oysa ortada evlilik falan kalmamış bir taraf diğerini aptal yerine koyup aldatıyor ve bizden de buna karışmamamızı yuvayı yıkmamamızı söylüyorlar mantıklı mı bu? aldatılan kişiye yazık değil mi? yıkılmış zaten o yuva bari masum olan altında kalmasın
Neden birinin aldattığını öğrendiğimizde'' bunu eşine söylememeliyiz yuvaları yıkılır'' algısı var?
Çarpık iyilik yapma zihniyetinden dolayı, emin ol biri birini öldürse, delil olmasa ihbar etmezler, yazık hayatı kaymasın diye.. saçmalıktan başka bir şey değil, sinir oluyorum öyle insanlara.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslinda soyledigin cok mantikli, sevgililik döneminde baskasindan duymak o kadar aci vermesede evli oldugun insanin aldatigini baskasindan ögrenmen daha acidir. Baskalarinin önunde gulunc duruma felan dustugunu dusunup iki kati yipranabilir. Ve bir de 5 cocuklu hepsi de kucuk birine gelip senin kocan seni aldatiyor demenin bir anlami yok, bosanmasi mumkun olmiyan bir cifte bu soylenilmez o kisiyi yipratmaktan uzkmekten baska bir sey yapmaz. Ne bosanabilir ne de eskisi gibi bakabilir. Velhasil her zaman gercekleri yuze cikarmak hos olmiya bilir
O kadar bosanmak isteyip de bosanamayan kadin var ki, insanlarin ne durumda oldugunu bilemezsiniz. Hic duymadinizmi kactim ailem yuz cevirdi esim siddet uyguluyor bosanamam ne yapmam lazim diyenleri? Sayisi bellisiz
böyle evlenen bir insan zaten aldattığını öğrense ne olur sevmediği sevilmediği bir adam tarafından aldatılmak pek de şaşırtıcı olmasa gerek zaten böyle bir evliliği olan insanları ilk bakışta bile anlarsın ki kadında tahmin ediyordur aldatıldığını
Sevmese zaten o adama kacmaz. Kusura bakmayin ama hayata sadece kendi kucuk pencerenizden bakiyorsunuz. Dunyada binlerce zor durumda ama bosanamiyan kadinlar var, bosanamadiklari boyle bir sanslari olmadiklari icin herseye katlanan. Daha dun instada bir yazi gördum, doguluyuz bizde ayrilma yok ama nisanlim beni aldatiyor ne yapmam lazim diyordu.
küçük penceremden falan bakmıyorum herkesin açısından bakmaya çalışıyorum 1 kötünün hayatını düşünüp diğerlerini görmezden gelmek sizin yaptığınız ne olursa olsun kadın ya da adamın bunu bilmek hakkı
Aldatan kim olduğuna bağlı burada eğer erkek aldatıp da söylemiyorlarsa ataerkil bir toplumdan gelindiği için erkektir yapmıştır bir hata gözüyle bakılıyor