Flörtümle sadece 2 kez buluştuk ama nude istedi atmak istemiyorum sizce bırakmalı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Flört veya sevgili fark etmez eğer bir erkek senden özel fotoğraflarını istiyorsa onun niyeti bellidir. Amacı seni cinsel hazları uğruna kullanmak ve sonrasında da hevesi geçtiğinde hayatından çıkarmak. Bu tip erkekler kadınları sadece cinsel bir obje olarak görür ve zerre değer vermez. Kendi isteklerine öncellik verir. Senin ne düşündüğün umrumda olmaz. Sen varken başka kızlarla da sohbet eder ve seni hep ikinci plana atar. Canı istediğinde arar, sorar. Sohbet ederken sürekli konuyu cinselliğe getirir ve sonrasında açıkça seninle birlikte olmak istediğini söyler. Böyle karaktersiz erkeklere yüz vermemenizi tavsiye ederim kızlar. Gerçekten seven erkek karşı tarafın bu durumdan rahatsız olacağını düşüneceği için bu tarz konulara girmekten çekinir. Karşı tarafı üzmemek adına aradaki mesafeyi korumaya özen gösterir. Duygularınıza yenik düşüp, geleceğinizi karartmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, flört ettiğiniz kişi açıkçası bana fazla sabırsız ve sapık geldi. Cinsel isteğinin yani libidosunun fazla olmasında bir sorun yok fakat bunu yansıtma şekli ve zamanı son derece yanlış geldi bana. Şahsen ben karşılıklı olarak hoşlandığım yani flört ettiğim bir kıza üçüncü buluşmayı teklif nasıl edebilirim veya nerede buluşmalıyız nasıl diyebilirim diye düşünürken onun direkt olarak çıplak fotoğraf istemesini acayip hızlı buldum. Bir de daha henüz sevgili bile değilsiniz yani birbirinizi iyice tanıdığınız bile söylenemezken, ilişkinizin geleceği de belirsizken nasıl olur da böyle bir istekte bulunur gerçekten çok acayip. Tabii ki bence de atmayın, atmak istememeniz de son derece doğal. Öyle birini bırakın gitsin yani öyle birisinden kesinlikle size hayır gelmez. Ben buradan aklı başında bir kişinin bile "Ayrılmamalısınız, devam edin." tarzında bir cümle kuracağını da zannetmiyorum. Tabii ki son karar size ait. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bizi biz yapan değerlerden birisi de libidomuzdur. Ve her insanda libido seviyesi farklıdır. Bu farklılık bize birtakım şeyler yaptırır: nude istemek ve ilişki yaşamak isteği gibi.. öncelikle şunu belirtmeliyim ki daha iki buluşmada nude istemek en azından partnere olan saygı açısından ve partnere güven vermek açısından istenmemeli. Ama şu da unutulmamalı her nude ve ilişki isteyen kötüdür, sadakatsizdir diyemeyiz. Olaya kişisel bakmalıyız, acaba nasıl biri? Güvenilir mi, değil mi? Bunu da en iyi siz bilirsiniz. Size derim ki eğer böyle nude atmak, nude istemek gibi olaylara sıcak bakmıyorsanız ayrılın derim. Ayrıca şunu söyleyim atacaksanız bile hemen atmayın, biraz o kişiyi analiz edin. Sonra pişman olmayın sonuçta her insan saygılı değil, sizi attığınız fotolorla tehtid edebilir. Ama size tavsiyem ise ayrılmanız yönündedir.00 Yorumla
Üzülerek söylüyorum ama flörtün ağır sapık.. henüz 2 buluşma olmuş ve henüz sevgili dahi değilsiniz ama adam nude istiyor.. açıkçası bu onun abaza ve sapık biri olduğunu bariz gösteriyor. Yol yakınken terk etmeni tavsiye ediyorum. Seven bir insan cinselliğe acele etmez önce tanımaya ve sevmeye çalışır. Cinsellik aşık olduktan sonra yaşanır. Henüz sana daha sevgi bile duymuyorken senden nude istemesi seni sadece tek seferlik zevki için kullandığını gösteriyor. Sen bir kadınsın bir insansın. Seni buna zorlamaya hakkı yok. Üstelik zorluyorsa sana saygısı bile yoktur.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
38Cevap
+1 yılMerhaba,
Öncelikle ette, kimse istemediğin bir şeyi yaptıramaz. Amacı açık gözüküyor.
