Çevik kuvvet konusu Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba herkese hayırlı günler. Arkadaşlar buraya okadar çok kendimle derdimle ilgini sorular sordum. Bugün farklı bir soru sormak istiyorum. Sosyal medya kullanmıyorum normalde ama çok eski olan bir instagram hesabımı açtım dün. Birsürü istek mesaj felan gelmiş. İçlerinden biri çevik kuvvet polisi 26 yakında bir erkek. Asla ama asla kamuflaj takıntısı olan bir kız değilim benim için adam olmak önemli. Bana göre sıradan insanlar bende okumuş kültürlü biriyim mesleklere karşı ön yargımda yok Allah isteyene nasip etsin. Neyse çevrim içi görünce beni art arda msjlar attı görüldü yapıp bıraktım. Bana dedi ki ne değişik kızsın normalde nokta koysam öpücük emojisi atarlar ne nazlısın yazmış. Dayanamadım cevap verdim. Ne alaka ne demek istiyorsun dedim. İşte kızlar buna çiçek çikolata alıyormuş numara istiyormuş bunun işi olmazmış felan. Bende o kızlardan değilim hadi başka kapıya yazdım. Bana dedi ki"ben iş dışında eve gelirken bile üniforma giymeyen biriyim 2 defa kız arkadaşım oldu ikiside aldattı beni. Benimle konuşurken bir inşaat ustası ya da herhangi biri gibi konuş üniformama geliyor herkes dedi. Numaramı isteyen beni araştırıp soran kimler kimler bıktım bunlardan dedi. Kızlara güvenmiyorum dedi. Bende ne tesadüf sizde çok güvenilir sayılmazsınız dedim. Neyse görüldü yapıp bıraktım ben. Şimdi size sorum şu"polis asker uzman bunlar aldatır diye bir yargı var kafamda bunu nasıl yok ederim? Sizde de üniforma takıntısı var mı bende neden yok sıradan geliyor anlamadım? Kolaylıkları zorlukları neler
Çevik kuvvet konusu Siz ne düşünüyorsunuz?