Sanırım kadınlar kendi istedikleri gibi erkek çıkmayınca istemiyorlar. Tam hayallerindeki gibi birini bekliyorlar muhtemelen beklemeye devam edecekler.
Kadınlar sevgisizlikten bahsediyor ama genellikle reddediyorlar neden?
Erkekler güzel kızlar gibi pek güzel olmayan kızlara neden açılmazlar peki? Neden tek kriterleri dış görünüş? Bu cinsiyet tartışması böyle uzaar giderr
Kadınlar aslında ne istediklerini kendileri bile bilmiyor karşılarına onları isteyen seven birisi çıkıyor ama onları reddediyorlar ama imkansızın peşinden koşuyorlar onları sevmeyen birinin yıllarca yasını tutuyorlar hayallerinde kişi de kaslı olsun yakışıklı olsun esmer olsun sarışın olsun böyle şeylere bakıyorlar bu özelliklere baktıkları için onları seven kişileri göz ardı ediyorlar bu yüzden de hiç sevilmiyoruz diye yakınıyorlar aslında bu sadece kadınlara özgü bir şey de değil erkekler de öyle hep güzel kızların peşindeler bu yüzden insanlar gerçek sevgiyi bulamıyor ya zaten bakılmaması gereken şeylere baktıkları için sırf '' Ne kadar yakışıklı/ güzel sevgilisi var '' cümlesini duymak için hep dış görünüş olarak en iyiyi arıyorlar ama bu arada çok çok iyileri kaçırıyorlar sığ bir toplumuz
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eig bu. Yazayım da unutmayayım. Tipim ortalama ve ortalama güzellikteki kızların bile yanına yanaşılmıyor
Ama şöyle bir tabu var yani üzülmek ama ne için şimdiye kadar kimseyi yarıda bırakmamak için elinden geleni yaptım yaparım da genelde üzülen taraf oldum niçin karşımdaki insanları kendimden daha değerli gördüğüm için bu şöyle bir sobanın sıcak ya da soğuk olduğunu anlamak için ilk olarak ona dokunmak gerekir ki birşeye başlamadan insan üzülüp üzülmeyeceğini bilemez
Anlatmak istediğimi anlatamadım. Şöyle bir örnek vereyim pp nizdeki kadından daha güzel yabancı uyruklu bir kadınla konuşmak ve tanışmak çok kolay ama ülkemizde pp nizdeki kadınlar yüzüme bile bakmaz. İşte anlatmak istediğim bu. Ülkemizde kadınlar, güzelliğini ve sosyal statüsünü kullanarak elde edebileceği en yüksek statüdeki erkeği istiyorlar ve diğerlerine şans tanımıyorlar. Eğitim için 8 ay Rusya'da bulundum oradan biliyorum