Evlenmeyi düşündüğüm biri var yeni tanıştık hemen isteme olsun dedik nişanlanınca yaparız dedik şimdi hemen istiyor şart koştuğun için ayrılalım dedi nişanlanmayı niye beklicez dedi zaten hemen nişanlanacaktık ben evlendim boşandım çocuğum var o hiç evlenmemiş şimdi konuşucaz yine bugün ona ne demeliyim nasıl yaklaşmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi bizim erkek tayfası evlenmiş boşanmış biri diye herşeyi rahat yaşayabilir diye düşünüyor ayrılcam demesi de saçma sonuçta seninle cinsellik için mi evleniyor sadece yani seni seks aracı olarak mı görüyor sadece evliliğe kadar sabreden bilir güzel bir dille izah eder sende dersen ki evlenince diye üstelemez incitmez seni bekler sabreder ayrılcam demek ne demek
13 Yorumla
Soran+1 yılBencede haklısın
- +1 yıl
Yapmayın kral yakmayın kendinizi yarın Allah korusun alacağını alıp gitse ne olacak
Soran+1 yılBencede
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayir diyeceksin
Baştan kural ne koyduysaniz o
Gidecekse gitsin
Takma kafani
Ornek verelim
Cinsellik nişanlılık öncesi yasadiniz bırakıp gitti nolacak diceksinki kandirdi beni
seni kimsenin kandırmasına izin verme ve duygularınla mantığını birlestirirerk hareket et13 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın
+1 yılYönlendirmek istemem ama erkekler ejeksiyon anına kadar içinde yaşamak ister ejeksiyon sonrası içine pislemek bile istemez. Daha açık olmak gerekirse o anda vücuttan eksilen hede sonrası bambaşka bir insan olurlar bunun farkında olmak pişman olmanın önüne geçer...
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Sakın elini bile tutmasına izin verme büyük günah haberin olsun zaten evlenmeyecek mi neyin acelesi bu azıcık uçkuruna sahip olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yeni tanıştıktan kastın nekadar bu arada. Bide hiç güvenme derim bu bir tarafın isteğiyle olucak bir şey değil sonuçta. Madem ciddi düşünüyor bekliye bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmacını seninle evlenmek olduğuna emin misin bence amacı evlenmek vaadiyle Seni becermek
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum evlenmek istediğini söylüyor
- +1 yıl
Peki isteme olmadan seks olsun demesinin mantığını Bunu nereye oturuyor
Soran+1 yılBana da saçma geldi
- +1 yıl
Tamam evlenmeden önce sevişelim diyebilir bunu isteyebilir ama zaten hemen isteme olacaksa sende Nişandan sonra tamam dediysen bırak Nişandan sonra olsun yani bu kadar Malum iş bu kadar mı dayanamıyor
Hemen ters yapma adam akili konuş zaten tanimissindir
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuşucam bakalım
Soran+1 yılO bakir değil ki
Soran+1 yılEkledim
Gördüğün gibi keramet nikahta da değilmiş yavrum, öyle olsaydı boşanmazdın.
Takılma böyle şeylere..00 Yorumla
+1 yılSeni kullanmaya çalışıyor aklınca tipe bak uğraşılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni dul bulmus hemen yap hallet derdinde aman ha bacim uyma yalandir o maksat sen degil maksat seni dipmekkk aman ha uyma
00 YorumlaSenin zafindan yararlanmak istiyor sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe var bunda istiyemez mi seni arzulamış çakmak istemiş gayet doğal bu zaten enin de sonunda seks yapıcan 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Asla dediğini yapma seni kullanıp atabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm
+1 yılasla kabul etme.. kullanıp atacak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İşi resmiyete dökmeden işe koyulma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. uzaklas bence senmi evlendin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni tanıştığın biriyle hemen isteme muhabbetine girdin hmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik verirsen ayrılır senden söyliyim
00 Yorumla
+1 yılAmacı belli yol ver
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi sence
- +1 yıl
Elbette. Ben erkekleri bilmezmiyim
+1 yılSakın verme
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlanmadan vermem
+1 yılHayır sakın yapma