İlk buluşmadan bunu istemesi, konuyu cinsellige getirmesi çok saçma olmus.
Sevgilin bile değil, bu haddi nereden buluyor anlamış değilim. Bence hele ki ısrar varsa, ayrılmani tavsiye ederim.00 YorumlaBence kesinlikle ayrılmalısın.
Daha iki buluşma olmuş ve senden nude istiyor.
Atmak istemiyorsun, atma.
Üstelik seni buna zorluyor ise, saygısı ne sana ne kendisine vardır.
Karar senin, en doğru kararı alır ve mutlu olursun umarım.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin ile ciddi düşünmediği ortada flört döneminde ve 2 buluşmada bu şekilde davranması açıkca belli etmiş ne istediğini
Tavrının koy ortaya ayrılma kararı senin ama kendin istemeden onun isteklerinin yapma derim00 Yorumla
+1 yıl2 buluşmadan sonra eğer senden böyle bir şey istiyorsa Bence gerçekten amaci cinsellik olabilir yani ilişki kes demiyorum ama mesafeni her zaman için koru
10 Yorumla
+1 yılPat diye bırakmak doğru olmaz, şöyle bir şey yapabilirsin ama. Ona böyle bir şey yapmayacağını, yapamayacağını kesin olarak, sert bir dille izah et. Akabinde, ilerleyen zamanlar da bunu yine ima ederse, ve tekrar isterse, anlarsın amacının sadece seks olduğunu. O zaman bırakırsın, çünkü anlayışlı olmasına engel olan şey, cinsel içgüdüleri olur. Cinsel içgüdüler de, aşırı isteği tetikler, aşırı istekte abazanlığı getirir. Bu da sevgiyi aramadığını, sadece cinsellik istediğine işarettir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki bırakmalısın. İsterse eşin olsun, kimse senden nude resim isteyemez. Eşin bile olsa hayatındaki kişi, nude resim atmamalısın. Kesinlikle kendine bir iyilik yap ve bu kişiyi terket, bir daha asla hayatına alma
00 Yorumla Oha ya cesarete bak 🤣🤣ona bunun asla olmayacağını söyle. Sana tavrı değişirse, göndermezsen seni bırakırım gibi tehditlere, duygu sömürüsüne başlarsa o zama ayrıl!!!
11 Yorumla- +1 yıl
Flörtüm diye biliyorsa adamın isteğine şaşırmamak gerek diye düşünüyorum ama diğer türlü ise açmamak la haklı tabiki anlayış göstermesi geren karşı taraf olmalı diye düşünüyorum haksızmıyım sence?
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Atma ne gereği var seni fotoğraflarına bakıp tanıyacak kişi senin duygularınla değil bedeninle ilgileniyor demektir gerekirse ayrılın hoş bir davranış değil
00 YorumlaNude isteyen erkekle olmaz. Nereye gidiyo bu devirr
20 Yorumlaistemiyorum de hala isterse atmayacağım engellettirme de sevmiosa 2 gün dayanır sevgisinide öğrenmiş olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılDaha sevgilin bile değil.. bu seni ne sanio? Bırak tabi sakın yollamak gibi bi hata yapma sonra şantaj yapabilir
00 Yorumla
+1 yılBence böyle kişiler hiç Tekin kişiler değil Bence atma ve ayrıl Ama tabii bu benim şahsi düşüncem en iyisini sen bilirsin
00 YorumlaTabikide bırak derim sana zarar verir bu tip. Amacını tamamen belli etmiş
00 Yorumla
+1 yılBırak onu bebeğem 😏 canlı seks varken nude'de neymiş 😏
00 YorumlaBırak gitsin. Baştan ne olduğunu belli etmiş zaten zaman ayırmaya değmez
00 Yorumla
+1 yılİstemediğin bir şeye seni zorlayamaz kimse. Önceliğin kendi isteklerin düşüncelerin olsun hep
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı. Bunu yapmak istemedi bu konudan rahatsız oldunu ona belirt
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Bırak gitsin. Bu nude olayı nedir ya, ben hâlâ mantığı anlamadım.
