Ona veda ettim evli çünkü sonumuz yoktu?

Aylardır sürüncemede olan bir şeye artik veda ettim. Cok zordu aylardır ondan vazgeçmek ama artik onada kendime de acı çektirmek istemiyorum. Sevgili olalım dedi bana sonra vazgeçti farklı ildeyiz diye.. Sonra tekrar barıştık sadce konuşuyorduk hiç buluşmadık. Ama aklım basima geldi onun yuvası istemeden de olsa bozulurdu. Cunku sonu ne olursa olsun bene sevgili olmak istedi sonra vazgeçti ama beni silmedi hep durum takipi yaptı.. benden vazgeçmesinin hep hissettim karısını sevse bile başka kadınlar olsa bile onda yerim olduğunu hissettim ama artik buna son vermeye katar verdim.. Cunku onla buluşsam bile konuşsak yazmayıp durum paylaşsak bile aramızda ki bağın artık kopması lazım buna son verdim. Muhtemelen bugün oda anlıcak veda sözlerimi duruma attım. Sizce doğru karar verdimmi? Ya daha önceki veda şarkısını attığımda gitme derse bana ne yapayım? Sizce bu sefer artık benden umudu kesermi? üstümden yuk kalktı şimdiden. BEN ONA aşığım ama sonu Yok bitmek zorunda duygusal olarakta atlatabilcegime inanıyorum tavsiye görüşlerinize ihtiyacım var?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bi adım attım çünkü o atmıyordu yazmıyordu belki ama veda şarkısı attığımda gitme şarkısı atıyordu umarım bu kez bırakır artık.. ben mutsuzum sen mutlu atıyordum ne cektigimi ne bileceksiniz atıyordu kalbim çok açıyor belkide benim sevgim ona güç veriyordu ama bitmesi lazım ilerde oda bende coknuzuluruz
Güncellemeler
+1 yıl
Onu karısından değil başka kadınlardan kiskaniyordum halkın olmadığını halde.. bir arkadaş demişki sana taktıysa sahip olmadan bırakmaz gerçekten bırakmaz mi? lütfen bu güncelleme ye herkes bir cvp versin rica edrim
Ona veda ettim evli çünkü sonumuz yoktu?