arkadaşlar mesela lokantaya gidiyoruz param ona yetiyor belirli gelirim yok. ama beğenmiyor ne yapıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgilin zaten senin yanında olduğu sürece mutlu ve keyifli değilse sence o sana mı aşık yoksa mal ve mülklere mi düşkü? Düşündün mü? Normalde sevgilinle nereye gittiğinizin veya nerede olduğunuzun önemi yoktur onun yanında olmanız yeterli olmalıdır. Uzak mesafe ilişkisi yaşan insanlar “sevgilim yanımda olsunda bir kez göreyim de nerede olduğunun önemi yok” derken senin sevgilinin mekan beğenmemesi ve buna üzülmesi bence çok bencilce..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBugün mesaj at ya da yasaklar bitince görüş ve ona Allah hakkında hayırlısını nasip etsin de ve kendini yolunu çiz. Sevgi dar zamanda belli olur kardeşim. Yeri gelecek seninle peynir ekmek yiyecek ve deli gibi mutlu olacak, yeri gelecek en pahalı restoranda oturup kalitesine yakışır şekilde davranacak.
00 Yorumla
+1 yılHayattan beklentileriniz uyuşmuyorsa ilerisinde mutlu olmanız pek mümkün değil bence. Çünkü sevgililik döneminde zıtlıklar çekici gelebilir ama evlilik için uyum azımsanmayacak derecede önem taşır. Ayrıca insan birini gerçek anlamda seviyorsa gittiği mekanın değil beraber geçirdiği zamanın kalitesine bakar. 🙂
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. Bu konuda anlayışlı olması gerekiyor. Ya dışarıda yemek yemek bile hoş değilken, hele de şu zamanda.. yani elinden geleni yapmışsın mutlu olması az ile yetinmesi gerekir. Beraber yediğiniz bir simit bile hoş gelmeli. Sen bence bir daha düşün bu sevgiliyi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
137
Cevap
96Cevap
1. Anladigim kadarıyla o beğendiğini belirtmemiş, bunu sen anlamışsın. Bunun anlamı onu önemsiyor olduğundur ve bu çok güzel bir şey.
2. Paran neye yetiyorsa oraya götür ve şunu da belirtmek isterim ki neden hep sen onu bir yerlere götürüyorsun?
Bundan gerçektende nefret ediyorum. Yani bir ortama girildiğinde hesabın hep erkeğe kitllenmesinden bahsediyorum.
Hesabi alman usulü ile ödeyin diyeceğim ama bence bu arkadaşlar arasında daha uygun olur, sevgililer arasında değil.
O yüzden bence bazen sen onu götür bazen ise o seni bir yere götürsün.
3. Eğer bir ilişki yaşayacaksınız, bu ilişki karşılıklı olmalıdır ki bu hem manevi hem de maddi anlamdadır.
Karşılıklı olmayan ilişkilerde bir taraf sürekli kendinden taviz veriyorsa, karşısındaki kişiyi mutlu etmesi ne kadar güzel olsada bir zaman sonra kendi yorulur.
Yani demek istediğim şey şu;
Sadece kız arkadaş örneğinde değil, hayatında maddi veya manevi olarak seni sömüren kişileri hayatından çıkarman senin için daha iyi olacak.
Yoksa onlar seni hep sömürür.11 Yorumla- +1 yıl
Masallh detayli açmış konuyu 😂
Şey yap mesela. Ayrıl. Seni olmadığın bir şekle sokmasına sakın izin verme. Bu tarz insanları ne yaparsan yap mutlu edemezsin. Emin ol götürsen, bu kez daha fazlasını isteyecek.
50 Yorumla
+1 yılBence yol yakınken ayrıl en temizi. Seni cüzdanın için seven ya da beğenen biri hayatında olmasın daha iyi. Keyifli geceler..
