Arkadaşlar bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. Evli ve 1 çocuk annesiyim. Benimle aynı katta çalışan bir iş arkadaşım var. Normalde ukala, sinirli bir tip. Ben hatta başlarda nefret ediyordum. Bir sıkıntı çıkarsa da bozsam diye bakıyordum. Daha sonra ne olduysa bana karşı samimi ve sıcakkanlı oldu. Ben de önyargılı olduğumu düşündüm. Sürekli göz göze geliyoruz. Ben ne kadar farklı yere bakmaya çalışsam da o gözlerini ayiramayip donup kalıyor. Birkaç kere diğer arkadaşlarima evrak getirdiğinde beni izlediğini de gördüm. Arabayı park ediyorum dibimde bitiyor. Ne yapsam karşımda buluyorum. Evli ve çocuklu olduğumu da biliyor. Yas olarakta yasitiz. Kötü bakışlarını hiç görmedim. Sadece yüzüme bakıyor. Hatta çay ocağından çay almaya gittiğimde arkam dönuk ona diye kafasını çevirdi etti ama neden bu kadar bana yakınlık kuruyor? Sürekli göz teması kuruyor? Uzun süre gözlemledim. Bana öyle geliyor belki dedim ama yok. Normalde kimsenin ayak işini yapmaz benim ayak isimi yapmaya çalışıyor ediyor. Bekar erkek neden evli bayana bakar? ya da ben mi yanlış anlıyorum? Eşimle aramız oldu bitti bozuk. Çünkü bana değer vermez ben dışında herkese değer verip ezdirir ama çocuğum var ona mecbur katlanıyorum babasını çok sevdiği için. İsterse boşanma aşamasında olayım bana böyle şeyler yakışmaz. Ne kadar kötü olsa da aramız şeytana uymam Allah'ın izniyle. Çünkü öyle bir hale geldim ki karşı cinse öcü gibi bakan biri oldum. 😔 Boşanmış bile olsam tiksiniyorum karşı tarafla olan ilişkiden
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek iş arkadaşım neden?
Güncellemeler
+1 yıl
Amaç ne yani evli bayana?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler