4 aylık bir süreç?

benim başından beri ilgim hoşlantım vardı. ama işler o yönde gelişmedi yüzeysel (anladınız siz) konularda birlikteliğimiz oldu. bu sürede bir çok şey oldu. aradı aramadı, yazdı yazmadı, görüştük görüşmedik. Ben düşündümki yalnızca aklına düştüğümde benimle görüşüp ediyor. ama bugün biri bana dediki. bu arada aramızda sorun yaratabilecek birsürü etik engeller var. adamı ailem tanıyor, yaşı benden çok büyük, ve bana sevgilisi olduğunu söyledi ama engel ollmadığını söyledi görüşmemizin hatta sevgilislye bile tanıştım. açık ilişki yaşadıklarını söylediler açık açık. bu gibi daha bir çok şey. ve bana olan güvensizliği korkusu da var bazı şeylerden ötürü. neyse bugün arkadaşım dediki aranızda bu kadar olaylar yaşanıyorken eğer senden birşeyler hissetmeseydi bu kadar uzun sürmezdi dedi. bir kere görüşür bir daha da olmazdı dedi. mesela şimdi de arada yazıyor sonra soğuk mesafeli oluyor. benimle artık görüşmek istemiyormusun diyorum oda müsait değilim yazıyor. sonra hep durumlarıma bakıp arada yazıyor falan filan. neyse kısaca sorum şu. gerçekten arkadaşımın dediği gibi bana birşeyler hissediyormudur? çünkü ben hissediyorum ve ona bugüne kadar hiç bunları söylemedim oda bana hep ne hissediyor düşünüyor istiyorsun dedi. ama aramızda o muhabbet geçmediği ve ondan beklentiye giriyormuşum gibi gözükmek istemediğim için birşey demedim. ve ben ona hiç sormadım. sizcee? bu arada ben bugüne kadar içimdekileri ona söylemediğim için hep gitgeller yaşadım ve artık bu durumu kaybetsem bile çünkü biryerde zarar veriyor ona söylemeyi düşünüyrum.
4 aylık bir süreç?