Erkeği red ederek çok iyi yapmadım mı?

Ciddi olduğunu söyledi hemen bugün evlenelim dedi. Tabi ya acil serviste o kadar genç kızlar var gelmiş bana evlenelim diyor sen kimsin seninle evleneceğim evlilik çok basit değildir bunun sözleşmesi var boşanma davası var ben birde 3 yıl boyunca o erkekle aynı evde mi yaşayacağım kesin ilk gün beni becerecek kesin çocuk isteyecek sen öyle zannet seninle evlenmem ben. maaşım var ciddiyim hemen evlenelim diyor birde. Sana maaşını soran oldu mu bayanın da yaşı sorulmaz evlen artık ne demek evlenmek zorunda mıyım benim üniversite okumam gerekiyor. Ben okulumu bitirmek istiyorum. yaptığı çok ayıp bir kıza evlenme teklifi etmek çok saçma seninle evlenmek zorunda mı hadi oradan en ucuz kiralık ev bile 30 bin TL hayat pahalı seni istemiyorum defol git. Ne kadar da terbiyesiz bir erkeksin. Evlenmek zorunda olduğumu hiç düşünmüyorum bekarlık sultanlıktır erkeğin kahrını çekemem kimseye tahammül etmek zorunda değilim. Değil 3 yıl. 3 saniye bile o erkeği çekemem hiç. Duygusal bakmıyorum evliliğe. Okulum var benim çalışırım kendime bakarım bana başka erkek mi yok

Erkeği red ederek çok iyi yapmadım mı?