Eminim herkesin bi otobüs aşkı olmuştur.. 10 dk bile olsa 😂😂
Pişmanlık.. niye açılmadım, bir daha nerede görcem falan.. ahhahha zor. Acaba otobüste tanışıp işi ciddiye götüren birileri var mıdır? Anlatın ayol 🍫🧊
Pişmanlık.. niye açılmadım, bir daha nerede görcem falan.. ahhahha zor. Acaba otobüste tanışıp işi ciddiye götüren birileri var mıdır? Anlatın ayol 🍫🧊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yani sakıncalı biraz erkekler için sapık yeme damgası var ama kızlar bence diyebilir en fazla reddederler ve bir daha görme şansları da olmaz
Haklısın
Ben çok yaptım kabul etti. Otobüs durağında bile :D
@zemheri27
@Hüseyin_33 iyi olmuş senin için 😊
Ama ne sevgili oldular ne arkadaş.
Fiziksel engellisin olmaz dediler :(
@rosehgirl
bi ara fena çarpıldım öyle birine 😄 gözleri beni benden aldıydı ama cesaret edipte yanına gidemedim
Evet bana da oldu. Yaa of.
😄😄 maga be seninde içinde kaldı demekki , keşke gitseymişim
Daha 5 gün oldu ağlıycam
belki işe gidiyodur gene aynı saatte binmeyi dene karşılaşma olasılığınız yok değil sonuçta
Mantıklı ama aynı durakta binmiyoruz ki :( yüz tane otobüs geçiyor zor ya
o zaman hayallerinde yaşasın yapacak birşey yok, elbet bir gün
Aminnn
Çok zor ya, herkes böyle bir şeye sıcak bakmayabilir :)
Otobuste birine acilacak cesareti bulmam icin Karstan Istanbula yan yana falan gitmemiz lazim o da zor
Hahaha anca cesaret toplanır kesinlikle haklısın
Bende metroda görmüştüm bir kızı. fena bişeydi. aşık oldum kıza. onunla tanışmadığım içn öyle pişman oldum ki. tam hayallerimde ki kızdı. inanılmaz bişeydi. o normal bi kız değildi. dehşet bişeydi ya. giden gitti artık :)
Hayıır. Başka yerde göersem de açılmam zaten. Yakışıklı diye her erkeğe açılıcammı aw.
Hahahahha ayy doğru
yakışıklı diye değil zaten, beğendiğiniz için hani, beğenmek için yakışıklılık veya güzellik pek şart değil yani de tabii sizin düşünceniz
@naberlers olsun ben anladım onu
@rosehgirl. d
@naberlers İyide otobüste gördüğün bir insanın anca fiziksel özelliğini beğenirsin. Konuşmadan kişiliğini zekasını vs. bilezsin ki.
O sizin bakış açınız, ben kişinin oturmasına kalkmasına kadar incelerim. Ya da herhangi bir yemek servisinde verdiği tavıra kadar. Arkadaşı var ise arkadaşıyla konuşma şekline kadar. Bu da taciz sayılmaz galiba umarım. d
yemek servisi de işte uzun yolculuklarda olanlardan akjhgsdas
@naberlers Yuhh sen kız için biniyon otobüse herhalde😅🤦♀️
dfçömngçkjsdnfkdsafjladk yok ya benim huyum mu desem ney, erkek kadın farketmez. Bindiğimde sürekli cama bakarım ama aslında etrafı 180 derece süzerim, tuhaf bir huy. Kimse de anlamaz bişi skljahjdkjlsad
@naberlers özele geçin canlar
Bitirdik zaten, hayatta başarılar. d
Açıldım. Güzel sohbet ettik ama iletişim vermedi. Belkide pişman olmuştur
Anladım. Sağlık olsun.
Sağlık olsun
Bi kere başıma geldi aman tenrimmmmm böyle bir güzellik görmedim daha önce dedim 😄 sonra kapı açıldı indim gitti hayatımın askitosu 🥺🤣
Off be 😬
Valla gitti öylece ahhh ahhh 🤣🤣🤣
😂😂😞😞
otobüste tavlamıştım bir keresinde :D
Açılırim 😃
Helal be
Öyle bir maceram var
otobüste açılmam metroya binmesini beklerim
😂
hayır
En azından sohbet ederdim.
sapık diyebilir diye açılamadım