Evli.. adı üstünde evli.. bir hayat arkadaşı var. Bir imza attığı bir yollarını birleştirdiği var. Veda et, ama tam anlamıyla veda et. Zamanla her his soğur. Evli biriyle olmak sana çok zarar verir. Bırak kötü kadın olma ilişkide, seni çok seven inan ki eşiyle yolunu ayırır , çünkü evlenmek kadar boşanmak ta hayatın gerçeği kötü bişey değil. Aldatmak kadar kötü değil. En doğru kararı vermişsin senin olan sana gelir, herşeye rağmen hala evliliği sürüyorsa, değerli değil onun için bir seceneksindir
03 Yorumla
Soran+1 yılBen mutsuzum sen mutlu yazdığımda neler cektigimi ne bileceksiniz yazmıştı.. ama zaten ben o bosansa bile onla olamam güvenmiyorum ona
Soran+1 yılBu aralarda şarkı paylaşmıştı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçççç ajitasyon yapma. doğrusu ayrılmaktır. sen nasıl bir kadınsan karşıdaki de öyle. adam kesin boşanacaktır çok mutsuzdur seni görmüştür yeniden doğmuştur. hee canım he aynen öyle. bir başkasına da diyecek bir başkasına da. hiçbir şey vazgeçilmez değildir. anlık kararlar almayın kendi istekleriniz için. inanın birkaç yıl sonra böyle düşünmeyeceksiniz. bir kişye bağlı değil hayat. mantığınızla hareket edin
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam işte ben geri çekiliyorum dedim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru olanı yapmışsın. Her şeyden önce sana ait olsa bile yanında bir hemcinsin var onunla evlilik bağıyla bağlı. Sevgisi her şeyden büyük olsaydı yanında olmak için her şeyi yapardı. Yanlış zamanda doğru kişiyle tanışmışsın ama tek doğru kişinin o olmadığını göreceksin ilerde başkasıyla da olacaksın
028 Yorumla
Soran+1 yılBoşandım ben zaten önceden umarım hayırlı biri olur zamanı gelince
Cevap sahibi+1 yılElbette olacak sen gönlünü ferah tut. Ne kadar zor olsa da önemli olan doğru zamanda doğru kişi olması. Yoksa fayda göremezsin bir ilişkiden
Soran+1 yılÇok eski bir sevgilim beni terketmesine rağmen bana beddualar etti inş tutmaz
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum ya öyle beddualık değil bu durum. Sonuçta sen etik ve ahlaki olarak doğru olanı yaptın. Sen dul olsan da o bir evli ve ailesi yaşantısı var. Geleceğiniz aslında yoktu sen belkide o hayali sevdin onu değil. Ama üstesinden geleceksin zamanla hiç şüphen olmasın hayat devam ediyor
Soran+1 yılYok eski sevgilim evli değil di
Cevap sahibi+1 yılOnla ne oldu neler oldu da ne beddua ettiki🙄 yani bu durumdan onun ahının tuttuğu nerden aklına geld
Cevap sahibi+1 yılSordum böyle ama özel değilse tabi
Soran+1 yılBeni terkeden kendisi ama bana beddua etti
Cevap sahibi+1 yılOnun ahı tutmamıştır sanmıyorum eski bi olay sonuçta. Burda asıl önem vermen gereken sensin kendine önem ver kendinle ilgilen kendi kararlarınla ilerle. Şu an canın yansa da en doğrusu bunu yapmaktı
Soran+1 yılÇok haklısın
Cevap sahibi+1 yılBenzer bir durum yaşadım ama kendi özelimi burdan anlatmamak için diyorum. Biraz fikir alışverişi yaparız
Soran+1 yılTamam yarin yazayım
Cevap sahibi+1 yılTamamdır 👍🏻
Soran+1 yılTakipte devam ediyor nasıl bir adam bu ya
Cevap sahibi+1 yılNasıl takip ediyorki?