50 Yorumla
+1 yılVe sen her şeye rağmen sevgilim diyorsun ve çözüm arayışlarına girişiyorsun he? Kendisi eğer okuyorsa mezun olduğunda güzel bir işe girebilir ve karnını doyurabilir. Ekonomik olarak sana bağlı olmasın o zaman. Kendi ekonomik özgürlüğünü kazanıp seninle beraber pahalı menüler yesin. Bence böyle daha mantıklı.
10 YorumlaBu şekilde davranışlar her ne kdar kırıcı olasa da insan olarak her zaman her şeyin en iyisini isteriz bu bizim yaratılışı uzun mirası buluşma aralığınızı azaltıp daha yüksek bütçe ile daha kaliteli zaman geçirme yolunu seçebilirsin. Doğru ya da yanlış konusuna girmeden sadece çözüm odaklı yaklaşmak istedim yoksa bu düşünce içine giren insanları tasvip etmediğimi belirtmek isterim. Seçim senin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Önemli olunan gidilen mekanlardan çok sizin vakit geçirmeniz tabiki kadına kadın olduğunu hisseyiemelisiniz ama en kötü 6 ay boyunca kenera 400 500 koysanız zaten gidersiniz şık boğaz karsısı restoran eğer gece boyu kapatmayacaksanız. Levrek biraz şarap ıvır zıvır zaten 2000 lirayı geçmiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. LüKS bir mekana gidemediği için insan neden üzülür ki şaka gibi ya 😄 Sizi seviyorsa yanınizsa aç gezmeyi bile göze alacak belirli bir geliriniz olmamasına rağmen biseyler yapıyorsunuz birde burun kiviriyor ilginc begenmiyorsa o sizi götürsün lüKS mekana. Erkek olsam böyle birine bir dakika katlanmazdim sizde iyi sabır varmış.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde parası olmayan erkek neden sevgili yapar ki?
Kız gezmek tozmak ister eğlenmek ister yemeğe çıkmak ister, seni seviyorum demeyle olmuyor maalesef. Paran yoksa bir kızla birlikte olmucaksınız çok net basit, uzaktan sevin...
Bu iyi birşey mi hayır değil kadınlar kendine besleme gibi davranıyor00 Yorumla
+1 yılSadece para için seninle onan biri seni tam anlamıyla sevmiyordur ilaki maddiyat olmalı ama bence kişi sevdiğim insanla heryerde mutlu olmalı maddiyat hiö yokda değil. Onu restorana götürmene ramen beğenmiyormuş seni tam anlamıyla sevmiyor demek benim için.
00 Yorumla
+1 yılBeğenmiyorsa ayrıl gitsin. Ona lüks mekanlarda yemek yedirmek zorunda değilsin, çok istiyorsa o götürsün bir kere de bakalım. Bazı hemcinslerimin erkekleri banka olarak görmesi çok midemi bulandırıyor. Sal gitsin, seninle lahmacun yiyip mutlu olabilecek onlarca kız vardır dksndkn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Benden sana tasviye. Zaten imkanın olsa her erkek sevdiği kadını her zaman en güzel yere götürür. Yok eğer seninle imkanın olmadığın için mutlu olmuyorsa pahalı yerlere gidemediginiz için düşünmen gereken şey bu ilişkide "biz neyiz , neredeyiz" yiz olmalı...
Adam saatini satıp kadının güzel saçları için gümüş bir tarak aldığı sırada,
Kadın adamın saatine zincir alabilmek için saçlarını satıyordu…00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok basit. Ayrılıcan. Bunun utanması beğenmemesi olmaz bence pahalı değil diye. Önemli olan birlikte geçirdiğiniz vakit olmalı.. Şahsen ben sevgilim uçuk yerlerin planını yaptığında kızıyorum. Maksat birlikte olmak çünkü neden bu kadar önemi varki bunun...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa böyle şey mi olur benim erkek arkadaşım cebinde parasız geldiği o kadar zaman oldu Kİ ben 2 döner alıp parkta yediğimiz zamanları çok hatırlıyorum gerçekten seven insan böyle yapar mı bence kendine sor şu an senden bu lüksü isteyen ilerde kim bilir ne ister erkek arkadaşımla bir şeyler yapacak olsak hemen bir şeyin yarı ücretini ben veriyorum çünkü biliyorum bugün hepsini harcarsa yarın bir şey yapamayacak böyle görüşlü insanlara geçerken acıyorum
00 Yorumla
+1 yılBeğenmiyorsa yanına karnı tok gelsin
267 Yorumla- +1 yıl
Reisss
- +1 yıl
😎🙋🏼♀️♥️
- +1 yıl
👸👸
- +1 yıl
Canlarım 🦦♥️😘😘💋
+1 yılkusura bakma ama sevgilin seninle paran için mi beraber?
