Birini seni çok üzdüğü için artık sevmek istememek?

Neredeyse 1 yıldır deliler gibi sevdiğim birisi var. İlk önce ona onu sevdiğimi söylediğimde o da benden hoşlandığını söylemişti. Ve o zamandan beri birlikteyiz ama çok sorumsuz birisi çok umursamaz davranıyor bana karşı lafa gelince senin için dünyaları yakarım ama icraatte hiç takmıyor ve sanki gözü de dışarda gibi yani ilk başlarda böyle değildi çok seviyordu beni ama şimdi kız olan herkesle samimi. Ve son 1 haftadır hiç yazmadı aniden yok oldu. Bende heryerden engelledim çünlü artık bu hareketlerinden bıktım. Bıktım dediğime bakmayın çok çaresizim deliler gibi aşığım beni çok üzüyor ama yine de sevmeyi bırakamıyorum ne yapacağım ben? Gerçekten annem bile ondan adam olmaz bırak artık unut diyor ama unutamıyorum. Daha önce bir kez daha ayrı kalmıştık çok özür diledi affetmiştim ama bu sefer farklı. Herkese mutlu ayağı yapıyorum o beni kaybetti falan yapıyorum ama köpekler gibi kötü durumdayım her gece Müslüm Azer Bergen Selo Güllü den başka teselli bulamıyorum. Ne yapayım geri dönerse affedeyim mi? Ve aşk nasıl unutulur?
Birini seni çok üzdüğü için artık sevmek istememek?