Soran+1 yılWhatsap durum
Cevap sahibi+1 yılTakip atsana bana. Nasıl takip ediyor ne diyor ne yapıyor sadece bakıyor mu
Soran+1 yılSadece duruma bakiyor arada da gönder me şarkı atıyor yani mesela sevdiğini aoyleseydinndinlerdim aşk anlamaz laftan vs uzaktan sev beni
Cevap sahibi+1 yılHımm aana gönderme yapıyordur ama böyle liseli aşıklar gibi de olmazki kaç yaşındaki insanlarsınız sonuçta. Uzaktan zaten olmaz ne bileyimm
Soran+1 yılYa ne bilim öyle gelişti durumlar halinden memnun gbi bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılE sen halinden memnun musun? O hayatını bi şekilde devam ettirir eşi yanında. Sen ne yapacaksın? Bir de niye hala sana böyle göndermeler yapıyorki bittiyse bitti sonuçta
Soran+1 yılAnlamiomki kardeş valla güya mutsuz öyle yazı atmisti
Soran+1 yılDemi bittiyse sil geç ama yok takipte devam
Cevap sahibi+1 yılSen de o görsün diye paylaşıyorsun tabi bunları o da bunu düşünüyor. Çocuğunuz falan var mı ikinizin de?
Soran+1 yılOnun var benim yokda neden öyle dedin onun için paylaştığımı mi düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılEvet o da öyle düşünüyor. Yani sen veda ettin ama istemiyorsun veda etmeyi diye düşünüyor. Onun varsa bırak sende paylaşmak artık çünkü bir yuvası evladı var yuvası yıkılmasın yazıktır. Seninde canın yanacak ama zamanla geçecek
Soran+1 yılEvet belkide ben evlilik yapcam aklında kalacam hep o yüzden bitmeli
Cevap sahibi+1 yılBelkinde öyle düşündü. Belki de seninle olmayacağına ikna oldu. O yüzden Sen de engelle bitir tamamen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal olarak atlatabilcegine inanmissin zaten evet doğru olan birşeyi yaptın diyebiliriz klasik bir tabir olacak ama yuva yıkanın yuvası olmaz derler ya birazda o misal zaten yasak olan herşey insana davetkar gelir ama güzel bir adım atmışsın 👏👏👏
062 Yorumla
Soran+1 yılUmarım attım çünkü onun atacağı yoktu yazmıyordu ama durum arıyordu hep beni uzaktan sev vb..
Cevap sahibi+1 yılBir insana yapılabilecek en kötü şey arafta bırakmak ya gel madem ya da git arası olmamalı inan sen hayatın için çok güzel bir adım atmışsın kararlı ol vazgeçme
Soran+1 yılInşallah bende boşandım zaten çok onceden
Cevap sahibi+1 yılMutsuz bir evliliği sürdürmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çok afaki durumlar haricinde zaten kısacık bir hayatımız var onu da mutsuzluklar ile geçirmeye ne gerek varki
Cevap sahibi+1 yılSohbet etmek isterseniz profilim açık yazabilirsiniz
Soran+1 yılTeşekkür ederim Yazarim yarin
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sadece merhaba de gizliye alırım birazdan çünkü 😂😂 genelde açık yorum yapmıyorum tabi istersen istemezsen sorun yok
Soran+1 yılBulurum seni
Cevap sahibi+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılKaraktersiz olabilir mi
Soran+1 yılYa o kadar şey paylastim artık etmez dedim yok ya bu vazgecmicek ya
Cevap sahibi+1 yılİstersen yardım edebilirim
Soran+1 yılNe konuda
Cevap sahibi+1 yılNeler yapabilecegin hakkında
Soran+1 yılAnlat burda
Cevap sahibi+1 yılHayatımda biri var de
Cevap sahibi+1 yılEngelle
Soran+1 yılYa zaten bana yazmıyor sadece durum takipi bende zaten durumsa veda ettim
Cevap sahibi+1 yılEngelle bu kadar basit bişey
Cevap sahibi+1 yılEngellemiyosun çünkü seninde hoşuna gidiyo
Soran+1 yılTamam zaten engellesem çoktan yapardım onun beni sildigine emin olmak istiyorum engellemek mevzu değil mevzu kafasından beni atması.. çünkü işyerini bilio ve başka numaradan alamayacağına emin olmam lazım... amac ne neden onca laftan sonra hala takip ediyor?
