Sevgilisini makyasız gördüğü zaman ayrılan erkekleri görüyoruz sizce haklılar mı? Bana göre haksızlar eğer öyle direkt ayrılıyorsa kızla sadece güzellik için birlikte gibi olmuş oluyor ama kızlarda makyajı abartmamalı tabiki..
Sevgilisini makyajsız gördüğü zaman ayrılan erkek haklı mıdır?
burada ki olay her şeyden önce erkek gözüyle mi yoksa kalbiyle mi sevmişe çıkıyor aslında göz zevki için sadece güzelliğiniz için beraber oluyorsa zaten sallayın gitsin ya ondan bi yol olmaz ama kalben seven birisi için güzellik ikinci plandadır. Bazı erkekler kadınlarla beraber olmayı sadece bir reklam yüzü olarak görüyor açıkcası sanki toplumda ya da arkadaşlarının içinde bir prestij kaynağı gibi ben bunla sevgili oldum ben şunla çıktım gibisine kendisini övebiliyor aynısı kadınlar içinde geçerli tabi ki ama istisnalar kaideyi bozmaz. sonuç olarak toparlayacak olursam bence kadın illa makyaj yapmak zorunda değil güzellikte makyajda değil bakan kişinin gözlerindedir zaten o yüzden bi kadını bir çok kişi ister ama bir tanesi sever. O seven kişinin gördüğü kusursuz kadını tarif edemem size ne makyaj vardır o sevgide nede dışarıdan bir şey oldığu gibi sizi ve ruhunuzu görür ona göre sever kendi içinde kusursuzlaştırır ama bir erkeğinde bu sebepten ayrılması saygısızlıktır her şeyden önce kadına zarar verme amacıyla yapılmış bir harekettir hatta bana göre fiziki olmasada psikolojik olarak kadında çirkin imajı oluşturur ve o kadın o duyguyu o hakareti aşana kadar kendisine güveni büyük ölçüde azalır.
Merhaba, Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgü'dür. Herkes bir değildir. Kişilik ve karakter meselesi kişilik ve karakterine kalmıştır..
Bana göre saçma bir durum, haksızdır! Çünkü tip ve fizik geçici her an değişebilir, estetik var, botoks var, o bu şu var, güzelleşebilir daha güzel olabilir ne önemi var ki! 😅
Bir kız arkadaşı vardı, ilk buluşmada melek gibiydi, çok güzeldi, fıstık gibi bir de akşam gördüm tuhaf oldum, sabahki ile alakası yoktu ama bakışlarım hiç değişmedi, sevgimi hiç etkilemedi tabi sonra o bıraktı gitti beni! 😂
Merhabalar öncelikle 🎈 Kadınların çoğu makyaj yapmayı sever, güzelleşmek için araçtır adeta. Kusurlarını saklamak için makyaja başvururlar bazen. Ama bazı kadınlar var ki bu makyaj olayını ciddi anlamda abartabiliyorlar. Sevgilisinin karşısına on, on beş kat makyaj yapıp çıkan kadının cildi haliyle zamanla kötü olmaya başlar zaten. Bir maske misali gibi düşünün. Makyajsız hali o erkeği illa ki korkutabilir. Aslında bu bir kandırmaca. Erkekler bu kadar makyaj sevmez bence. Doğal güzellikten yanadırlar. İlla makyaj ile karşılarına çıkacaklarsa çok hafif doğallıklarını bozmadan çıkabilirler karşılarına. Yani bana göre erkekler sevdiği kadını doğal görmek ister. Makyajsız halini görüp terketmek ise sırf yüz güzelliği için birlikte olma düşüncesini akıllara getirebilir. Bende buna katılmıyorum. Seven her şekilde kusurlarıyla sevmeli bence.
