Daha 2 hafta oncesine kkadar seni cok seviyorum diyen benim icin agliyan sinir kirizleri geciren kiz ayrilali 2 hafta oldu ayrilmadan 6 gun sonra nasilsin diye yazdi ve tersledim felan filan dun aradim hataliydim diye hayatimda biri var bana senden sonra ilac gibi geliyo diye ss atti bende boynuzlandim sanirsam felan dedim hayvan herif defol git demeye basladi aga koydu 2 haftada nasil unutursun rahatlamak icin ne yapmak lazim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ahahahah çok iyi olmuş 😅kim bilir naptın kıza senden sonra ilaç gibi geldi yazmış bide
Tobe tobe ben onun gelecekteki benle ilgili hayallerini yikmisim sert durusum var eyvALLAH ama ona karsi olabilsigince yumsak davrandim benim buyuk acilarim var ona soylemistim zaman ver diye vermedi benim sucum ne
Heeeh geldi psikolojik sorunlarım var bahanesi 🤦♀️ canım herkesin psikolojik sorunları var kız elindeyken sana değer veriyoken tersle dur sonra başka birini bulunca boynuzlanmış ol bak kendin diyorsun ağladı sinir krizleri geçirdi diye kız elinden geleni yapmış ve sana da koymasını istemiş öylede olmuş çokta iyi olmuş valla
Tamam işte bir şeyler yapmışsın yoksa bir kız mücadele ettiği adamı niye bıraksın başkası bana ilaç gibi geldi desin kötü davrandin ya ilgisizdin değer vermedin gitti soğudu senden. Buyuk açılardan kasıt ailevi bir şey değilse kusura bakma kimse seni bekleyemez yok psikolojik sorunlarım var çok acılarım var diyenler çoğaldı iyice kimse beklemez zaman kıymetli senden ışık görmedi demek ki
Ben tersledigimde tersleme. sebebim onun icin 250 km yol gittim o assagiya inmedi kibirinden ben bu iliskide hep kendimden odun veren taraftim o ise. hic odun vermedi hep ben degismeye calistim
@ayperikızıbu aynen öyle yok benim psikolojik sorunlarım var bana zaman ver herkese karşı böyleyim bı tek sana değil bla bla sorunlu ya da ne istediğini bilmeyenler peşinde koşanin kıymetini bilmez gidince pek bir kıymetli olur vay beni nasıl unutamadi diye hazmedemezler bu işlerde boyleee kimse vazgeçilmez değil ona göre davransinlar
Sizde ayni kafadasiniz kendinize sus kopegi ariyosunuz insanlar bazen zor zamanlar gecirebiliyo anlayisli olmak lazim ben olum doseginde yatarken terkedildim dun hastaneden cikip yazdim
Nasılsın dediğinde terslemek yerine kötüyüm deseydin yanında olurdu belki 🙄
Ama ben onun icin gittim oraya o nasil oldugumu gordu ben sadece onu balkondan dahi gorsem yeticekti onu bile cok gordu bana insan en cok sevdigine kirilir bu hayatta insani en cok uzen sevdigidir bunu bilir bunu soylerim hirsimdan yaptim onuda
Aşağıya inmeme sebebi ne
Bilmem ben hasta yatagindan ciktim zor bela ayakta duruyordum bunu kendide gordu ne olursa olsun assagiya inmeliydi o yuzdem tersledim yoksa nasil kiyayim gozlerine bakmaya kiyamamissim ben onun
Niye ayrıldınız
Ben ilk hastalandigim gunu sabah gunaydin yazdim bana nasilsin diye dahi sormadi uzerinden 8 9 saat gecti bana nasilsin yazdi bende bu saate kadar neden yazmadin daha onemli islerin varsa hallet aksam konusuruz dedim kapattim konuyu sinirlendi bitirmek istiyorum kendine ilgilencdk birini bul dedi bende eyvALLAH dedim bitirdik ama ben onun en zor zamaninda hep yaninda durdum ve benim zor. zamanimda yaninda olmasini beklemistim sadece