o güzel sevginizi böyle basit insanlar üzerine kurmayın, yolu vereceksin, aksi takdirde çok üzüleceksin.30 Yorumla
+1 yılOnun amacı karın doyurmak değil para yemek hava atmak. Daha zengin ve tipine uygun birini bulduğu an seni bırakacaktır zaten. Ya da hem o kişiyle olur hem de seni aldatır. O bırakmadan sen onu bırak gitsin.
10 YorumlaKesinlikle ayrıl o nasıl bir insan düşüncesi memnuniyetsiz Bi insanla ne kadar devam ettirmeyi düşünüyorsun. Sen sevgiline üzüldün burada biz sana üzüldük lütfen ayrıl.
20 YorumlaBeğenmiyorsa ayrıl ya da durumu anlat ne bencil yaaa böyle kadınların bir de sevgilisi oluyor benim yapmadığım fedakarlık kalmadı benden yine de ayrıldı
21 YorumlaKardeşim ben seni anlıyorum kiz seni sevseydi pahalı bir yerle değil senin Paranin yettiği yerle mutlu olur sende onun yanında olduğun için dağa çok mutlu olurdu o kiz seni yeterince sevmiyor biladerim para emici sanki biraz kusura bakma ama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Ben kız arkadaşım la beraber yediğimizi harcıyoruz bazen ben harciyom bazen de hesap gelmeden tuvalete gidip ona harcatiyom sesini bile çıkarmadı şuana kadar canimm ya bulaşık da yıkarız olmadı beraber olalimda gerisi faso fiso
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl yav arkadaş mutluysa senin yanımda mutlu lokantaya gidince mutlu oluyorsa seni değil parayı seviyor durumun belliyse ayda bir götürsun hiç durumun yoksa o ayrı hi konu da yani ne bileyim istekler arzular bide gerçekler var
00 Yorumla
+1 yılyaptığı çok ayıp birşey eğer seni kabul etmiş ise herşeyi ile kabul etmesi lazim ha lüks lokanta olmuş ha ocak başı olmuş ne fark eder kızlar dizilerde değilsiniz hayat öyle toz pembe değil kendinize gelin
00 Yorumla
+1 yılSeni sen olduğun için sadece seni cüzdan olarak gören bir kızdan ayrılarak çözüm bulabilirsin. Sorarlar insana senden pahalı restoranta götürmeni istiyorsa, aynı şey ondan beklense bunu o karşılayabilir miydi?🤦🏻♀️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaa kıyamam üzülme sen yapacak birşeyin yok sonuçta eğer lüKS yerlere gitmek istiyorsa o seni götürsün hesabı o ödesin yani. Ah be nerden bilusuyorsunuz ben daha donerciye gidecek birini bulamadım kdndksjsjs
00 Yorumla
+1 yılSakına kendini üzme. Boşver. Bu konularında varlığı da var yokluğu da. O yüzden en iyisi ayrılmanız. Senin bu durumu anlamayacak kadar empatiden yoksunsa ve beğenmediğini belli ederek seni üzüyorsa gerçekten değmez...
00 YorumlaBen bu tarz şeyler hep şehir efsanesiymiş gibi düşünürüm
Çünkü hayal edemiyorum. Şimdi bir lokantaya giriyorsunuz, o sana burası pahalı değil beğenmedim mi diyor?
