Diğeri mantık ve uyuşma ama soru işaretli
Kafada soru işareti bırakan biriyle olur mu?
Eğlendiğiniz mutlu olduğunuz kişiyle yola çıkmanız daha doğru okur bence çünki insan huzur bulmadığı kalbin sahibi olmaz burada böyle bi çözüm aracağına eğlendiğin insanla ilgili kafanda ki soru işaretleri neler ve bunu nasıl değiştirebilirime odaklanırsan sorun kalmaz diye düşünüyorum mutluluklar.
Birinci seçenekteki ben seni uzerim seni uzmek istemem dedi. Kimse kimseyi kazanmak icin savasmiyor. Ama tam anlamiyla konusmayi da kesmek istemiyor. Hep hayal kirikligi mi olacak seçtiklerimiz
Hımm yani muhtemel sizinle bir gelecek düşünmediği için bu sözleri söylemiştir canı sıkılır diyede sizi bırakmak istemiyor. Yani bu durum da sizin kendinizi düşünmeniz lazım birlikte eğlendiğiniz sizi mutlu eden insanla bi geleceğinizin olmayacağı boşluğunu size mantıklı gelen ama mutlu olmadığınız bi insanla doldurmayın bence kendinize bi şans verin biraz ara verin bu gönül işlerine farklı şeylerle uğraşın bi tatil olabilir yapmak isteyipte yapamadığınız hobilerini yapın ve zamana bırakın taki sizin için mücadele eden sizi eğlendiren ve mutlu eden insan karşınıza çıkınca.
Bende konusmakta istemedigimi soyledim tamamen bagi kopardim. Sohbetimi verip odullendiremem , vakit gecirmek icin yokum ben burda. Iyi mi yapmisim
Neticede sizin de duygularınız var ve karşı taraftan beklentileriniz var geleceğe dair bunları bilmesine rağmen halen can sıkıntısını giderme derdindeyse eğer ki öyle sizde bence olması gerekeni yapmışsınız en doğru kararı vermişsiniz. 2. kişiye gelince de bana göre ilkinin boşluğunu doldurmaya çalışıyor olabilirsiniz farkında olmadan onu da zamana bırakın sırf mantıklı diye bi insanla yola çıkılmaz mantık illa ki olmalı ama sevginin huzurun olmadığı yerde de her ilişki yürümez
Heralde oyle görüyordu. Karşılıklı enerjimize tutmustu aslinda. 2. ye gelirsek niyeti açık bende tanimaya calisiyorum. Şu an bisey bisey hissetmiyorum.
Kafa uyuştugunda arkadaşlık güzel oluyor.
Sevdiginle ne kadar zıt olursan ikinizde empati kurabiliyorsanız daha tutkulu heyecanli hayat sürersiniz. Zıtların çekim uyu oldukça ilginç bir aşk ama en özgür iliskide bu.
Aynı dili konusamadigin / mantığının uymadığı birisi ile mutlu olamazsın. Bu yüzden her ikisinin de orta ölçüde olduğu birisi ile evlenmek en doğrusu. %51 mantık diyorum ama.
Geçmişte yaşanmışlıktan dolayı içime oturan bir soru işaretleri var. Geçmişi görmezden gelmek mi gerekir.
Tesekkur ederim. Yorumun iyi geldi 🙏🏻
Tesekkur ederim tekrardan 🙏🏻
Cevap
19Cevap
Kriterlerin dogrultusunda bir evlilik siparis uzerine matik evliliği, onunu arkasini dusunmedigin evlilik genelde sevdiginden ötürüdür. Severek evlenmek nasip olursa severek ha artik evlenmem gerek yas geciyor deniliyorsa da mantik evliligi kriter
Ne kafamda soru işaretleri bırakan biriyle, ne de kalbimin ısınmadığı biriyle bir yola çıkmam..
#Vesselam
Mantığıma uyan ve eğlenilecek zamanda eğlenmeyi bilen biriyle...
Kafamın uyuştuğu kişiyi seçerim eğlenmek daha ön planda benim için
Mantıklı olanı seçerim. Sonradan da insan seviyor yanındakini
Valla öyle bişey yok bir insan ya sever ya sevmez
Mantığım uyuşsun ben kafa yapımımı da uyuştururum onunla.
kafamın uyuştuğu birini tercih ederim mantık evliliği yürümüyor çünkü
Oturup satranç oynamayacaksak mantığımın uyuştuğu biriyle olmam
ilk cümleni yaşıyorum.
soru işareti bırakmayan daha iyi emin ol.
Emin olmak icin bekliyorum ama bir sey göremiyorum açıkçası. Benim adim atmami bekler gibi
Zor sordun ya hem mantık hem eğlence olmalı soru işareti hep olur bence çok büyük sorun teşkil etmeyecekse
İkisi de aynı şey değil mi?
Tesekkurler canım
2. İle evlendim. Çok yalnız hissediyorum
Kalbimin uyuştuğu biri ile
Bence kafanızın uyuştuğunu kişiyle soru işaretini halletmeniz lazım
Bunların ikisiyle de olmaz Asuman
Mantığıma uymuyan biriyle zaten kafam uyuşmaz
Kafam uyuşuyorsa mantığım onaylamış demektir zaten
Kafa uyuşuyorsa mantık da uyuşmaz mı zaten?
kafamın uyuştuğu biri... ikisinide denedim
Eğlenebildiğim kişiyle evlenirim.
Mantık
Mantık
Kafamın uyuştuğu
Para
Bonzdan başkası uyuşturmuyo
Kafamın uyuştuğu
Kafa tabiki
Eğlence
Abla sen ne diyorsun oruc oruç
Sana bisey demiyom abim