Merhabalar.. Aşık olunca insan saçma hallere bürünebiliyor ve normal de yapmayacağı şeyleri yapabiliyor ya da tam tersi.. Peki sen hoşlandığın kişinin gözlerinin içine uzun uzun bakmayı mı seçersin kaçamak bakışlar atmayı mı? 🙈😃🤘🚬🥂🖤 Keyifli günler..
Uzun uzun bakarım. Göz temasını seviyorum. Ve aşkı hissetmenin en güzel yanlarından biride bakışmak. Hiç konuşmadan iletişim kurabiliyorsun ve o an tüm duygularını aktariyrosun adeta
Normal şartlarda da biri ile iletişim kurarken göz temasına dikkat ederim. Bu insan duygu beslediğim kişi olunca anlık utanma olsa da gözlerine bakmak en sevdiğim şey olacağı için çekincemi yenerim. Gözlerin his yoğunluğunu, durumunu en güzel şekilde aktardığına inanırım. Ve birşey hissettiğinde saklamak isteyen biri olmadım hiç.
En son ilişkimde, sevgilimle buluştuğumuzda çok utanıyordum. İlk kez birinin elini tutmuş, ilk kez birine sarilmıştım. Ee haliyle de, gözüne bakmaya da utanıyordum
Kız arkadaşım benim kehribar gözlerime bakiyor bende hop diye mavislere bakıp gereksiz yere bakiyom sonra tekrar aynı döngü oda napiyosun diyo her seferinde aynı bahane aklıma bişey geldi de ( neden bilmiyorum gözlere çok da bakmıyorum Max 5 saniye o 10 15 saniye falan bakiyo
Gecen gun bole bise oldu biraz bakistik biraz yerlere baktim hayatimda ilk kez gordugum biri ve guzel değil ama tam evinde kadinim die doyasiya sarilip guven veren bi durusu vardi tabi ben ne dicegimi bilemeyince baktigim ve hayal kurdugumla kaldm
gözlerine 500 saat bakarım desem yeridir... gözünün içindeki göz bebeğini ezberlerim neden yerdeki desenlere bakayım ahahaha gerçi böyle konuştuğuma bakmayın utangaç bi insanım o bana bakmıyoken 50 saat izlerim de bakıyosa izleyemem sanırım (birbirimize açılmadıktan sonra) öyle yanii...
Hoşlanmışsam Gözlerinin içine içine bakarım , O dakika birbirimizin kafasının içinde yaşarız , hani ikimizde ayığız ama , sanki ikimiz bir kafada çok daha güzeliz gibi...
Ben de zaten biriyle konuşurken göz göze bakamamama sorunu var, sevgiliye hiç bakamam bu şekilde uzun uzun, acaba bende otizm falan mı var diye de düşünüyorum zaman zaman 🤔🤔🙄
Eski kiz arkadaşimla ilk buluşmada kiz cok utangaçti fakat ben onu beğendiğim için başladim sohbetler açmaya toplam 3 saat sohbet sonrasi utangaçliği geçmişti.
Kızlarda en beğendim ve ilk baktığım yer gözleri. Doğal olarak güzelini bulmuşken uzun uzun dalmayı tercih ederim. 😃 Sevgilim değil misin ulen doya doya bakarım 😄
- Uzun uzun bakmayı seçerim de birinin gözlerinin içine bakamıyorum. Utanmakla da ilgisi yok. Rahatsız edici geliyor. Gözlerinin içine bakamasam da sevdiklerimin yüzüne bakarım uzun uzun.
Hoslandiysam onunla iliski arzularim Iliski arzuladigim icin kendisini bana birakmasini isderim onuda en iyi bence bakisinla kendine hapis edersin sonra güzel bi sekilde gögüslerini ve kalcasini oksucan zaman zaman biraz sert sikcan gögüsleri felan 😋
Evlendik hala da aynıyım o bakmak istiyor ama ben gözlerimi kaçıyorum çünkü utanıyorum nedense bakamıyorum önceden de böyleydi evlendik hala aynıyım 🤣🤦♀️