Güncellemeler
+1 yıl
Bide bana barısmakta istemiyorm sevmiyorum da özlemedim de dedi sen bu deglsn dedim evet degldi ilk defa dedi bana bunları cünkü aradı özledim dedi ama baska bir sey için dedi bana snra özlednmi diye sordu cevap vermesem dedim cevap istedi özledm dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Canim seni anliyorum ama bence yazma, aramada boylerine en güzel cevap sessizliktir seni kaybettigini anlarsin Şu an uzuluyorsun buda gayet normal ama bundan 3 4 au sonra ya da 6 ay sonra unutacaksin ama kendi degerini asla kucumseme sen degerlisin bunu unutma gitmek istiyen bosver gitsin, baskasini bulacaksa bulsun bazi insanlarin hayatimizda rolü biter ve gider. Sakin konuyu uzatma yoksa cocuk oyuncagina döner. Sen isteme sen kimsenin secenegi degilsin bunu dusun bide bundan sonra benim dedigim benim istedigim önemli de. Onun numarasini sil bakma bile yoksa saplanti haline getirirsin. Sana yazdigi an cevap dahi verme senden ayrilmak istiyen insana bakma bidaha selam dahi verme cunku o artik senin hayatinda degil birak ne yaparsa yapsin senin degerini anlar ama ozmaan gec olur onu sen istemezsin bence artik.
Elbet bir gün anlar ben kötü ö
mü ettim bilmiyorum bunu derken ilk yaklaşımı Cinsel oldugu icin bende krgndm istemedm soguk davrandım bazen kendime kzyorm tabi onunda hakli olduğu konular vardır hep kendimi haklı görmem yanlış olur
Ozlemen cok normal cunku yasadiginiz seyler ve gecirdiginiz vakitler var. Boslukta hissediyorsun kendini ve o boslugun kolay kolay dolacagini dusunmuyorsun. Fakat sana tavsiyem bundan sonra kendi yasantina bakman. Bir sekilde yoluna devam edip her seyi kendi gelecegin icin tasarlaman olacaktir. Kim ne yapmis ugrasma ve ilgilenme. Sen kendin icin yasa baskasi icin degil
Keske ben baskasyla konusacam demeseydi "cok kırıldım anlatamam ya
İnsanlar zaman zaman bu tue süreçlerden gecer ve kirginliklae uzuntulee yasar. Asil olan bu surecten ne kadar az zararla cikmamizdir. Kendin ol. Kendin oldukca ne kirilirsin ne de baska bir seyi umursarsin
Cok zoruma gidiyor yaa valla cok zoruma gidiyor
Emin ol seni daha nice firsatlar, nice guzel gunler bekliyor. Bunları dusunerek hareket et
İnsallah
Merak etmee
Öfff artık bir erkeğin peşinden koşmayın gelmiyor mu yoluna bak bekleme alışırsın boşverrrrr
Bende öyle dyorm ama yapamıyorum işte Şu an
Öldü diye düşün
Allah korusun yapacak bir şey yok cok özledim ama boşver
Bence de bırak nolursa olsun biticek sürekli aynı olucak bi ilişki kısır döngü... ve hattını da iptal ettir git kendi üzerine hat al. Sonuçta nasip kısmet işleri olmuyormuş demek ki
O ıptal etti zaten ama cok seviyorum elimde değil ama yazıp rahatsız etmyorm bişeyler yasadk ona mı üzeleyim yoksa o laflara mı keske oyle konusmasaydı en cok o üzdü beni
Keşke bişeyler yaşamasaydın.. ama olan olmuş seni istemeyen birisine zorla mı beraber olalım diceksin istemiyormuş seni zamanında bişeyler yaşamış olmanız bunu değiştirmiyor ne yazık ki yoluna bakman lazım hayatından çıkarman lazım. Yaşadığın şey neydi bilmiyorum ama bszı özel şeyler özel insanlar için olmalı bence ve sen o özel insanı bekle
Çok zor ama umarım gönlüne göre olur
İnsallah olur hepimizin umarım olur
Sizin Türkçe öğretmeninizin...
Türkce öğretmende bir sey yok klavye biraz degsk
Bırak gitsin hayr gelmez
Kalbimde Şu an zaten gitti rahatsz etmyorm ama Şu an da içimden atamıyorum seven birine ben baskasyla konusacam der mi insan
Değmez bende de oldu ama sevgim nefrete donustu
Oyle olmasın yaaa
Seviyonmu
Evet wpten engelli ingden yazsam mı bana baskasnı bul brn basksnı basladm ben baskasyla konusacam barısmk yok aklından cıkar dedi reddettim dye mi dedi bilmiyorum ama tek bildgm cok özledim
Unutursun