Cevap sahibi+1 yılYasak olan şey zevkli olur biliyosun senin için olduğu gibi onun içinde cezbedicisin
Soran+1 yılŞimdi daha da cezbedici o zaman öylemi yani kendimi cekince:(((
Cevap sahibi+1 yılHayır o anlamda değil yani muhtemelen senin ayrıldığını falan oda biliyo işte seni istiyo ama bı tarafları da yemiyor adım atmaya
Soran+1 yılÖnce o ayrıldı benden ama takipten hiç vazgeçmedi.. Smdi ben ters yaptım ilk defa
Cevap sahibi+1 yılKaçan kovalanır her zaman seninle yaşayacakları aklına geldikçe yasayamadigi için pişman oluyordur bu yüzden de senden gitmiyor
Soran+1 yılBasta ben pişmandım yalan değil onu istedim oda beni hatta bulacaktık ama şimdi ne kadar yanlış olduğunu anladim
Cevap sahibi+1 yılŞimdi de o istiyor seni işte
Soran+1 yılSil dediğimde silmemişti beni. iyide bu nasıl isteme yazmıyor etmiyor ama
Cevap sahibi+1 yılUzaktan uzağa bir gulsen yeter belki de hayallerini süslüyorsun mast zamanları
Soran+1 yılNe yani resimlerimlemi🤮
Soran+1 yılEvlensen bile görüşürüz diyen bir adam bu
Soran+1 yılYa birşey dcem madem istiyor isteyen yazmazmi
Cevap sahibi+1 yılDimi gerçeği varken neden resimle idare eder ki insan heleki sende raziyken
Cevap sahibi+1 yılProfili açayım yazsana bana ordan konuşalım
Soran+1 yılYa ben razı falan degilim
Soran+1 yılIatemiyorum yapamam ben. Tamam başta onu sevdiğim için ama şimdi yanlış.
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Soran+1 yılBirde şu var yazmama ısrarı ne yani bence o kadar istemiyo isteyen yazar. Ayrica şu var haklsiin bana ulaşamayacağı için daha çok isticek
Soran+1 yılSonra şimdi müsait değilim o kadar bulcan srni niaray yaza
Cevap sahibi+1 yılYaz işte konuşalım
Cevap sahibi+1 yılKapatirsam bida bulamazsın zaten
Soran+1 yılBulurum burdan
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin nasıl istersen
Soran+1 yılNe diyorusn şimdi aldık mı başımıza belayi
Cevap sahibi+1 yılAldın tabi
Soran+1 yılIyide ben ne yaptım ki ya
Cevap sahibi+1 yılYa adam açık açık seninle seks istemiş işte evlensen bile görüşurus falan filan sonra da yememiş işte geri çekilmiş
Cevap sahibi+1 yılŞimdi de sen gidiyom havalarına bürununce
Cevap sahibi+1 yılEee yanlış anlama da hazır kadın yani elden kaçırmamak için ayak yapiyo işte olay bu
Soran+1 yılIşte onu bile yapmıyor anlatmak ıstedgim o zaten farklı sehirdeyiz yazmıyor sadece takip
Cevap sahibi+1 yılO zaman dediğim gibi işte karısını yaparken seni hayal ediyo mast yaparken resimleri kullaniyodur
Soran+1 yılBelkide cepte olduğunu düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılFazla kadın göz çıkarmaz hesabı yani bı sen bı karısı mis gibi işte arayıp da bulunmayan fırsat
Soran+1 yılSen anlamıon aynı yerde deglz
Cevap sahibi+1 yılBen anladım seni sen diyon niye yazmiyo
Cevap sahibi+1 yılBende diyom ki yemiyo yemiyo cesaret edemiyo seni istiyo ama cesaret 0 anladin mi
Soran+1 yılEn başta cesareti vardi
Soran+1 yılFarklı ildeyiz çok görüşemeyiz demisti
Cevap sahibi+1 yılEeee kurulu düzenin bozulması var yakalanırsa 30 dakikalık zevk için kurulu düzeni riske atmayi göze alamamış işte
Cevap sahibi+1 yılHayatına almak istediğin adam bu kadar korkak işte bide bu açıdan düşün
+1 yılSeni içten tebrik ediyorum. Umarım bu kararlılığı devam ettirirsin. Üzüleceksin evet ama yuva yıkmanın ağırlığı aşk acısından daha büyük olurdu. Aşk çok güzel evet ama insanların hayatını mahvettikten sonra ne anlamı kaldı?
110 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın canim çok hoşuma gitti cümlen yuva yiksan acısı daha çok olurdu.. aence yuva yikilirmiydi? Son zamanda seni düşünmüyorum aklıma gelmiyorsun dese bile bence aramızda bir bağ vardi
- +1 yıl
O yuva genelde yıkılmaz. Bir kadın bir tarafta, diğer kadın başka tarafta üzüldüğüyle; bir kadın aldatıldığıyla, diğer kadın kullanıldığıyla kalır. Yıkamasan da çatlatırsın ve o yuva hep o çatlaktan su kaçırır. Ah alırsın. Bir kadının, başka bir kadına yapabileceği en büyük kötülüktür bu. Değer mi?
