KOCAMI ONUN İYİLİĞİ İÇİN ALDATTIM SİZCE NE YAPMALIYIM?

arkadaşlar öncelikle başlığı görür görmez beni yargılamayın olayı anlattığımda sizde bana hak vereceksiniz. kocamla kaçarak evlendik babam zengin bir adamdı kocamın bana göre uygun bir eş olmadığını söylerdi bense onu dinlemedim ve kaçtım babamsa beni evlatlıktan reddetti benim için bir sorun yoktu çünkü ben kocama çok aşıktım şimdi ise üç yıldır evliyiz kendisi inşaat işçisi karın tokluğuna çalışır evimize bugüne kadar bir kalıp peynir bile girmemiştir ay boyunca sıcak suya kuru ekmek didikler öyle yeriz kirayı bile zar zor öderiz altı aylık birikmiş kiramız var kocam her eve geldiğinde utancından suratım bile bakamaz onun bu hali beni epey rahatsız ediyordu bende bir hafta önce kirayı almak için kapımıza gelen kiracı ile yattım bu sayede hem altı aylık borcumuzu sildi hem de önümüzdeki iki ay kira almayacağını söyledi bende kocama bu parayı babamdan çalıp kirayı ödediğimi söyledim kocam başta üzülse de ilk defa kirayı düşünmeden rahat bir uyku uyudu onun bu halini görünce bende gerçeği sakladım bir haftadır vicdan azabından ölüyorum sizce ne yapmalıyım ona gerçeğimi söyleyeyim mi yoksa kirayı ev sahibiyle yatarak ödemeye devam mı edeyim
KOCAMI ONUN İYİLİĞİ İÇİN ALDATTIM SİZCE NE YAPMALIYIM?