Sizce geri gelirmi çok özledim?

Arkadaşlar bundan 3 hafta Önce sevgilimle tartıştık bazen anlaşamadgmz bir çok konu oluyordu. Bana ben bu ilişkiyi yapamıyorum dedi bnde onu duyunca üzüntüden ben senin bu belirsizliklerinle vaktimi bosa harcamak istemiyorum dedim iyi mi ettim bilmiyorum 2 3 ayda bir ksc kere ayrıldık Hattım onun üzerine 2 3 gün önce yazdı instgramdan faturayı ne yaptn dye snra wpten yaz bende yazdm arasna dedi sen ars dedm neden aramadn dedi bnde aramak istemedim dedim cunku bana instgramdan knsr bir nokta koyarız baabasa kalrz dedi wpten de tanmyormsn beni falan kzdm hal hatır soruyorsn snrs insan bunu mu konuşur dedim haklsn dedi braz daha kzdm o devam ettikce uzatma dedi kapattm snra bana ingden yazdı yolundaym baskasyla konusacam baskasnı bul ben baskalarını bulacam bulmaya basladm baskasyla konusacam dedi iki yerden konuşmaları silms wpten engelli ingden degl cevrimiçi takıbe bakyorm girip ckyor 30 sanye 1 dk 5 dk 2 dk acık gözukuyor sizce geri gelrmı ben mi yanls yaptm ittim hatalarım oldu ama onunda da oldu cok özledim cok seviyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bide bana barısmakta istemiyorm sevmiyorum da özlemedim de dedi sen bu deglsn dedim evet degldi ilk defa dedi bana bunları cünkü aradı özledim dedi ama baska bir sey için dedi bana snra özlednmi diye sordu cevap vermesem dedim cevap istedi özledm dedim
Sizce geri gelirmi çok özledim?