00 Yorumla
+1 yılNe amaçla olduğu gayet belli sen yol yakınken yol ver gitsin
00 YorumlaOnunla geçirdiğin her fazladan1 saniye hata ve senin kendine yaptigin bi saygisizlik. Derhal ayril ondan
01 Yorumla
+1 yılBöyle resimleri dogru bulmuyom sonradan ayrılınca bunları kullanıp tehdit edebiliyolar sanal alem bunlarla dolu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok canım tecavüz etmesini falan bekle ondan sonra bırakırsın
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeyi istemeye hakkı yok. İstemediğin hiçbir şeyi yapma
01 Yorumla- +1 yıl
Benim uzun süre birlikte olduğum çocuk bile asla böyle şeyler istemedi o yüzden yapma pişman olma sonrq
+1 yılYa ııı yaşına bakıp merak ettimde genç erkekler neden daha çok siz olgunlara ilgili
00 Yorumla
+1 yılBu ne cesaret ya djdjjd tabiki bırak gitsin ne münasebet ikinci buluşmada nude
00 Yorumla
+1 yılFlörtünse atabilirsin ama diğer türlü kendini kullandırma
Saygılar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılAtmazsan o mu seni bırakacak.
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
O zaman atma. Bırak o seni bıraksın. Ne seviyede istedi Nude yi?
Soran+1 yılNe seviye derken
- +1 yıl
Sadece üst taraf mı full mü gibi?
Soran+1 yılFull
- +1 yıl
Sen bilirsin. Bence atma nude falan.
+1 yılNude isteyen erkek karaktersizliği🤢🤢🤢
11 Yorumla- +1 yıl
Bncede kesinlikle katılıyorum
+1 yılBencede bırak, hayır gelmez bundan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. sana kalmış istemiyorsan ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Amacı bu zaten bırakmalısın.
00 Yorumla
+1 yılbırak istemediğin bir şeyi yapma
00 Yorumla
+1 yılAtma asla içinden gelmiyorsa. Amacı başka belli
00 Yorumla
+1 yılBirakma. Ayril engelle alt f4 cek🙃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yan yana iken kokunu çekiyorsa nude kesmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasının nudesini at geç knka kasma :D
03 Yorumla
Soran+1 yılO nerden bulunuyır
Soran+1 yılBulunuyor
- +1 yıl
Buradan kızlarla konuş atarlar biraz konuştuktan sonra zaten :D
+1 yılOda neymiş öyle daha neler bırakma ama konuş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz ilk buluşmada öpüştük, ikincide yattık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemiyosan atma zaten
00 Yorumla
+1 yılSert bir dille uyar. Hemen ilişkini kesme.
00 YorumlaBizene mk ufacık mesele
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. bizce önemi yok, sence var
00 YorumlaAyıp etmişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKim
+1 yılİlk sevgilinmi bu
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Peki ne kadar oldu tanışalı
- +1 yıl
Ve onu seviyor musun
Soran+1 yıl2 hafta
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
Soran+1 yılYani tanımaya çalışıyorum hislerimden emin değilim
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
Sevmiyorsan ayril bence bu gün nude isteyen yarın ilişkiye girmek ister
+1 yılİstemiyorsan sana saygı duymal
06 Yorumla- +1 yıl
Flörtüm yazmış ama arkadaş saçma değilmi sence de neden flört ederiz sevgili olmak için değil dimi birbimizin tamamlanmamış hislerini tamamlamak için değilmi sence de
- +1 yıl
Karşı taraf istemiyorsan saygı dumalı eğer ortada saygı yoksa ilişkide olmamalı o zaman
- +1 yıl
Ben şahsen flört leştiğim biriyle sevgili olmuyorum flörtün amacı farklı yeni yeni birbirimizi tanıyoruz demesi farklı
- +1 yıl
@ӄǟʀɖǟռǟɖǟʍ evlenmeden zaten cinsel temas olmamalı en başta
- +1 yıl
Tamam ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ama flörtleştiği biri sonuçta tanıma aşamasına girmemiş yani direk flörtleşmeye başlamış bAna garip geldi
- +1 yıl
Tanıma aşamasında olduğunuzu bildiğiniz o anlarda nude atmasını isteyebilme yüzüne alabilmişki atmasını istemiş yani kısacası flörtüm demeyeceksin tanımaya çalıştığım biri var babında başlık atacaksın haksızmıyım?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAtma
00 Yorumla ayrıl
00 YorumlaBırak gitsin amacı açık açık kullanmak seni
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden yolu ver sonra başın ağrır
00 YorumlaFlörtün sapıq
00 YorumlaAtma
00 Yorumla
+1 yılAmacı cinsellik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bırak.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBırak bence sevse bile hayır gelmez
00 YorumlaBırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılBırak
00 Yorumla
+1 yılmezara götur mk
028 Yorumla- +1 yıl
senin kız kardeşin ya da annende mezara götürsün kardeşim. iyi günler
- +1 yıl
@Birileri00 anne kiz muhabbeti ne zaman bitecek acaba? laf mi soktun simdi sen kiyamam 😜 cahil oldugun belli , kocana baba ya da oğlum dede vs mi diyeceksin ,, bi bitmediniz ya kassarlari ,, kac kisiyle yattinda burda bana laf sokmaya calisiyorsun?
