Erkek arkadaşımın vücudunda benim ismim var 3 yerine dövme yaptırmıştı 7-8 ay önce ben de bu ay içinde hatalı olmama rağmen çoğu konuda gitmek ayrılmak istedim ve ona mesaj attım dövmeleri sildir seni sevmiyorum artık eski sevgilimle evlenmeye gidiyorum dedim zaten eski sevgilimle konuşmalarımı önceden sinirle atmıştım onunlayken konuştum yine gel desem gelir misin falan o da hemen gelirim evlenirim bir saniye düşünmeden demişti eski sevgilim. Sonra evlenmeye gidicem dedikten sonra yürü git banane dedi engelledi 2 saat geçti son sözün bu mu diye mesaj attı daha önce de evli biriyle aldatmıştım affetmişti bu yaptıklarını unuttur tövbe et yapmayacağını göster ve sevgini hissettir dedi her şeye varım öyle dedi niye geri yazdı? Bu arada şimdiye kadar dövme yaptırmamak için bahane ürettim sende seviyorsan benim gibi yaptır dedi manevi bir şey bile yapmadın benim için dedi maddi istemiyor bir şey o bana 20 milyar harcadı ailesi de beni istemiyor dövmeleri sildirmeye hep çalıştılar ama o vazgeçmedi benden hiç neden vazgeçmedin dedim çok sevdiğimden dedi bu arada bana asla dokunmadı helalimsin dedi bakire olmadığımı bile bile kısaca bunca şeye rağmen engelleyip tekrar son sözün bu mu unuttur sevgini göster her şeye varım dedi yaparsam ailesini de sileceğini söyledi zaten daha önce hasta annesini bile birakip ismimi dövme yaptırmaya gelmişti ve baskı uyguladilar o günden itıbaren su yana ama o ne dövmeleri cikardi ne vazgeçti aşirı kiskaniyor delirmis gibi wp profil rssmine yuzumu bile koyssm deliriyor istemiyor ve bu yaptıklarim bana dokunanlar yuzunden cok icinin acidigini soyledi sildir sunlari kafamdan sadece bana ozel oldugunu bileyim sevgini hissedeyim herseye varım ucunds ölum de olss dedi neden kafayı benimle bozmus?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu haftada yine sinirle eski sevgilimle evleneceğim dedim o da yurü git banane dedi ama sonra çok sevdim seni yazmiş gidemedi yine
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer