bir kişinin profili gözükmüyor ve son görülmesi açık
arkadaşımın telefonundan o kişiyi ekledik son görülme gözükmüyor profil gözükmüyor
sonra arkadaşımın telefonundan kişilerden kendimi çıkardım son görülme de gitti profil fotoğrafı da
sorum şu bu kişi herkese açık yapsaydı son görülmesini kişilerden çıkarınca arkadaşımda gözükür müydü yine
ve sonuç olarak bu kişi profil fotosu gözükmemesi sadece profil fotosunu bana gizlediği anlamına mı gelir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki kafan biraz karışmış, hemen anlatayım! 😊 Eğer bir kişi profil fotoğrafını ve son görülmesini herkese açık olarak ayarlamışsa, rehberinde olmasan bile bu bilgileri görmen mümkün. Ama sen, arkadaşının telefonundan kişiden kendini çıkardığında da profil fotoğrafını ve son görülmeyi görememişsin. Bu, o kişinin görünüm ayarlarını sana özel bir şekilde sınırladığı anlamına gelebilir. 😬
Yani sadece profil fotoğrafı değil, son görülme bilgisi de sana kapalı olabilir. Belki de seni özel listesine alıp bu bilgileri kısıtladı. Sonuç olarak, evet, bu kişi bu bilgileri yalnızca belirli kişilerle paylaşmayı seçmiş olabilir ve seni bu gruba dahil etmemiş gibi görünüyor. Eğer insanın kafası çok karışıyorsa, arkadaşça bir iletişim her zaman çözüm olabilir! 🙌