- +1 yıl
@Birileri00 acaba bakire olmasam erkek benle evlenir mi ühü ühü 😅 arkadan verici kasar birde bana namus bekciligi yapiyor ya arap atiği
- +1 yıl
allaha şükür Kimseyle yatmadım bana cahil diyene bak seviyesiz 😂 kaç tane kşar gördün hayatında hıyar seni. laf sokma değil aptal herif düşünce biçimi Senin kafanda tabi beyin yerine bacak aran gezdiği için dediğimi muhtamelen anlamak istemiceksin.
- +1 yıl
Bak işte orda yanlış bildin Ben Türk'üm 😂 Namus bekçiliği yapmıyorum senin gibi erkeklerin malzemesi değilim sadece Mesele şu bak namus bekçiliği yapan sensin aslında Kaşar diyorsun kaşar neye denir bilir misin? Senin gibilerin altına yatana denir. 😂 şükür ben nefsime hakim bir insanım İnsanların hayatlarına saygım vardır.
- +1 yıl
sizin gibi örümcek beyinli araplar yüzünden turkiye bu halde.. cinsellikle aileyi karistiriyorsunuz ,,
tabi baba ve annenle yatiyor olma ihtimali var senin ,, bir arapla 7ci kumasi olan cahil kafali kizdan ne beklenir ki.. bekle seni kuma yapmalari icin ,, anne baci diyor bide ya salagi - +1 yıl
sen kız kardeşini Hem cinsine yem et o zaman 😂 mesele din değil ki mesele şahsiyet meselesi karaktersiz tabi bişey diyemiyorsun araplardan başlıyorsun lafa yarın bir gün evlenicek olurkende bakire kız ararsın hıyar sanki bilmiyoruz senin gibileri
- +1 yıl
@Birileri00 fetisin var belli ki baba ve kardesine karsi , ve diger erkekleri baban kardesin görüyorsun..
ensest misin?
eskort ya da kasar nasil benim ailem olabilir?
tabi bana camur atmak icin namusu kullan cok parlak kafan var , kendini zeki sana arap zevce kumasi cahil - +1 yıl
@Birileri00 senin abla ve kardesinle yatmayacagimi nerden biliyorsun?
senin babanla yatmadigini nerden bileyim?
anne baci muhabbetine girdigine göre fetisin var ensent o. c..
size aciyorum cok bossunuz
- +1 yıl
iki tane cümle öğrenmişsin tekrarlayıp duruyorsun 😂😂😂 Aynen abicim aynen Evli kadınlarla yatacak kadar karaktersiz birisyle daha da fazla muhattap olamam midesiz adam hadi işine bak 😂😂
- +1 yıl
allahın işssizi tabi sürekli aklın karı kızda olucak başka işin yok çünkü 😂😂 abaza seni
- +1 yıl
@Birileri00 otellerde zikistigin adamlara abi baba diyen kassara fazla muhattap oldum sanirim...
senin anne bacinla da birgun yatarim umarim. cahil o. c - +1 yıl
@Birileri00 işitle yatmak helal diye siraya giren arap atiklarini unutmadik.. orada senin anan bacinda vardi.. isit sevsin beni diye hayaller kuruyordu degil mi.. arap atigi seni.. burda namustan bahsediyorsun git kuma ol sen bakire *minla
- +1 yıl
allahın beyin yoksunu 😂😂 Ben senin gibi evde işsiz değilim ki aklım fikrim bacak arası olsun 3 lafından 3 Bacak arası önce konuşmayı öğren sonra yazdıklarımı anlamayı öğren. Ön yargıya bak arkadaş arap oldum kaşar oldum ahahah artık kimlerle gezip dolaşıyorsa aklı fikri oralarda herkesi kendin sanıyorsun galiba sen yazık üzüldüm senin adına keşke bi kitap vs bişey okusaydın bi meslek sahibi olsaydın. belki beynin bacak arası yerine işlevini yerine getirirdi.
