AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Bazıları makyaj konusunu abartıyor evrim niteliğinde...
haklıdır. makyaj hiledir. tabiki makyajsız güzel bir kadın olabileceğini sanacak kadar salak bir erkekse haksızdır :)
Haklıdır tabii. Ama görsel deki kişi bence makyajsız daha güzel.
Çoğu kız empati yapmadan haksızdır demiş aw mallar tabiki haklı 😏
Güzelllik uğruna beraberse zaten gerçekten seviyordur kıza ıyilik yapmış olur
Bu resmen dolandırıcılık ya kandırılmışlık hissi oluşur :)
böyle sevgili mi olur lan profesyonel dolandırıcı bu
Bence haklilik paylari var kadinin yaptigi kandirma oluyor
Dolandırıcılığın Her Türlüsüne Hayır !
Haklıdır net..
çok değişiyor ise adam haklı ayrılmakta sksksk dolandırcılık resmenn
Sevgili olmayı dış görünüş ile sağlayanlar düşünsün
Bir kadın insan aldatmayı huy edinmişse aldatılmayı haketmiştir
Bu boya badana olmada kadınlar çarşıya bile cikamaz, yuh ya insan bukadar mı çirkin olur, bence kadınların makyajı silmeden istemeye gitmemek lazim 😂😂😂
Bu kadar fark olursa ayrılırım. Her şeyin bir sınırı var knka.
Önemli olan iç güzellik dış güzellik değil bir kızın yanında olan erkek a. m için değil mutlu olabilmek huzur verebilmek için olmalıdır. sonuclari ne olursa olsun adam gibi sevmelidir. Gerçi biz sevdikte ne oldu Efes Pilsen zengin oldu.
vay be reis kim üzdü seni bu kadar
Hakli değildir. Mal mi o görmüyor mu yüzündeki makyaji kör olmasi falan lazim gormemesi icin
Haklılar tabiki kim ister yanında yamalı kadını onun için kadınları dürüst bulmuyorum bu konuda
yoo bana göre haklılar siz de uzun boylu falan diye seçiyosunuz çirkin kızı napayım? işinize gelmeyene bana göre haksızlar tabi :D
onemli olan makyajsiz güzellik makyajla herkes güzel olur geç onu
Bu kız çirkin değil ki kaşları biraz daha belirgin olsa makyajsız hali de güzel
Bu evlenme işi ne kadar basit olmuş erkekler evleneceğiniz kişiyi bi taniyin be kizlarinda bazilari var makyajla resmen 180 derece dönüyolar bence ikiside haksiz.
Haksızdır. Seven erkek makyajlı olsada olmasa sever.
öyle kadınlar var ki görseldeki gibi..
ayrılmamak elde değil..
karısını sabah makyajsız görünce boşananlar vardı bi ara.. görünüş her şey değildir ama insan ömür boyu bakacağı yüzü beğenmek ister
Makyajla aşırı değişip farklı biri oluyorsa anlarım ama sevgilisinin sırf güzelliği için yanında olması da saçma
Yuzde doksan dokuz haklidir. ben genelde makyajsiz takilirim.. makyaj insani baska seye donusturuyor. ayriliyosada erkek iyi yapiyo sizde ilki bulusmada makyajsiz gidin kardesim
Hakli değildir mesela ben biriyle yeni konuştuğum zmn efetsiz makyajsız bi foto atmasını isterim kim nasıl diye gerçi güzellik çokta önemli değil valla bak karakter önemli
Sevgilisini daha sevgili olmadan önce makyajsız görmeli.
Hayır değildir dış güzelliği vurulmuştur o zaman onun ki aşk değil gönül eğlendirmek
Görseldeki kadar büyük fark varsa tanıyamaz, tekrardan aşık olması gerekir
aslında makyajla insan değişiyor bence çirkinleşmiyor mesela hadisenin makyajlı hali de güzel makyajsız hali de sadece öyle görmeye alışık değiliz
Sevdiğim kızın doğal halini görmek niye terk etme sebebi olsun ne güzel 2 güzeli sevicem tabi olsaydı sevgilim
en beğendiğim yorum ya gel bul beni
Yok ya beni kimse sevmiyor
Yani şu fotoğraftaki gibi bir değişim oluyorsa bence normal :)
Yuhh bu kız da evrim resmen😂
Fotoğraftaki kaşları direkt dikkatimi çekti eğer hiç görmemişse evet ayrılmakta haklı
haklı değil bence sadece dış görünüşe bakıyor o zaman ama tabiki kadınlarda çok abartmamalı
Doğallık iyidir ama makyaj da kadının en büyük etkisidir
Sevgilisini sakalsiz görünce ayrilan kizlar hakli midir? Erkeklerinde makjaji o. Suratlari görünmüyo sakaldan
Kimliğini değiştiriyor saç sakal bıyık peruk taktığını düşün kaş rengi göz rengi değişti düşün aynı şey kimileri aldatıcılığa gelmeez
Nitelikli bir dolandırıcı ile birlikte olduğunu anlayan bir erkeğin ilişkisini bitirmesi kadar doğal bir olay yok!
abartmadan makyaj yapabilir ve zaten makyajsızda kötü deildir o kız ama asyalı kadınlar gibi makyaj yapanların gibiyse tabiki ayrılırım
Bence haklılar , hayır olan şey ne ise onunla çık karşısına neden perdeliyorsun, bildigin yalancılık.
Onlarda önce güzelce yıkayıp sonra sevgili olsunlar😃😃😃😃
Eger arada büyük bir fark varsa kısmen hakli olabilir
Bence saçma bu makyaj yapmıyor diye ayrılmak başka derdi vardır onun
Birini neden tipi için seviosunuski eyer biri seni tipin için seviosa o seni sevmemis demektir
Bizimde saçsız sakalsız görünce ayrılasımız geliyo ama yapmıyoruz. Neden yapmıyoruz
Haksiz o zaman guzel oldugu icin seviyodur bir insani kalpten sevmek önemli
ayıdır. yaşlanınca ne olacak? sanki kendileri brad pitt a mq kusursuz kadın istiyolar
Hayır insan bir insanın dış görünüşünü deyilde kalbini sevmeli.
Haksizdir çünkü onu makyajsız akilnda canlandırması lazımdı vede kalben sevmesi gerekiyordu
O zaman erkek kıza değil makyaja aşık olmuş
Haksız bence
Kesinlikle hayır doğal halini görmek badanalı suratı görmekten iyidir
En güzel kadin dogal olandir
Hele sevisirken o dogal kizarik surat en güzeli
bu bildiğin dolandırıcılık
ööööööö sooldaki kız ne uzaylımı haklı tabikisi
Haklı iki kızda farklı gibi
Makyajsız görseymis oda.
Ben makyaj sevmiyorum.
Nitelikli dolandiricilik bu.