Sevgilim çok sessiz konu bulmakta zorlanıyorum?

Kız arkadaşımla 5 aylık güzel devam eden bir ilişkim var kendisi yapısal olarak olsa sanırım konu bulmakta biraz sessiz en başından beri çoğu zaman konuları açan konuşma başlatan ben oluyorum ama buna rağmen hani allah var arada o da bir şeyler buluyor günahını almayayım ama araştığımızda falan 15 20 dakika havadan sudan bide biraz benim sorularımla falan derken konu bitiyor ben sessiz kalıyorum kendisi de suskun sorduğumda diyecek bir şey bulamadım diyor aşkım için çabalıyorum o da çabalıyor çabaladığını görüyorum çoğu zaman ortak bir şeyler yapalım sıkılmayalım diye uğraşıyorum hani birlikte aynı anda netflix den dizi film izliyoruz arada mobil oyunlara giriyoruz ama bunlarda artık rutin hale gelmeye başladı bir müddet salıyorum öylece gün içinde saatleri bulmaya başladı konuşmama halimiz şimdi karantina falan ikimizde evde daralıyoruz sıkılıyoruz buluşamıyoruz görüştüğümüzde de kendisi bir tık sessiz bu hani ileride bir sıkıntı çıkarır mı? acaba benim muhabbetim mi sarmıyor ondan mı sıkılıyor diye düşünmeye başladım eğer hani böyle hissetmekten allttan alttan beni üzüyor benim iktirmemlede bir yere kadar, sizce ne yapmalıyım? soğuk davranmayı da istemiyorum çünkü gerçekten seviyorum
Sevgilim çok sessiz konu bulmakta zorlanıyorum?