- +1 yıl
kurduğum cümleyi araplara bağlaman sonra ordan oraya bişeyler demeye çalışman az bilginle bana övünmen 😂 Hem arap atığı diyorsun hem kaşar hemde Bakire özgürlüğünü savunuyorsun ne diyorsun kardeş anlayamadım 😂😂 herkesin altına yatmak yerine sevdiğim ve evlendiğim adamla Yatmayı tercih ediyorum diye arap atığı olmuyorum yalnız? bu kişisel tercih sen hem birisine kaşar diyorsun hemde özgürlük savunuyorsun neyi savunduğunu biliyor musun acaba?
- +1 yıl
Bak herkesin altına yatmayı seçseydim mezara götürmeseydim o kaşarların içinde otel odaların içinde bende olurdum demekki neymiş Savunduğun şeyi bilmek lazımmış 😂😉 Angut herif seni
- +1 yıl
@Birileri00 yine kendini övmeye calisan egolu sürtüük ile konusyormusum.. sensin sen tamam sen birsin mk.. belli ki yasin kucuk ve namusluyum diye gecinen birisin ,,
baskalarinin altina yattiginda caner hakliymis lan diye banyoda aglarsin yakinda.. bu kafayla devam et.. kacamazsin bu hayattan diren bakalim gercekler elbet yuzune carptiginda , erkekleri baban olarak görecek misin? ahh baba cok guzel zikiyon ohh diye inlersin tanimadigin kisiyi baba görerek 😅 - +1 yıl
Yaşım küçük ama Senin kadar kirli değilim en azından bedenim ve zihnim temiz. 😉 bak buda kişisel bir tercih öğren bunu buda benden sana tavsiye olsun
- +1 yıl
kendini övmekle açıklamak arasındaki ince cizgiyi bilmeyecek kadar bilgisiz ve cahil herifin tekisin kardeşim az bacak arana mesafe koyda biraz kitap oku fayda sı olur sana 😂
- +1 yıl
bakire olarak devam et sen seni de bozarlar endiselenme.. nede olsa vajinaa dan ibaretsin degil mi? kendini de bunla övünuyorsun
kimin altinda bozulacagina karar ver sen sonra ah bozuldum diye yemedigin nane kalmasin..
bu mu senin bakirelik anlayisin? - +1 yıl
Ya kardeş hayatına aldığın pis insanları herkese maal ediyorsun aptal mısın kimsenin malzemesi değilim ben anlama kıtlığın mı var senin 😂 mezara götürücem kudur aptal herif seni
- +1 yıl
@Birileri00 ulan baba fetisi olan ensest kiz.. sende tercihten bahsediyorsun ya.. zeka ayaklar altinda demekki ..
kitap okumak zaman öldürmektir sadece bos beles kitap ticaretinden farksiz..
bedavaya alabilseydin hak verirdim ama gidip para vercen buna da egitimli kulturluyum diyecen , hadi oradan mk.. gider sahilde yerim o parayi bira icerim daha iyi - +1 yıl
Baba fetişini nerden çıkardın kardeşim sen zekadan cidden yoksunsun Aynen aynen he sen haklısın 😂😂 yürü git ya üf salak herif bir insan hem salak hemde cahilin teki olur mu ya 😂 sapığa bak
- +1 yıl
Spam on 3 gün bekle fikirlerin tazelenir 😂 @Caner_psiko
- +1 yıl
Anlam veremedim Hangimize hak verdiniz?
- +1 yıl
Kadına şiddet içerikli tacizde bulunan cahil kesime tabiki @Birileri00
- +1 yıl
yani ben mi yanlış konuşuyorum Karşıdaki şahısa bir türlü anlatamadım da seviyemide bozmuş bulundum. yazarken çok noktalama işaratelerine vb dikkat etmedim sinirden umarım okuyanlar anlamışlardır zaten hep aynı konuyu açıklamaya çalışıyorum ama olmadı bir türlü
- +1 yıl
Onun zaten yaptığı görüş mide bulandırıcı karşısındakinin bir kadın olduğunun farkında olmaması rahat tavırlar sergilemesi ve senin le alakasız tartışması benim tapkime maruz kaldı şimdi senin yapacağın spam atmak taciz içerikli 3 gün ban yesin de belki ozaman anlar nasıl davranılacağını avel @Birileri00
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBırak gitsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet bırak
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flörtümle sadece 2 kez buluştuk ama nude istedi, atmak istemiyorum. Sizce bırakmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler