Öncelikle herkese merhaba benim vücudumda özellikle el ve ayaklarimda bacaklarım kasılmalar elektriklenme hissi ve uyuşukluk var tamemen hissetmediğim zamanlar bile oluyor bu uyuşukluk ağrılı bir şekilde olduktan hemen sonra uyuşan bölgede kemik çıkıntısı oluşuyor deri altında apse tarzı sislikler meydana geliyor vucudumun her yerine yayılmaya başladı bugün de koltuk altında ağrılı kırmızı bı sivilce oluşmuş iyice endişelendim pandemi dolayısıyla hastaneler randevu vermiyor e özele gidemiyorum tabi acaba bilgisi olan var mı bu konuda
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Burda söylenenlere inanmayacaginj düşünüyorum. Hastaneler randevu vermese bile acile gidebilirsin hiç yoktan bir doktor bakar. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Hangi bölüm diye sormuşun 😀 cildiye diye düşünüyorum. Elektriklenme olayına da sinir cerrahlarina bir görün
Bıktım hastaneler
Doktorlar bakmıyor bile
Çok mu kötü görünüyor tam olarak nasıl
Büyük değil hafif çıkıklıklar oluşuyor ama uzun bir süredir geçmesini bekledim vücuduma yayılmaya başladı yüzümde falan çıkar diye endişe ediyorum
Bı de kafamda deri altında da yağ bezesi var 3 tane ne zaman gitsem korkacak bir şey yok diyip gönderiyorlar
Sayı olarak çok fazla mi peki
Fazla bileğimde ayagimda falanda var
Kaşınma falan var mı peki. Alerjik bişey olabilir.
Test yaptırdım alerjin yok dediler tiroit ilacı kullanıyorum doktora sordum tiroitle ilgili olmadığını söyledi
Geçmiş olsun merak ettim. Cildiye ye bir görünmen lazım. Randevu alma madem yoksa direk acile git durumu anlat onlar sevkeder.
Çok teşekkürler 👍
Geçmiş olsun
Hastaneler hizmet veriyor şu an? Bendede aynı durumlar var 2 senedir kilo ile ve stresle başladı benim durum.
Bende derinin altında sertleşmeler var kasılmalardan dolayı sizde de oluyor mu
Evet bendede var
Hastaneye gittiniz mi ne dediler
Tedavisini hala bulamadım açıkçası şu an özel bir hastaneye gidiyorum haftada 1 iğne vuruluyorum umarım iyi gelecek. Sende sırt ağrısı var mı? Veya göğüs üzerinde kasılma gerilme hissi?
Çok fazla göğüste kasılma var özellikte en ufak soğuk gelince. ambulans çağırdığımı bile bilirim kalbe gittim efor falan yaptılar hiçbir şey çıkmadı
Aynı durumdayız enteresan :) bende ilk başlarda kalp krizi diye düşünüyordum acille felan gidiyordum. Piskolojik destek aldım bı süre göğüs hastalıklarına gittim fizik tedavi vb kliniklerin haddi hesabı yok hatta alternatif tıp bile denedim. Hareketsiz bir hayat yaşıyoruz biraz ondan oluyor bence. :)
Hareketsiz ve stresli en azından ben tabi
Bende 3-5 saniyelik bayılmalar oluyor bayılma da denebilir mi bilmiyorum yere yiğılıyorum sizde bu tarz bir şey var mı.
Aynı demekki farklı birinden aynı şeyleri yaşadığını bilmek ve düşünce olarak aynı olduğunu bilmek güzel :) hayatları değiştirmemiz lazım sanırım bende aynı durumdayım çünkü stresli bir iş ve hareketsizlik ile başladı benim durumda başlarda umarım düzelir zamanla birşeyler.
O yok bende ya gözle görülür bir belirti yok bende hiç seyirme dışında sadece tahmin ediyorum strese dayalı olabilir mi bayılmalar? Stres baya sıkıntılı birşey ya maalesef.
Bende de sınava hazırlandığım dönem aile baskısı toplum baskısı derken psikolojik olarak da fiziksel olarak da hırpalandım
Çok gariptir ki çok iyi olduğum zamanlarda dahi en ufak el kol şakasında bile biraz itelenince bayılıyorum sebebini anlamadım
Bir kaç klinikten randevu alıp bu durumla ilgilen biran evel bence garip o durum bencede piskolojik destekte alabilirsin bence bilmiyorum insanları ne kadar umursuyorsun ama piskolojik destek alirsanda insanlar ne düşünür duygusundan uzaklaş çok insan bu konuda destek gören hakkında hayırlısı olsun inşallah. Sıkma fazla canını hastalık bu hepimizde farklı şekillerde ve isimlerde mevcut.
Çok haklısınız. Peki size tam olarak bunun ne olduğu neden kaynaklandığını falan söylediler mı?
Tıbbi ismini söylediler ama hatırlamıyorum kağıtlara felan bakmam lazım bulmak için Neden olduğu stres ağırlıklı ve kas yapısının bozulmasından felan demişlerdi. Bazı konulardan benzerlikler var ama aynı durum olup olmadığını doktora sorup tanıyı onların koyması daha mantıklı :) ihmal etmeyin yani gidip görünün akla taktikca düzelmiyor.
Anladım çok teşekkür 😊 . İyi geldi konuşmak
Umarım siz de atlatırsınız bu durumu
Rica ederim ne demek ne yaptık ki banada iyi geldi hemen hemen aynı şeyleri düşünen ve yaşayan birinin olduğunu bilmek iyi geliyormuş öğrenmiş oldum.:) ihtiyaç duyarsanız gene konuşabiliriz önemli olan iyi olalım herkez iyi olsun Umarım hepimiz iyi oluruz ya tek temennim :) hayırlı günler.
Hayırlı günler 😊
Yani bunun ivin uzman doktorun gormesi lazim
Bilgim yok umarım önemli birşey değildir
Hastaneler veriyor randevu
Bakıyorum sürekli tarih yok diyo
Başka bi hasteneden bak
Teşekkür ederim tam olarak hangi bölüme gitmeliyim
Rica ederim ortopediye git bence
Anladım teşekkürler
Rica 👌 geçmiş olsun
Bu işi uzmanına sorman da fayda var