Güncellemeler
+1 yıl
Mesela birisi beni engelidi ve aylar sonra geri Action engeli ilk adimi kim yazmali bence engeliyen kisi özür mesaji engeledine dahi
Güncellemeler
+1 yıl
Degerli yorumlariniz icin tsk ediyorum arkadaslar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben 6 ay sonra engeli kaldırdım ama yazmıyorum gerekte yok 😁 bi mana yüklenmemeli👍🏻
Ozaman niye kaldiriyorsun? Mesela sizin arasinda ozaman engel yok anlamina geliyor "yaza bilirsin bana"
O kisiden görüsmek istemiyorsan engeli listesinde kalsin. Yaptiniz bence cok mantiksiz
Adam nişanlı arkadasım 😁 ben sadece engelli listemi tümden temizledim ona has kaldırmadım engeli 😉 her engeli kaldıran yaz bana demiyor onu diyoruz
Ya birine gösterçektir engellenenlerin arasında durmamanı istedi ya da tuzak kurdu yazmanı istiyor
Yazmazsam ne olur sence ne düsünebilir?
Yazmasam dogru olur degil mi? Dogru yaparmiyim onun yazmasini beklim degil mi?
Öylesine kaldırmış olabilir bende canım sıkıldıkça birilerine engelleyip sonra kaldırıyorum
O kisiden yazismak mi istiyorsun engeli kaldirip?
Ama aylar sonra kaldirdi engeli
Ya ben direk yazmam biraz egoistimde ama evet yazmasını beklerim baktım yazmıyor ilgisini çekecek bir durum atarım cevap yazmasını beklerim baktım yine yazmıyor ya tekrar engellerim ya da durur öyle. d
Aylar sonra kaldırdıysa eğer egoistse asla yazmaz. d ama onun ilgisini çekecek bir durum at cevap verir belki ya da grup aç onu da al sonra at yanlışlıkla aldım sorry de. d
Ama engeledine özür mesaji yazmiyorsun mesela özür dilerim seni engeledine icin…
*engeledim icin
Sen erkek mişsinn ben seni kız sanmıştım dur tekrar yorumlayım
Ok :D
Aranızdaki sorunu bilmiyorum ama kızlar asla yazmaz bence sen grup aç onu da al yanlışlıkla sonra çıkar falan ordan konu açılır belki :dd
Bi soru daha mesela o benim numarami kayit etmedi/sildi Ama onceden yazismistik durumum paylasirsam görür mü numaram onda kayit degil
Eğer senin durumun herkese açıksa onunda durumu herkese açıksa görür diye biliyorum. Ve numara engeleni kaldırmışsa silmemiştir bence :d
Numara silinirse WhatsApp sohbetlerde sadece numaran gozukur Simon gozukmez o kisin resimini gormuyorum sadece "online“ gozukuyor
*ismin gozukmez
Durumumu sadece ona paylasirsam görür bence degil mi benim numarami kayit etmemis
Biyografisini görüyor musun
Görür galiba eğer onun durum ayarları herkese açıksa..
Sadece WhatsApp girdi zaman "online“ goruyorum resim felan yok anlamina telefonunda Resmi gozukuyor
*Ablamin
O zaman git yaz bence
Onun durumu galiba telefon listesine ayarli
Yani kisilerim
O zaman bir çözüm yolu daha var, cumayı bekle toplu cuma mesajı at
Gene engellerse :D
Daha Yeni acti engeli
O zaman sende onu engelle, fazla naz aşık usandırır
Veya bayram mesaji atabilirim ramazandan sonra
Aa çok mantıklııı
Evet bunu yap sonuçta bayramda küslük olmaz
Evet jaaa :D