Soran+1 yılDeğmez haklısın
- +1 yıl
Kararının arkasında dimdik durman dileğiyle 🙏
Soran+1 yılUmarim
- +1 yıl
Baktı mı koyduğun hikayelere
Soran+1 yılYok o bana bakmis
Soran+1 yılHa evet bakti
- +1 yıl
Sil ve engelle o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sevdigimden evlendigi icin vazgectim (10 sene) cok kisa süre sonra bende evlendim ve eşimi sevmeye karar verdim o da evli bende çocugu bile var demem o ki evlendiyse o iş coktan bitmistir ardına değil önüne bak
19 Yorumla- +1 yıl
Görücü usulü mü evlendin
Cevap sahibi+1 yılHayir
- +1 yıl
Peki ne kadar oldu evleneli ve eskiyi tamamen unuttun mu
Soran+1 yılBiz evliyken tanıştık o evliyken
Cevap sahibi+1 yıl3 sene unuttum tabiki benim kaderimde ki eşimmiş hayirlim buymuş
- +1 yıl
Cocuk var mı peki
- +1 yıl
Eski sevgilinle ne kadar çıktınız ve birlikte oldunuz mu hiç onunla
Cevap sahibi+1 yılNe merakli ciktin yok cocuk birliktede olmadik
- +1 yıl
Peki suanki eşinle aranız nasıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence rahat ol doğru olanı yapmisin. Devam etseydin de mutlu olamayacaktın. Hayatına başka biriyle devam et bu dünyaya sadece üzülmek için gelmiyoruz.
012 Yorumla
Soran+1 yılInşallah hepimiznmutlu olalım
Soran+1 yılEvet attım onun atacağı yok düşünsene silmedi aylardir
Soran+1 yılBen vazgeçtim ama ne olcak şimdi
Soran+1 yılInş
Soran+1 yıl33
+1 yılSiz nasıl tanıştınız peki
03 Yorumla
Soran+1 yılInternetten
- +1 yıl
Hic buluştunuz mu
Soran+1 yılHiç buusmadik
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlilere denk gelir hep 🤔
18 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Yanlışla başlayıp doğruyu bulmuşsun. Üzülme gecmesede geride kalacak ve buna alışacaksın
- +1 yıl
Çok aklına geldiğinde lütfen empati kur. Evlisin ve kocan başka biriyle flört halinde. Ne hissedersin? Ya boşansın adam gbi karşına çıksın ya da kapatın bu sayfayı yazık herkese sana ona eşine vs
Soran+1 yılEvet yok zaten boşan sa da evlenmem
- +1 yıl
Kararın çok taze umarım başarırsın
Soran+1 yılUmarim
- +1 yıl
Sen kendinden mesulsün
Gizli Üye(36-45)+1 yıltebrik ederim, cok ahlakli birini bulmussun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
+1 yılOlabilir böyle şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesed
+1 yılDoğru karar
09 Yorumla
Soran+1 yılIns
- +1 yıl
Tek harf ya da görülme dahil iletişim kurma sakın. Bu önemli
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Ne olursa olsun sana yazsa arasa kapına da gelse tek harf etme. Karşısına çıkma. Mesaj atsa görüldü yapma. Engelle sil herşeyi. asla ulaşmasın. Tek mesaja cevap versen gene takar
Soran+1 yılIyide aylardır yazmıyor şimdimi yazcak heleki veda edince
- +1 yıl
Ne olur ne olmaz. Sen ssğlamaal. Engelle
Soran+1 yılÖylemi dersin yazmak içinmi silmiyor
- +1 yıl
Senin yerinde olsam silerim hayatımdan düşünmem bile mümkünse haafızandsn da sil
+1 yılsizin gibileri bildiği gibi yapsın Allah
018 Yorumla
Soran+1 yılPardon neden?
Soran+1 yılBen ilişkimi yaşadım dedim?
Soran+1 yılCevap verirmisin
Soran+1 yılSoruyu oku iyice yargılamadan cvpla onla hiç buluşmadık bile her insan şaşar hata yapar
Soran+1 yılHerkesin başına gelebilir kınama
Soran+1 yılSustun
Soran+1 yılŞu mübarek gün anlamadan yargılayan böyle konusan sana geri dönmeyecekmi sanıyorsun söylediklerin?
