Arkadaşlar platonik olduğum çocuğa açıldım ama eğer hergün benle birlikte olursan çıkarım senle dedi, kabul ettim hata mı yaptım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çocuk seni kullanıyor AP açık nefsini tatmin ediyor aşkla sevgiyle işi yok günü kurtarıyor Allahım bu dünya nereye gidiyor
Ama ben onu seviyorum
Bu senin sonuçta o beden de sana emanet yani ama bile bile kendini kullandırma beee ne biliyim yinede senin bileceğin iş ama nefsi doyunca gider yani mesela ilişkiden sonra ben hamileyim diye denesene Bi diyeceği şey %90 saçmalama aldır falan yani sana sahip çıkmaya bilir ilişkide bu şartları sunan biri diye söylüyorum ama sen bunların farkındaysan mesele yok tabi
Ya bilmiyorum çok kararsızım
Ya seçim senin tabi ki de seni sevmesi için fedakarlık büyük ve seni seven sana en ufak değer veren bir insan sana bunları sunmaz böyle bir şart koşmaz Bee ama sende sıkıntı yok kral bu devirde aşkın adı menfaat sevginin adı cinsellik olmuş
Ama o çocuk seni AP açık kullanıyor bu sevgi ya da aşk değil sen onu seviyorsun ama onun gözünde 2 dakikalık zevkten ibaretsin bence seni seven saçının bir teline zarar gelse kendine dert edinecek birini bul sev o seni f*ck body si olarak görüyor ötesi değil
Ya benim ailem yok evden kaçtım başka memlekete orda da kimsem yok işte çalışıyorum ordaki birine aşık oldum benim yanımda olan bana sahip çıkan biri olsun istedim hayatımda bende çaresizim
Ya ama iyide sahip çıkmak öyle birşey değil ki beee seni gerçekten seven değer veren biri senin saçının teline zarar gelsin istemez ve böyle bir şart koşmaz namus gözüyle bakar ve seninle bir yola çıkar seni her sahiplenen masum sahiplenme ki beee
Seni sevse öyle bir şart koşmaz peki cinsellik harici seni dinliyorum dertlerini öğrenip kendine dert ediniyormu senin için çabalıyormu sen mutlu ol diye uğraşıyor mu cinsellik dışında?
Hayır ben söylemiyorum o da sormuyor zaten
Hmm buda bir işaret o çocuk seni sadece seks aracı olarak görüp nefsini tatmin ediyor gerçek sevgi böyle birşey değil Bee bazen soğuyorum okurken hayattan
Ama yazık ediyorsun kendine çok yazık ne diyim ki
Hemde çok yazık ediyorsun kendine
Peki ben napıcam yaa kimsem yok ondan önce yoktu ondan sonrada olmayacak kendimi öldürmek istiyorum bazen, hayatta kendimi fazlalık gibi hissediyorum
Yol Bee niye fazlalık olasın bal ailen yanında yok ama sen kendin bir yola çıkmışsın işe girmişsin bunlar cesaret ister kimse kolay kolay cesaret edemez böyle şeylere bundan sonra niye yalnız olasın ki ve ben sana birşey diyim mi öyle bir ilişkiden se yalnız ol daha iyi çünkü iki gün sonra o senden fiziğinden sıkıldığı zaman alacağını alıp gidecek ve sen daha çok üzüleceksin
Seni koşulsuz şartsız anlayan seni hiç bir koşulda zorlukta bırakmayan birini bul sen tebessüm et diye çırpınan birini bul ve kötü anıların yerini değiştirsin güzel anılarla geçmişinin yaralarını sarsın
Ciddi birşey düşünüyorsan boşuna çabalıyorsun. 20 yaşındasın 38 yaşında seni kullanıyor sadece. Kendini kullandırma onw
Daha çıkmadan hergün birlikte olmak mı? Yaşın kaç sorsam?
20
Daha önce olmamışsın birde. Bakiresin sanki
Evet
Hiç iyi birşey yapmamışsın.
O kaç yaşında?
38
Evlenmemiş mi?
Evli adamla ne işim olur
Yaşı baya var onun için sordum. Amirin mi senin?
Hayır sadece çalışan
Neden bu kadar hoşuna gitti?
Kullandırma kendini yazık
Trolünü ... m
Her şeye trol demekten sıkılmadınız mı aw
Yoo daha yeni başladım
Keyfine keyif kat
Ama her gün her gün olmaz ki
Şimdiye kadar her gün oldu mu?
Hayır hiç olmadı ki
Ama olursa hergun olur diosun mutlaka bir sürü fantazisi de vardır. Oral vs
Onlardan da hiç anlamam