Zinaya yaklaşmayın diyor kendini sorgula hesabı bana vermeyeceksin beni ilgilendirmez yaşın gelmiş geçiyor. tövbe etmek için daha çok vaktinin olduğunu sana düşündüren nedir
Karşılıklı niye sorgulayalım Allah’a günhaının hesabını kendin verirsin. Başkasının günahlarına da çok meraklanma. On sekiz bin âlemde, kişinin kendi nefsinden daha iğrenç bir nefis olduğunu düşünmesi kibirdir
Niyetimi sorgulama hakkını nerden buldun acaba? 😄 Kibir dediğin şey tam olarak bu değil mi? Ben temizim sen +18 konuştun kirlisin niyetin belli demek yargılamak ve hüküm vermek değil mi? 😄
Offff. Sen kendi profilini bi incelesene nasıl sorulara nasıl cevaplar yazmışsın. Sana böyle birisi gelse direkt reddedersin ama kendiniz olunca sorun yok di mi babalık
Çarşaflıyım demedim ki sana senin sorudan dibin düşmüştü zaten. Moruk demek günah değil. Yaşlılara saygı duymamamdan kınayabilirsin beni ama “SAYGISIZZZZ”
Düşen senin masken oldu. Her soruda yargılayıp kendini masummus gibi daha da kibirlendin Yaştan vurarak can almaya çalışıyorsun sadece. Elinde başka bir argüman yok 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
birbirimize aşıksak neden olmasın
NE AŞKI BE NE AŞKI BIRAK BU FİLM AYAKLARI
olabilir ama sadece giyimi benim için kriter degildir davranısı karakteri kişiligi hayata bakış açısı bunlar daha önemli
sen bulmadın sanırım aradığını 2 -3 günde bir aynı soruyu soruyorsun
Kapalı bir kızla evlenirim ama çarşaf bana fazla radikal geliyor. Ondan olmazdım.
Şeriat düşünceli kapalı bir kız da olabilir 😂
Hahah olabilir. Ben radikal olmayan, ılımlı kapalı kızlardan devam 🤣 Öyle bir düşünce sezersem fikir ayrılığından dolayı muhabbeti bitiririm
Belki hollandada evlencez güzelim, neden kızlar siz niye cevap veriyorsunuz diyorsun? Kırıldım
Bende çarşaflı erkek arıyorlar sandım
Olmaz mı sen ben hollanda? Hem daha az günah olur, erkek yok
davoroda en sevdiğim sahne
https://www.youtube.com/embed/j5mKbLoPE6EBence erkeklere ferace yakışmıyor çarşaf giysinler
sen çarşaflısın ve sanırım millete bu yüzden böyle bir soru soruyorsun
Çarşaflı erkek arıyorum ondan sordum
şener şen hala hayatta tatlım onu al istersen
Bilmiyorum kesin konuşmayı sevmem
Düzgün birisi olursa neden olmasin
Nerden anlıcaz
Sen kadın değil misin nasıl dersen anlayacamsin
Var mı öyle biri 😄 evlenek
Dışarısı dolu paşam
Hepsinin sahibi var
Yoo sen o çevrede olsan bulursun
Sen o çevrede ve bekar mısın?
Eee?
Eeee ne? Evet ya da hayır diyeceksin😊
Yaş farkına bak ve sus
Kaç yaşındasın ki? Risk almaya değer 😄
22
Tam ideal evlenme yaşı.
Ben içindeki çılgın kızı ahlilestiririm sende bende ki enerjiyi bosaltirsin 😄
Yaşıtlarınla takıl bence sen
Takılmak değil ki ciddi ciddi evlenek dedim ya. Takılmak mı istiyorsun sen 😄
Yaşıtlarından ara bul diyorum
Çarşaflı bulmak zor.
Seni bulmuşken kaybetmeyeyim ya
Gizli gizli yazarsın 😂
Aynen şu nickle elalemle +18 konuş ama evlenirken çarşaflı ara
Ah işte biraz dinine düşkün kapalı bir kadınla tanissam tüm her şey değişir 😄 ama kimsede bu cihada girisecek cesaret yok
Allah’ın emrine kulak tıkayan karısının dediğini mi yapacak
Kulak tıkayan kim? Hiç bir şey göründüğü gibi değildir. 😄
Zinaya yaklaşmayın diyor kendini sorgula hesabı bana vermeyeceksin beni ilgilendirmez yaşın gelmiş geçiyor. tövbe etmek için daha çok vaktinin olduğunu sana düşündüren nedir
Mevzular senin bildiğin gibi değil.
+18 konuşmakta değil.
Hesabi vermeden önce karşılıklı bir sorgulasak sen benden daha günahkar çıkarsın 😂
Bak yazdığım şeye bile savunmaya geçiyorsun kötü niyetle bile yazmamıştım. Kendin gibi biriyle evleneceksin iyisiyle kötüsüyle
Savunma değil aslında. Neyin ne olduğunu ondan başkası bilemez diyorum. Burada +18 birşeyler gördün diye hemen yaftalama yapan sensin 😄
Karşılıklı niye sorgulayalım Allah’a günhaının hesabını kendin verirsin. Başkasının günahlarına da çok meraklanma. On sekiz bin âlemde, kişinin kendi nefsinden daha iğrenç bir nefis olduğunu düşünmesi kibirdir
O zaman şu an sen kibirlisin. Çarşaflısin ya da ibadetini yapıyorsun diye beni +18 le suclaman. Belki senin nefsin daha tehlikeli nerden biliyorsun
Nickinden ve diğer sorulara verdiğin cevaplardan anlasılıyor niyetin endişelenme babalık
Ben seni yaftalamıyorum kendini düzelt diye söylüyorum abicim
Niyetimi sorgulama hakkını nerden buldun acaba? 😄 Kibir dediğin şey tam olarak bu değil mi? Ben temizim sen +18 konuştun kirlisin niyetin belli demek yargılamak ve hüküm vermek değil mi? 😄
Offff. Sen kendi profilini bi incelesene nasıl sorulara nasıl cevaplar yazmışsın. Sana böyle birisi gelse direkt reddedersin ama kendiniz olunca sorun yok di mi babalık
Bak yine yargılamaya devam ediyorsun.. bana öyle biri gelse reddedecegimi nerden biliyorsun?
Babalık 😄
İyi o zaman kendin gibi birini bul ihtiyar
Tam olarak benim gibisin aslında genç 😂
Yok maalesef moruk aramaya devam et sen
Hakaretlere bak 😄 çarşaflı kız moruk demeye başladı
Günahlar yükleniyor 😂
Çarşaflıyım demedim ki sana senin sorudan dibin düşmüştü zaten. Moruk demek günah değil. Yaşlılara saygı duymamamdan kınayabilirsin beni ama “SAYGISIZZZZ”
Düşen senin masken oldu.
Her soruda yargılayıp kendini masummus gibi daha da kibirlendin
Yaştan vurarak can almaya çalışıyorsun sadece. Elinde başka bir argüman yok 😂
Önyargılı huysuz ve saygısız biriyim babalık. Toyluğuma ver
Özeleştiri yapmanı taktir ettim bebisko aferin 😂
Tavsiye ederim
+18 konusunda haklısın bebeğim 😂 hadi iyisin yine sen kazandin
Biliyorum zaten. İki saattir ağlıyorsun bir de. İki yüzlü
İki yüzlü mü? Ohaa iftiraya bak.
İki yüzlü ne yaptım kız sana. Aaa yalan mı söyledim😂
Sen yaşlı kurtsun ben senle başa çıkamam
İçeriği iyiyse neden olmasın