Hasta olduğunu biliyor muydu söylememiş miydin
Evet soylemistim hatta bu olaydan sonra haksizlik ettigimi dusunup teleryum gonderdim ondan sonra bagimiz tamamen koptu istemiyorum senden bir seyc dedi engelledi
Bence kızda sorun varmış keşke bunu başta böyle anlataydın iyi olmuş kurtulmuşsun ondan boşver kız mı yok başka karaktersizin birinde kalma
Oyle olmuyor iste kardesim kalbim aciyo diyosunki sen temiz sevmistin bunu hak etmedin ama burda hatali olan benim bitti dedigi an duzeltmek icin degilde unutmak icin ugrasmaliydim
Sacmalama ya ne sus köpeği araması öyle bir anlatmissin ki ilgisiz değersiz davranmisin tersledin de sonra seni bıraktı da sırf bundan hazmedememis gibi düzgün anlatsaydin öyle bir tepki vermezdik. sen elinden geleni yaptıysan dert etmene gerek yok karakteri yokmuş demek ki gayet iyi davranmana rağmen başkasını bu kadar çabuk bulmussa sıkıntı ondadır umursayip bı taraflarını kaldırma yazma da asla mesaj atarsa cevap verme sana nispet yapuo belliki
@goktendusenucelma erkekler niye böyle olm başta anlatçağı şeyi sonda anlatıyo 🤦♀️boşver kardeşim sende uğraşma bul başka birini o da ilacıyla devam etsin😂
Onun yaptiklarini hazmedemiyecegim bir sey yok aslinda burda sorun benim onun icin yaptiklarimda onlar bana koyuyo mesaj atarsa cevap alamiycak o benim sevgimi haketmiyor tesekkurederim iyi geldi yazdiklarin hakkini helal et agir konustum biraz
@ayperikızıbu ahahahah aynen gelmjs anlatması gereken en büyük kısmı atlamış sadece sondaki tersledim gittiyi anlatmış 😅 başta böyle anlatsa arkasinda durdurduk oysaki. Kiz nispet yapıyor belli kınacı çektirmek için aksine adamin unuttuğunu umrunda olmadığını görse görür o ilacı 😅
Bende civi civiyi soker mantigini yapacak biricdegilim o bunu yapabilir ama ben yapamam o kisinin hakkina girmis olurum sizin icin yanlis dusundugum icin ozur dilerim nolur hakkinizi helal edin
Yok önemli değil iyi geldiyse konuşmak ne mutlu bana önüne bak sende bak ne güzel sevmişsin işte karaktersize karakterli, karakterliye karaktersiz düşüyo keşke bende bulsam senin gibi birini
@ayperikızıbu nasibinden varsa ALLAH gonlune gore versin ama uzmeyin olurmu biz cok kiriliyoruz en zor olada bir daha birini oyle sevemiyecekmiscgibi hissetmek
Böyle bir şey yapma tabiki acin geçer o zaman tamamen tertemiz biriyle başlarsın kimseye yarabandi yapma kastettiğim şey kız senin dediğin gibiyse sana nispet canını acıtmak için yapmış yollamış sana senin unuttuğunu görse başkasıyla görmüş olsa kudurur nasıl yapar diye acı çek istiyor. İnadina bossssverrr sallaaa gitsin unutmak en iyi intikamdir takma herkes sevgisini yanlış kişiye veriyor mutlaka. Helal ettik tamam sorun yok 🙏
Başta öyle gelmeli zaten ama sonra daha bile çok seversiniz Allah sizinde gönlünüze göre versin 🙏
@ayperikızıbu amin basiniz sikistiginda darlansiginizda burda biz kardesiniz var dertlesiriz elimden geleni yaparim
Sen böyle boş insanlarla kafanı bozma da gerisi hallolur :)
Ay sizler gibi erkeklerin sayısı az bazıları cidden üzülmüyor herkesi kendin gibi sanma üzülmüyorlsr cidden amin Allah hepimize hayırlısinj versin
Terslemişsin kızı işte reis napsın ağlasanmı peşinden
Ama ben ayagina gittim 250 km yol kapiya inmedi ben napiyim sinirliydim hirsliydim ona