Ona çok alışmıştım kolum kanadım kırıldı nefes alamıyorum?

Gitti tanımadığı biriyle evlendi 3 ay içinde bana evliliğinin sahte olduğunu beni sevdiğini söyledi geldi ailemin yanına herşeyi açıkladı anlattı ama aileme de bana da mantıklı gelmedi zamanı gelince herşeyi ispat edeceğim dedi eve gittim geçen çekmece de kızın buna aldığı isim soyisimli cüzdan saat kolluk anahtarlık vs anahtarlıkta kızın adı dolapta nikah magnetlrti sonra yatak odası takımı almıs vs böyle sahte evlilik mi olur kız ailesi ile buna geliyorlar kalıyorlar vs yoruldum artık belki gerçektir ama yoruldum ya evde yatakta südyen teli buldum açıkları mantıklı gelmedi hamilelik testi buldum benim değil dedi işte kızın ablası gelmişte o yapmış olabilir vs diyor bekle sabret çok pişman olacaksın dedi yoksa niye dedim? Çünkü herşeyi ispat edeceğim dedi ben yoruldum dedim kimsenin oyuncağı değilim sonuçta evlisin ya kadın gelse dese hayırdır kocama ne yapıştın dese bana ne diyeceğim? Ne diyebilirim ben bu işe son veriyorum hakkını helal et senden uzak durucam sende benden uzak dur dedim ve heryerden engelledim ama öyle bir boşluğa düştüm ki ben hep onu yuvam eşim olarak gördüm ama o benimle oynadı iyi yapmış mıyım çok doluyum derdimi dinleyecek kimsem yok
Ona çok alışmıştım kolum kanadım kırıldı nefes alamıyorum?