Kişilik & Karakter Geri döndüm ne kadar özlediniz beni anlatın bakalım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hadi anlat ben yokken neler yaptın ne kadar özledin beni? Geri döndüm ne kadar özlediniz beni anlatın bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. hoş geldin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl özlendin canim ciccimm kuzuşumm. minak kalbimmm 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayayy yiaa😄😃 Yorumla Soran +1 yıl Bir sen kalmışsın beni seven Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğrudur eşim. benzerim yoktur Yorumla Soran +1 yıl Bir eşi olmalı ama insanın :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an eşim yoktur😄😄😃 Yorumla Soran +1 yıl O kadar da eşsiz değilsindir :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eşsizimdir😄😃 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen kimsin 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen böyle değildin değişmisin Yorumla Edaaa97 +1 yıl He yav ama değişmek güze 😂🤌🏻 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem olabilir Yorumla
ladyinred09 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tanımıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya tanıyorsan birde böyle düşün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hoş geldin.
özlendin canim ciccimm kuzuşumm. minak kalbimmm
Ayyy :D
ayayy yiaa😄😃
Bir sen kalmışsın beni seven
doğrudur eşim. benzerim yoktur
Bir eşi olmalı ama insanın :D :D
şu an eşim yoktur😄😄😃
O kadar da eşsiz değilsindir :D