Ah ya hiç olamyacak şeyler söylüyorsun. Beni tanımıyorsun daha☺️o yüzden bu dediğini normal karşılıyorum. Böyle bir işim olmaz kimseyle ve diyelim oldu böyle yollara baş vurmam direk kendisine sorarım.
Aşk anlayışımız aynı olmayabilir ama 3 kez Biri dolmuşta birinin bakışlarına Biri trafikte sıkışmışken içeriden gördüğüm kadarıyla birinin gülümsemesine Biri de tatilde 8-9 kişilik yakışıklı erkek grubu garsondu ilgilerine. (Haremimdeydim sanki 😂)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence bu soruları burda senin hoşlandığın etkilendiğin kişiyi tanımak için soruyosun bu kişi bence burda arkadaşın doğrumu? 😁🧐
Yani fenomenlik için sormuyorum öyle mi 😂
Bir kişiyi tanımaya yönelik sorular soruyosun genele hitap etmiyosun bence okişi sorularını cevaplıyor ve sende ona açılmadan tanıyosun yavaştan 🙃
Ah ya hiç olamyacak şeyler söylüyorsun. Beni tanımıyorsun daha☺️o yüzden bu dediğini normal karşılıyorum. Böyle bir işim olmaz kimseyle ve diyelim oldu böyle yollara baş vurmam direk kendisine sorarım.
Bence sen herşeyin en iyisini hakediyosun neden olmasın belki seni çok seven değer veren biri karşına çıkar sürekli böyle takılıcak değilsin ya
Aşk anlayışımız aynı olmayabilir ama 3 kez
Biri dolmuşta birinin bakışlarına
Biri trafikte sıkışmışken içeriden gördüğüm kadarıyla birinin gülümsemesine
Biri de tatilde 8-9 kişilik yakışıklı erkek grubu garsondu ilgilerine. (Haremimdeydim sanki 😂)
1-2 tam emin degil aşk oldu mu benimki hevesde olabilir
1 kez aşık olmuştum oda tek taraflıydı zaten haberi bile yoktu yavrucağın.
Daha olmadım büyük aşk patlamasının yaşanacağı anı bekliyorum
Sadece 1 kere aşık oldum ve bitti. Aşkın tekrar tekrar hissedilen bir duygu olduğunu düşünmüyorum. Öyle zannedenler aşkı hiç yaşamamıştır.
Oldum sandım ama keşke olmasaydım
21 kez
Aşık mı oldun bunların hepsine 😅
Kalbim çekirge gibidir zıplar hep 😂
2 kez gerçekten aşık oldum.
Bir..
henüz aşık olmadım
İki üç kez.
Hiç olmadım
Aşka inanmıyorum
1 kere ask olur
aşk olmadı, sevgi alışkanlık beğenme çok