Sevmek en güzel duygu bence bütün güzelliklerin başlangıcı, hayat sevince güzel diyor şarkıda, harbi doğru diyor! 😅Yoruldum artık kalkarsın mı😂Lakin her ne kadar en güzel duygu da olsa insan yoruluyor sevmekten, yoruyorlar, olmuyor bazen ne yapsak etsek olmuyor, hak etmiyorlar, şahsen ben yoruldum tabi biri çıkar tüm yorgunluğu alabilir hiç belli olmaz! 😊
Yorulabilir. Karşılıksız bir sevgiyse, yorulur insan sevmekten. Hayal kırıklıkları, çok özlemek bunlar bazen sol yanımıza ağır gelen şeyler. Yük fazla binince yoruluyor haliyle insan. Oturup bir köşede dinlenme ihtiyacı hissedebiliyor.
Bende bende ülkeyi karıştırma uzun mesele ülke bitmez trip severim aslında ama değersiz hissetmek kötü zor değil oysa çok basit çok şeye gerek yok değerli hissettirmek için yıpratıyor ya ne yapmak lazım
Gerçekten ya Değersiz hissettiğim anlar çok çok azdır benim ama hissettim bir kere işte Trip bende severim de benimkinin tribini çekeceğine git köprüden at kendini daha iyi 😂
Emin ol çok değerlisin bak seni tanımadan bile bu sitedeki çoğu insandan daha değerli hissettim
Amaan bir başlıyor tribe anacım her laf arasında konuyla alakalı laf sokuyor ya bende sinir krizi geçiriyorum kendi kendime resmen Ters doğmuşuz biz o kadın olacakmış ben erkek 😂
Rica ederim kızçe 4. Yıla girdik🧿🧿🧿😁 Birde inanır mısın esmer severim sarışın asla olmaz diye diye gezerken Sarı saçlı mavi gözlü manitle yola devam ediyorum 😂
Amaan sende laf arasında kaçıyor işte 😂 Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun Öğrendik ya şükür öğrenene kadar ne terler döktük ne tripler yedik de buralara geldik 😂 Kısmet buymuş teşekkür ederim yorumun için 🌸
Babam. Ne kadar belli etmiyor sansada hala ölen ilk eşini delicesine özleyip seviyor. Çevremde de var teyze amcalar. Hiç genç kitleye şahit olmadım herkes ömürlük değil öpmelik takılıyor.