Ya da nasıl diyebiliyor?10 Yorumla
+1 yılÖyle sevgiliden hayır gelmez
Bana simit verilince mutlu oluyom la40 Yorumla
+1 yılEsnaf lokantası en sevmiyorsa bırak zaten mercimek çorbası yanına pilav üstü kuru sevmeyenle geçmez bu hayat :D
21 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 😃
imkanını beğenmiyorsa ayrıl. seninle kuru ekmek yiyince bile mutlu olan birisiyle hayatına devam etmen daha sağlıklı olur.. üzüldüm gerçekten. seven insan sevdiğiyle kaldırımda otursa bile mutlu olur şahsen ben öyleyim. çok güzel restoranlara da gittik, parkda da otururduk. sevgilimle olayım yeter..
00 Yorumla
+1 yılBeraber bir simidi bile ikiye bölüp paylaşabilmeniz önemli, eğer lüKS takıntısı varsa ilişkini gözden geçir. Çünkü pahalı restoranlar her şey değildir ve sana karşı da anlayışlı olması lazım.
00 Yorumla
+1 yılMaddi sıkıntısı yaşamayan veya yasamamis insan, karsidaki kisiyi anlamaz. Oyle bencil, gozu ac insanlardan uzak duracaksin.
Ya beni ilk bulusmasa macdonalds da arabayla dondurma aliyoruz, o kisiyi taniyip gorup, bana zaman ayirdigi icin ve ikramda bulundugu icin iki de sevinirim.
Mutlu olmayi bilmeyen biri hep mutsuz olur00 Yorumlakızı bırakıcaksın. ya da o da senin bütçene katkı yapıcak beraber güzel bi yere gidiceksiniz. kimse kimsenin eşeği değil sen elinden geldiğince yapıyosan ama o yetinmiyosa bırak gitsin. kendi hayatını böyle yaşamana gerek yok. biraz para değil kalbi konuşsun yeri gelsin oturup sahilde bankta simit yesin hanım kızımız. kusura bakma ama kendi kullandırma kanka
00 YorumlaBazi kızlar cidden cok tuhaf. Ben böyle bir sey diyemem utanırım ya ayrica beraber el ele olduktan sonra simitcide olur cig koftecide sokakdaki pilavcida 👍
00 YorumlaTürkiye'de az kazanılıyor genelde ve gıda pahalı buna tepki verin baştan size sormadan üç kuruş maaş veriyorlar. bu ekonomide onu bunu beğenmeyen kendini beğenmiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Terkedebilirsin, ucuzluk ya da pahalılığın maddi kıymetlerle bi ilgisi olmadığını belki başka kişilerde anlar.
10 Yorumla
+1 yılValla ben olsam ayrılırım o kızdan. Küçük şeylerle mutlu olmayan bi kadını hiçbirsekılde mutlu edemezsin ömrün çürür
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim beni yemeğe çıkarmayı bırak, bahçeden bir papatya koparıp verse dahi mutlu olurum be, ne nankör, aç insanlar varmış.. kızın yerinde olmak isterdim, hakketmiyor seni reis..