- +1 yıl
susmadim yeni gördüm cevabini. bir de soruyorsun doğru mu yaptım diye. mübarek günden bahseden sen misin ayrıca. cidden kalbini kırmak istemem ama bu hayatta bir doğrular vardır bir de yanlışlar. kınamak değil benimki. onunla konuşman bile yanlış. liseliler gibi şarkı falan diyorsun birde. bekarların suyu mu çıktı anlamadım. sen kendini onun eşinin yerine koy sonra gel yaz. yine de hakkını helal et ne diyeyim kötü bir şey söylemek istemedim
- +1 yıl
ayrıca söylediklerin derken? hakaret mi etmişim? hele o adam gibilerini bildiği gibi yapsın Allah. haksizsan haksızım de geç. birde sanki bir şey dedik kadına:) söylediklerimin bana dönmesi için büyük konuşmam lazım :) öyle bir şey yaptığımi göremedim. he bu arada, madem yaptıklarımiz bize dönüyor, korkması gereken kişi ben değilim o zaman 😉
Soran+1 yılTamam helal ediyorum sende bana bedduana tövbe de
Soran+1 yılBana beddua etme allah bildiği gibi yapsın dedin tövbe de helal edeyim
Soran+1 yılBundaki görmedin görünce cvpla
- +1 yıl
yazdığım şey beddua değil ama yine de tövbe ediyorum tabiki. eğer sucunuz yoksa Allah bilir zaten. bazı şerefsizler dışında kimseye beddua etmedim etmem de. onlar da işte tecavüzcüler sapıklar veya konuştuğun adam gibiler falan filan. hatani anlamışsın sonuçta bunu yapmayanlar da var. Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏 dediğim gibi hakkını helal et
- +1 yıl
kalbini kırmak istemem kimsenin
Soran+1 yılTamam sen tövbe ettiysen benim için bense hakkını helal ediyorum sana helal olsun sense buraya yine tövbe yaz:)
- +1 yıl
:)) tövbe ediyorum tabiki
- +1 yıl
kalp kırmak istemem lütfen öyle de düşünmeyin
Soran+1 yılTamam🙂bende helal ediyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de ciğerim yana yana vaz geçtim
05 Yorumla
Soran+1 yıl:((ağlıyorum şu an sen neden vazgcetin
Soran+1 yılNumarasını silmeyecem ama veda sözlerimi duruma attım bakalim napacak görünce zaten yazmıyordu durumlara yazıyordu atiyorud
Cevap sahibi+1 yılÇok ağladım ben de. Sever sandım zamanla adam olur sandım karakteri hâlâ aynı kalmış, aldattıktan sonra bile gururumu hiçe sayıp kabul ettim 2 yıl boyunca onu bekledim çok sevdim. O istemedi, o istemedikçe ben daha çok hırs yaptım hem nefret ediyorum hem de seviyordum çok uzun ve kötü bi aşk hikayesi, ama vaz geçtim. Uğraşarak düzeltemediğinden vaz geçerek kurtulursun demişler
Soran+1 yılAynen öyle buda bi sevgili olalım bi bitsin artık çok yıprattı beni aylardır ağlıyorum ama buna bir son verdim inş hiç ama hiç aklımdan çıkmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kara verdiniz
026 Yorumla
Soran+1 yılUmarım..
- +1 yıl
Aynen ilerde daha acı çekerdin
Soran+1 yılşu an bile cekiyorum
- +1 yıl
Üzülme ama dürüst bir insansın doğru karar verdin
- +1 yıl
Ama eşinden ayrılıp sana dönerse şaşirma
Soran+1 yılYok be zaten o kadar uzun görüşmedik çok. kisa.
- +1 yıl
Ana nasıl çok sevdin ozaman
Soran+1 yılBen bi anlasam zaten.. Muhtemelen boşanma arifesinde tanıştık ondan birde içinde kaldı görüşecektik
- +1 yıl
Valla seni kafaya taktıysa sana sahip olmadan brakmaz bence
Soran+1 yılÖyle bir durumda var tabi.. ama yazmıyor hiç durumlara bakıyordu aylardır silmemişti ne olurki en fazla ne yapar?
- +1 yıl
Burda herkes görüyo açık nazil yazim
- +1 yıl
?
Soran+1 yılYaz ya birşey olmaz Anladim cinsellik ister dedin
- +1 yıl
Seninle buluşunca karşı koyamazsın seni elde eder
- +1 yıl
Bakiremisiniz
Soran+1 yılBulusmicam işte onun yolunu kestim
- +1 yıl
Ansızın çıkarsa karşina