Aşk İlişkileri Kız arkadaşım çok şımarık sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kız arkadaşım çok şımarık eve mi çağırsam sonra da ayrılırım? Güncellemeler+1 yıl şımarığın teki zaten kullanıp basıyım tekmeyi işte :D Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar kız şımarığın teki zaten evlenecek halim yok napıyım da başka Kız arkadaşım çok şımarık sizce? Cevapla Ayrılık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cok_Aptalim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Ne biçim iğrenç düşünceler bunlar. Kız arkadaşının telefon numarasını verir misin lütfen bu yazdıklarını okutacağım ona, yazık yaa kıza çok üzüldüm. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kıza üzülme bi gün senin de başına gelir ;) Yorumla Cok_Aptalim +1 yıl 😒😒😒 Yorumla
-Ufuk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Kendine yakıştırıyor musun, ailenin yüzüne baktıkça utanmayacak mısın 2 1 Yorumla alevvgeldi +1 yıl Sizin gibi düşünen bir erkeğin olması şaşırtıyor ve mutlu ediyor bu devirde, keşke herkes sizin gibi olsa. Yorumla
isimsizüye045 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl sadece aynısının kız kardeşine yapıldığını düşün diyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni gidi gidi eve çağır çak orasına burasına sonra paketle at çöpe öyle mi çakaaaal 0 7 Yorumla Soran +1 yıl aynen cakacam ona çatır çatır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zmskskskksskdkdkdkeod Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç kızın Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında acıdım kıza kanka bir yandan ya Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla Soran +1 yıl onlar kimseye acımıyolar Yorumla
gunmanworld Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Atma ziya eminim bir kız arkadaşın bile yok 2 1 Yorumla Sjwi2hwh +1 yıl Ahaha beğendim bunu Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bizim köydede okyanus var zaten 1 1 Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Skjsjssjksjsjskslslss Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İğrençsin 🤢 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karakterini düzelt güncelledikçe batıyorsun Yorumla
komikdegil31 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl kullanip atcan yani? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aynen peçete gibi kullanıp atıcam onu :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne biçim iğrenç düşünceler bunlar. Kız arkadaşının telefon numarasını verir misin lütfen bu yazdıklarını okutacağım ona, yazık yaa kıza çok üzüldüm.
kıza üzülme bi gün senin de başına gelir ;)
😒😒😒
Kendine yakıştırıyor musun, ailenin yüzüne baktıkça utanmayacak mısın
Sizin gibi düşünen bir erkeğin olması şaşırtıyor ve mutlu ediyor bu devirde, keşke herkes sizin gibi olsa.
sadece aynısının kız kardeşine yapıldığını düşün diyorum
Seni gidi gidi eve çağır çak orasına burasına sonra paketle at çöpe öyle mi çakaaaal
aynen cakacam ona çatır çatır
Zmskskskksskdkdkdkeod
Yaş kaç kızın
22
Aslında acıdım kıza kanka bir yandan ya
niye
onlar kimseye acımıyolar
Atma ziya eminim bir kız arkadaşın bile yok
Ahaha beğendim bunu
Kanka neden zaman kaybedeceksin
Bizim köydede okyanus var zaten
Skjsjssjksjsjskslslss