20 YorumlaSeven bir simitle bile mutlu olur, gerçekten anlayamıyorum bu insanları.
20 YorumlaGötürdüğün yerleri beğenmiyorsa kendi götürsün seni lüks yere hesabı da ödesin sonuçta erkek hesap öder kadın ödemez diye bir kural yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl saçma birşey bu ya pahalı mekanlara gidince noluyo arkadaş ya üzülmesi aşırı saçma ve böyle tipler burnu havada tipler bence karşına al konuş sebebi ne bu pahalı mekana gitmesinin ogrenmek isterdim şahsen ben sorardım açıkça
00 YorumlaAyrılabilirsin, biz daha bir araya gelemiyoruz, kız sevgilisiyle lokantaya gidiyor, lüks değil diye beğenmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrıl. Gözü yüksekte birisi olanla mutlu olamaz ve mutsuz eder. Seni de başkaları ile kıyaslayıp aşağılar
00 Yorumla
+1 yılBeğenmiyorsa ayrıl gitsin paralı birini bulsun o zaman seni sevmiyor bence sevse ekonomik durumunu bile bile zora sokmazdi parani yemeye gelmis net
00 Yorumla
+1 yılHiç sevmediğim kız tipi sanki Fransız mürebbiyesi büyütmüş haspamı. Allah ne verdiyse yiyeceğiz işte niye kasıyorsunuz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dostum senin ona vadettiğin hayat bu. Elinden fazlası geliyor ve yapmıyorsan suç sende ama elinden gelen buysa ve o kızın gözü yükseklerde ise tatlı canını üzme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılhmm kanka bir kere götür, gözle ama zenginlere yapısan cok olur uyandırayım. bişeyler anlatırımda üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılNikah memuru boşuna iyi günde kotü gunde demiyor... Varlikta olur yoklukta. Onemli olan kalplerin bir olmasi. Bunu anlamasi gerek diye dusunuyorum..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Paran için seninle olan olmasın zaten al yengeyi lahmacun gömmeye götür en güzeli begenmiyosada yapicak bişe yok zaten
00 Yorumla
+1 yılBu dünya bu anlamda çok lanet bir yerdir...
Fakat sizin için bunun için birlikte ise, yol yakın iken, bu sevdayı gözden geçiriniz...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılAyril gitsin böylesi seni değil parayi sever. Seni sevenle kuru ekmek yesen yine de seninle kalmaya devam eder seni kirmaz.
00 Yorumla
+1 yılAllah' ım kafayı yiyeceğim...
İkisinde de karnı doyuyor di mi? Demek ki amaç farklı.
Hayır yok böyle sevgiliden en yakın zamanda bitirin.00 Yorumla
+1 yılNeden? Sen sevgilinin lüKS tutkusunu tatmin etmek için görevlendirilmiş bir hizmetkar mısın? Gözü yüksekte ise yol ver gitsin.
00 YorumlaSen o beğensin diye mi yaşıyorsun bırak dittirsin gitsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi götürsün o zaman. Babasında her gün pahalı mekanlara mı gidiyormuş.
15 Yorumla- +1 yıl
Iyi laf soktun jsjssj
- +1 yıl
. ddd
- +1 yıl
Kadın dayanısması hic ollmamiş bu soruda ddddd
- +1 yıl
Öyle biriyle niye aynı fikirde olayım
- +1 yıl
Helal sana minik ladyy😄
Daha fazla para için elinden geleni yap. Buradaki kızlara aldanma, gözünün yaşına bakmazlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevgilimle ilk kez çay bahçesinde bulustum sonra da hep ucuz mekanlarda takıldık özel günler harici çalısıyo ama borcu vardı ben kendime kredi kartı kullandım ikimiz için borç yaptım velhasıl yani anlamıyorum böyle şeyleri önemli olan beraber olmak sonuçta zaten biz piknik mangal sahil vs yerleri daha çok seviyoruz belki ondan garip gelmistir ama yine de saçma yanında sen varken bundan mutlu olması gerek
10 Yorumla
+1 yılAyıp beğenmemesi. Ayrılık sebebi bile olabilir bu durum. Sanki paran ile sevgili olmuş kız.
10 Yorumla
+1 yılaci bir gercekki seni sevmiyor paran için yaninda ayril gozu yukseklerde onun
10 Yorumla
+1 yılKardeş arkanı dön. Topukların g. tüne değe değe kaç. Öyle insan paran olsa bile zora düştüğün anda kaçar.
00 Yorumla
+1 yılSormus cidden. Her halde sevmeyene de nasıl sevgilim diyorsunuz hiç anlamam.
10 Yorumla- Devamını Gör (173)
Devamını Gör(218)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi pahalı yerlere götüremediğim için üzülüyor. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne