Aşk İlişkileri Paragöz Olmayan Bir Kız Nasıl Tespit Edilir? Fikredkitman Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet beyler sizce paragöz olmayan kız var mı varsa bu ender kısım nasıl tespit edilir 4 yapraklı yonca misali ben hiç görmedim gören var mı? Paragöz Olmayan Bir Kız Nasıl Tespit Edilir? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hicbir sey istemeyen. kendi çabalarıyla bir şeyler yapan kizlar 1 5 Yorumla Fikredkitman +1 yıl Hiç öyle bir kız görmedim Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Beni tanımıyorsun oyleyse Yorumla Fikredkitman +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Bankacıyım Yorumla Fikredkitman +1 yıl Sonunda paragöz olmayan vasıfsız olmayan biri inanılmaz hangi şehir Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Para ver alıyorsa kaç Ben zengin karı arıyom knks 1 5 Yorumla Fikredkitman +1 yıl Bundan sonra bende öyleyim bu satılık mallarla uğraşılmaz en iyisini sugar mommy 😍 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Zengin kızlar dm Yorumla Fikredkitman +1 yıl Evet reis artık bu salaklarla uğraşacağıma zengin kız diyecem mk zaten satılık mallar gerek yok sevgilerine yaşlı moruklara gitsinler Yorumla miroveteene_ +1 yıl Zengin olsunda çok da yaşlı olmasın yoksa zehirlerim aga Yorumla Fikredkitman +1 yıl Bas zehiri mk Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Dinine bağlı biriyse mütevazi bir hayatı varsa onlardır başka türlü bulamazsın rol yaparlar 1 3 Yorumla Fikredkitman +1 yıl Dinciler daha kötü kanka Yorumla UDixon +1 yıl Gerçek Müslüman diyorum Süslüman değil Yorumla Fikredkitman +1 yıl Gerçek müslüman kızların babaları evi var mı arabası var mı diye sorar Yorumla
skjdsjkdsjkj Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Öyle bir kız daha doğmadı 1 1 Yorumla Fikredkitman +1 yıl Alayı satılık mal reis Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dinin ne diye sor para der 1 10 Yorumla Fikredkitman +1 yıl Demezsiniz ya bırakın bu işleri altan altan yapıyorsunuz bu işleri baktın fakir bas tekmeyi herhalde öyle yürüyor gibi tespitlerimden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben açık açık söylerim aga benim alttan alttan işlerle işim yok paran yoksa. bb Yorumla Fikredkitman +1 yıl Adamın dibi sonunda dobra bir kız tebrik ettim seni satılık mal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bi siieeeeeğeeehh Yorumla Fikredkitman +1 yıl Shshshsh ulan komedisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen gül diye Yorumla Fikredkitman +1 yıl Rospulukta çığır açtınız gerçekleri söyleyincede gizliye aldın hesabı acıyorum sizin gibi parazitlere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooo sen her şeyi böyle ciddiye alacak mısın Yorumla Fikredkitman +1 yıl Mide bulandırıcısınız. Dalgaya vurmayı kes beni engelle köle gibi kullansınlar seni gurursuz Yorumla Fikredkitman +1 yıl Annenden ne öğrendiysen onu yapıyorsun demek ki Yorumla
cadaloz_karı Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Var tabi her şey para mı para asla öncelik olmamalı kendine saygısı olan insan para için birlikte olmaz 0 0 Yorumla
ChiyChow Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Var ben gördüm 1 3 Yorumla Fikredkitman +1 yıl Nerede gördün en son Yorumla ChiyChow +1 yıl Demin Yorumla Fikredkitman +1 yıl Yer nere yer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hicbir sey istemeyen. kendi çabalarıyla bir şeyler yapan kizlar
Hiç öyle bir kız görmedim
Beni tanımıyorsun oyleyse
Ne iş yapıyorsun
Bankacıyım
Sonunda paragöz olmayan vasıfsız olmayan biri inanılmaz hangi şehir
Para ver alıyorsa kaç
Ben zengin karı arıyom knks
Bundan sonra bende öyleyim bu satılık mallarla uğraşılmaz en iyisini sugar mommy 😍
Zengin kızlar dm
Evet reis artık bu salaklarla uğraşacağıma zengin kız diyecem mk zaten satılık mallar gerek yok sevgilerine yaşlı moruklara gitsinler
Zengin olsunda çok da yaşlı olmasın yoksa zehirlerim aga
Bas zehiri mk
Dinine bağlı biriyse mütevazi bir hayatı varsa onlardır başka türlü bulamazsın rol yaparlar
Dinciler daha kötü kanka
Gerçek Müslüman diyorum Süslüman değil
Gerçek müslüman kızların babaları evi var mı arabası var mı diye sorar
Öyle bir kız daha doğmadı
Alayı satılık mal reis
Dinin ne diye sor para der
Demezsiniz ya bırakın bu işleri altan altan yapıyorsunuz bu işleri baktın fakir bas tekmeyi herhalde öyle yürüyor gibi tespitlerimden
Ben açık açık söylerim aga benim alttan alttan işlerle işim yok paran yoksa. bb
Adamın dibi sonunda dobra bir kız tebrik ettim seni satılık mal
Ya bi siieeeeeğeeehh
Shshshsh ulan komedisiniz
Sen gül diye
Rospulukta çığır açtınız gerçekleri söyleyincede gizliye aldın hesabı acıyorum sizin gibi parazitlere
Ooo sen her şeyi böyle ciddiye alacak mısın
Mide bulandırıcısınız. Dalgaya vurmayı kes beni engelle köle gibi kullansınlar seni gurursuz
Annenden ne öğrendiysen onu yapıyorsun demek ki
Var tabi her şey para mı para asla öncelik olmamalı kendine saygısı olan insan para için birlikte olmaz
Var ben gördüm
Nerede gördün en son
Demin
Yer nere yer