İsmim Gökhan Tekin Lekesiz, nişanlım daha çıkarken ismimden böyle bir lakap yaktı, üzerime yapıştı. Teyze ve halaları hatta onların kocaları enişteler bile Götelek diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızıyorum kaç kere ne var ki diyor, düşünsene isminin Sırrı Çan Kafalıoğlu olduğunu diyor.
Nişanlım ve ailesi bana GÖTELEK diye hitap ediyor, deli oluyorum bu duruma kaç kere söyledim anlamıyor, ne yapmam gerek?
Sey de benim sozumun onemi yok mu hic hoslanmadigim seyi niye sürekli yapmakta israrcisin bi daha soylersen gercekten bu is biter , hatta birak ya bu zmaana kadar beni önemsememiş fikirlerime saygi duymamis insnala olmaz de ayrilalim de git arkandan gelip ozur dilerse yapmicam filan derse tamamdir
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Nişanlım ve ailesi bana GÖTELEK diye hitap ediyor, deli oluyorum bu duruma kaç kere söyledim anlamıyor, ne yapmam gerek?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İsmin gerçekten bu mu? Boşuna üzülmeyelim burda eğer trol bir soruysa
Evet bu
Senin sözünü dinlemeyen insanların senin hayatında yeri yok neden dinletemiyorsun ki sözünü hafife alıyorlar seni böyle?
Kaç yaşında adamsın bir de
Halbuki çok tekin ve lekesiz bir insanmışsın git uyar insanlar çok acımasız gerçekten
senle dalga geçen bir aile ve akrabaları
kuzenimde buna benzer bir şey yaşadı nişanlısı ve annesi dalga geçiyordu oda nişanı bozdu evlenmedi
Dhsjxnaizkcjcnjwd cok ozur dilerim bence ayrilmak isteigini soyle hani seni kaybetmekten korksun o manada degerini goster sonra demez bidaha gercekten seviyorsa
Hani arkandan soyler boyle bir sey onu anlarimda yuzune nasil diyorlar ilginc vallaha Mwjdnwusmdjfn
Diyor ya kaç kere sıkıntı çıkardım deme diye hala diyor
Ailem komik napıyım diyor, hele kıl olduğum bir eniştesi var Götelek damat gel öte git öte diye sarıyor bana
Sey de benim sozumun onemi yok mu hic hoslanmadigim seyi niye sürekli yapmakta israrcisin bi daha soylersen gercekten bu is biter , hatta birak ya bu zmaana kadar beni önemsememiş fikirlerime saygi duymamis insnala olmaz de ayrilalim de git arkandan gelip ozur dilerse yapmicam filan derse tamamdir
Uzuldum valal biraz sessiz birimisiniz ondan ugrasip ciddiye almiyor olabilirlwe sessinizi çıkarın biraz cekinsinler
Yerinde olsam bir dakika düşünmeden boşanırdım aşkımdan ölsem de.
Nişanı atardım.
kahkaha attim umarim troldur
Trol olması için dünyaları verirdim
Boşluğuma geldi
Onları Uyar ya da Ayrıl
suc senin hepsini gotteklerdim
Uymuş ama ya 😂