Oha baya garip geldi bea yani sole diyim ben kizlarin ciddi manada agir makyaj yapmasina karsiyim dogal guzelligi gbisi var mı bide benim beklentim bi kadin durusu olan anne ruhu olan bi kadinim olsun istiyom haliyle prof bi seks hayati ya da prof bi sosyal yasam hayalim yok bana ait olsun yeterli o makyajin altindada trans gbi biri cikmiosa sorun değil ama 10 uzerinden 5 guzellige sahip asik oldugum. kadin basina bi kaza vs bise gelmeden bi makyajla 10 uzerinden 1 e dusuyosa zaten beni kandirmis demektir herkes kendi yoluna
Sevgilisini daha sevgili olmadan önce makyajsız görmeli. :D Kadınlar bu konuda çok tehlikeli olabiliyorlar. Duygularla beraber dış görünüşün etkisi azalmalı. Dolayısıyla haklı değildir, ayrılmamalı.
Sevgili olacaksa sevgili olmadna önce kızın makyajsız halini görmeli... kız da çocuk ile buluşmaya giderken bir sürü boya sürmesin yüzüne ki böyle bir durum ile karşı karşıya gelmesinler. Haklı değildir sevecekse kızı olduğu gibi sevsin makyajsız çirkin diye ayrılmasın ergenler gibi.. sadece güzellik için bir kız ile birlikte olunmaz ki...
Bu ve bunun gibi durumlardan nefret ediyorum ve bir insanı sadece dış görünüşü için sevdiğini sanan insanlardan da tiksiniyorum. Sanki herkes Burak Özçivit de karşısındakini Fahriye Evcen istiyor. Aynı durum iki cins için de geçerli bir durum.
Ben kendimin ne olduğunu biliyorum, yakışıklı, çekici biri değilim. Sıradan, kişisel bakımına özen gösteren biriyim. Bu durumda nasıl olur da birlikte olacağım insanın dış güzelliği "şöyle olsun, böyle olsun" diyebilirim.
Yapmacık ilişkilerin hazin sonu.. Gerçi bu konu da en son yorum yapacak kişi benimde neyse öhöm soruya odaklanalım. İlk başta nasıl başlarsan ilişkiye öyle gider, baştan her şeyi bilmeli yoksa insan bilmediği yollarda kaybolabiliyor. Bu nedenle sevgililikten önce arkadaşlık evresini tamamlamak, karşındakini iyice tanımak daha mantıklı geliyor. Tabi bunu uygulamak lazım. Lafla peynir gemisi yürütmemek gerek.
ya makyaj gerçekten tanımanı etkileyen bir faktör mü öyle porselen makyaj yapmadığı sürece makyaj ne kadar etkileyebilir ki şu algı beni bitiriyor makyaj güzeli tabirleri vs. her gün yapan bi insansa porselen yapamaz bence öyle doğal kolay bir şeyler yapabilir diye düşünüyorum
İnternetten tanıştığım, sonrasında buluştuğum kadın apayrı birisi olarak karşıma çıkmıştı. Attığı fotoğraflarda çok güzeldi, buluşunca bu kim demiştim. Tanıyamamıştım. Hatta bir görüşte bu anımı uzun uzun yazmıştım. ^^
Burda 2 tarafda sorumludur bence. Kadın o kadar makyaj yapıb yüz yapısını tamamen değişip başka birine kendini dönüşdürmemelidir. Erkekler de bilmeliler ki görünüşden yaranan aşk 20 saniye sürer fazla değil. Görünüşden hoşlanırsın ama o insanın tümüyle sende bıraktığı etki senin duygularını yönlendirir. Yani insanlar bir hediye kutusu gibidir içinden ne çıkacağını bilemezsin. Bu hem dış görünüş açısından , hem de kişilik açısından böyledir.
İş çıkışına yakın makyaj yapardım Rujumu yenileri, allığımı yenilerim vs.. Derler ki "ooo sevgilinle mi buluşacaksın" "Hayır" derim "eve gideceğim.." Mal mal suratıma bakışlarına bayılıyorum ondan sonra. Makyajın bir zevk bir tercih meselesi olduğunu anlayamayan insanları hiç takmıyorum. Hani varsa da sorunda bahsettiğin tarz bir erkek kaybolup gidebilir. Paşa gönlümden değerli olmayacak.
