Fiziksel standatlarınız var mı. Yoksa güzellik önemli değil mi. Ya da ne kadar önemli.
Çirkin sevgilisi olanlar sırf yokluktan sebep mi o çirkin die betimlenen insanlarşa çikiyorlar
Çirkin sevgilisi olanlar sırf yokluktan sebep mi o çirkin die betimlenen insanlarşa çikiyorlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her ne kadar dış görünüş önemli değil diyenler de olsa ben buna inanmıyorum. Kimse dışı çekici olmayanın içini merak etmez. Ancak dış görünüş 2. plan olabilir. Benim için %70 karakter %30 dış görünüş önemlidir.
Manken aramiyosun tamam. Ama çirkin de istemiyosun. İlk önce karakter olacak. Karakter yoksa boş. Karakter olsun birazda güzel olsun tamamdır diyosun.. yanliş anlamadım sa
%40 tip
%60 karakter
İlgini çeken fiziksel özellik nedir meaela
Gülüşü dişleri boyu kilosu
Dişleri bembeyaZ mı olması herekiyor
Temiz olmalı kanka
Bakımlı iyi giyinimli. Tipi fena değil. Uzun boylu. Dürüst yalan söylemeyen falan. Bunlar tamam. Peki sana karşi ya da toplumda çekingen utangaç biri için me düşünürsün
Dış görünüşe çok önem veririm
İlgini çeken özellikler nelerdir mesela
180 civarı boy genel olarak kumral olması ilgimi çeker kumralsa yüzündeki kusurları görmezden gelebilirim esmerse ekstra yakışıklı isterim
190 boy. Dişardan görünüşü sert mizaçlı. Dip orta seviyede. Çirkin değil. Kumral-sarışın arası. Çok konuşkan değil yeteri kadar konuşan. Ama samimiyet kurdukları farklı. Bide sır küpü vs. Bu benim. Mesela sosyal hayatta benş tanıyor olsan. Böyle birinin sana ilgisi olsa bi şans vermeyi düşünürmüydün
Yaşıma yakınsa olabilir
Kendinden küçük biriyle eğer
Kaç yaşında
Ya sıruyorum sadece örneğin senden 2 yal küçük
0 ilgi
O ne demektir