Bakınız işte yine aynı hatalar, yorumlara bakınca üzülmemek elde değil, gençlik yıllarımda olduğu gibi hala aynı fikirdeyim Beyni güzel olan herkes güzeldir, ve erkekler şunu anlamalılar kadınlar asla erkekler için makyaj yapmazlar, makyaj kıyafet saç stili herşeyi önce kendileri sorma hemcinslerini çatlatmak için yaparlar☺️☺️☺️
Herkesi bir tutamayız ancak bazıları çok fazla abartıyor 🤐 Ve de kimse yalan söylemesin hakkında bir fikriniz olmadığı kişiyi ilk giyinişinden görkeminden yargılarız...
Kadınların makyaj olayını artık estetik boyutunda yaptığı için erkekte bir yerde haklı, dışardan bakınca kendini boyadığı gibi karşısındaki insanında gözünü boyuyor ve bu düpedüz dolandırıcılık olmaz mı. Karşımızdaki insanı aldatıyoruz bir nevi duşa girince de başka biri ile karşılan erkek te ister istemez bu kim diye düşünebilir görselde ki gibi bariz fark olursa büyük ihtimalle bende ilişkiyi gözden geçirebilirim😀
Haksızdır. Her şey doğal güzellik derler ama hikaye. Ya önemli dış görünüş değil ki, önemli olan insanın içi ya bunu kimse anlamıyor, anlamakta istemiyor. İnsanın dış görünüşü ile ilgilenmek yerine iç güzelliğe önem versinler.
Görseldeki kadar farka maruz kalınca adamada hak vermek lazım😳 Her şey dozundan gercekten daha iyi😊😊 Yani insan sevince doğallığıda göze batmaz zaten ama bu bir tık abartı😊 İnsan kendi olmaktan çıkınca kendini nasıl sever kii😊😊
Aynen öyle zaten makyajsız halini görüpte terk ediyorsa o erkek gitsin demekki hiç iç güzelliğinle ilgilenmemiş görüntü ve fiziğine ilgilenmiş güzellik gelip geçicidir ya makyajsızken görüp ayrılmak nedir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgili olmadan önce iyice bi yıkamalı veya makyaj temizleme mendiliyle kızın yüzünü silmeli erkekler 😂 Ben bile hala arkadaşlarımın instagramlarını görünce veya dışarıda görünce küçük çaplı bi şaşkınlık yaşıyorum resmen güzel oluyorlar shop ve makyaj hilesiyle ) Bence makyajsız halini görünce terketmesi gayet normal ve erkek haklı.
Kız dediğin makyajsız olur. Gönlünün güzelliği yüzüne yansıyacak. İçi başka dışı başka olan kızda ben güzellik aramam. Soruna gelecek olursak. Demekki kızın güzelliği için sevgili olmuş. Kısa süreli olduğu çok belli. Hiç sasmadim.
Yani bir kadın kendini her türlü beğenmeli bence Erkek haksizdır Kadın kendini kandırmış olabilir belki ama Sonuçta ona değer verdiği için kendini güzelleştirmiş Kadın da bir erkek için Kendini başka biri yaptıği için haksız ama nedenine bağlı
Ve Kendini başka bir insana dönüştürenlere hayret ediyorun cidden yetenek gerekiyor
Bu iki resimdeki kişinin aynı kişi olduğuna inanmıyorum :D siz de gerçek yüzünüzü gösterin kardeşim sahte yüzünüzü gösterirseniz o da böyle davranır baştan kendinizi belli edin ki sonradan bir sıkıntı çıkmasın.
Siz uzun boylu erkek seviyosunuz farzedelim. 180-190 boyum var dedi. Bi geldi 155. Bu durumda senin ayrılman ne kadar haklı sebepse sana göre, bir erkeğinde kızı makyajsız görüp ayrılması o kadar haklı bi sebep.
Elbette önemli olan ruhudur, karakteridir ama madem görüntü önemli değil diyorsunuz neden bu kadar makyaj yapıyorsunuz? Doğal halini de görmeli. Her gecenin bir sabahı var :)
Makyajı sizin için yapmıyoruz ki. Bazen kendimiz için bazen diper kızlar için yapıyoruz. Diğer kızlardan güzel olmak için rekabet gibi düşün ve ya kendimizi güzel hissetmek için yaparız. Ama erkekler için kimse yapmıyor.
Bir kadının makyajı onun var olan güzelliğini ortaya çıkarmak için hafif dozlarda olmalı bence. Fazlası artık günü birlik estetik ameliyatı gibi oluyo. Konu sadece burda erkek değil kadın kendiyle barışık değilse bence hani özel günler davetler vs. dışında abartıya kaçıyodur diye düşünüyorum. Erkek konusuna gelirsek de bu fırsatı kızın ona vermemesi lazım sevdiği insana bence önce en doğal halini göstermesi taraftarıyım.
Makyajla evrim geçiriyorsa haklı. Yüzünü toparlamak için yapılmış hafif makyaj ise haksızdır.. Zaten erkekler bu kadar abartı makyaj yerine hoş duran makyajı tercih ediyorlar. Böylesi fazla bence
Kızlar bence sizin makyajsız halinizi gören erkek sizden ayrılıyorsa oturun allaha şükür namazı kılın bi de bu itoğlu itlere ömür boyu kendinizi beğendirmeye mi calisacaksiniz a*mk madem sırf görüntünüzü seviyor gitsin internetten güzel kız fotolarına baksın aynı şey
@sweetiepie eğer bana sorarsa yapma derim ama kendini makyajlıyken daha güzel hissediyorsa yapsın illa yap ya da yapma demem yani karışmam bana göre iki hali de fark etmez
bence güzel her türlü güzeldir ya makyaj dağlar kadar fark koymuyor sonuçta hatlarını biraz daha fazla belli ediyor o kadar diye düşünüyorum ben. sence?
@sweetiepie tabiki öyle altyapı yoksa makyaj fazla etkilemiyor zaten belki ten rengini ufak kusurlarini falan kapatıyor olabilir o kadar. Instagram kesfetinde gördüğümüz yüzüne başka bi cilt yapıp her gün onunla dolaşan kız fazla yoktur diye düşünüyorum varsa da zaten aşırı belli oluyor
aynen senin dediğini düşünüyorum o porselen makyajı yapmak için malzemeleri de rahat 3000-5000 arası tutar o cilt değiştirme makyajları vs. sıradan bi makyaj çantası 300₺ ve uzun süre kullanırsın doğal kendi hatlarını ortaya çıkarırsın tam dediğin gibi makyajlı kız makyajsız kız fark etmesin tek dediğim o ya shhshshs
@sweetiepie hahaha yok ya bence birçok erkek dikkat etmiyordur bile. Naptığınızı bile bilmiyoz ki biz, ablamın kirpiklerine yaptığı işkenceyi görmüştüm bi keresinde sonuç:hicbir değişiklik olmadı?
Ayrılma sebebine bağlı, eğer sırf makyajlıyken daha güzel diye ayrıldıysa kabul edilemez ve iğrenç bir durumdur. Yapılan ahlaksızlıktır. Eğer sen benden kendini makyajla gizliyormuşsun karşıma doğal olarak çıkmamışsın, yalan söylemişsin mantığıyla ayrılırsa sonuna kadar haklıdır. Biri makyajlı ise anlarsın diyebilirsiniz fakat anlaşılmayacak gerçekten doğal hali öyleymiş gibi makyaj yapaline çok fazla kız arkadaşım var ins başta anlayamayabilir yani
Bir kız olarak bazı kızların makyajsız hallerini görünce şok oluyorum. Makyaj dediğin bir rimel allık yeter ben bunuda yapmıyorum o ayrı bir şey ama neyse 😂 Makyajsız gezmenin rahatlığı var
E siz kızlar doğuştan fiziksel kusurları olan erkekleri beğenmiyor ve reddediyorsunuz. Mesela skolyoz vardır. Tedavisi risklidir ve tedavi olamıyordur. Ama o hala özgüvenlidir ve doğaldır. Doğru bildiğini yapar. Tabi bu yapılanlar hem erkeğe hem kıza hoş değil. Demem o ki tonlarca boya sürüp doğallığı kaçırmayın.