kadınlarda mars burcu nasıl erkekleri kendine çektiğini ve beğendiği erkek tipini gösterir. Erkekte ise venüs burcu ve ay burcu nasıl kadınları beğendiğini gösterir sevme şeklini ifade eder. Aynı zamanda venüs kadınlarda da sevme şeklini gösterir. Venüs ve mars burcunuz nedir? Yorumlayalım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Venüs burcum akrep mars burcumda kova bakalım neymiş :d
gizemli kişilere çekilebilirsin aynı zamanda yalan söylenmesinden hoşlanmazsın asla. Zeki mizahı iyi olan kadınlar da çekici gelebilir. Karşındaki kişi güzel bakımlı tutkulu olsun istersin
Doğru diyosun öyle bi kadında nadiren bulunduğu için zaten hep sapım. 😌
Ben şerefsiz seviyorum ve şerefsiz geliyor 😁🍀 Burcum berbat kova akrep Başak karışımıyım 🤯
eğer venüs kova ise arkadaşça flört etmek karşındaki kişide akıllı zeki olmasını beklemek mantıklı hareket etmek önemli olur. Farklı şeylerden hoşlanırsın
Biliyorum tatlım 🥰😘
Venüs: Boğa
Mars: ikizler
Yeni öğrendim ve ilk defa duydum açıkçası.
Şimdiden teşekkür ederim..
zeki konuşkan bilgili kişilere çekiliyor olabilirsin. dış görünüşe önem versen de senin için entellektüel olması kendini geliştirmiş olması da önemlidir. ilişkide sahiplenici kıskanç maddiyeta önem veriyor olabilirsin. aşk senin için değerli diyebilirim
Zeki ve bilgili kişilere çekildiğim doğrudur :)
Tekrardan teşekkürler, yordum seni de gece gece..
Astro seek fazlasıyla tatmin edici ama senden de duymak isterim.
Ay oğlak
Venüs kova
Mars koç
bence tam bir mantık insanısın akıl senin için önemli kariyer de. aklını beğenirsin ve karşındaki kişinin de bunu takdir etmesini beklersin. Karşındaki kişiyle anlaşabilmek önemlidir çok romantizm senlik değildir. Karşındaki insanla farklı şeyler deneyebilmek aynı zamanda arkadaş olabilmek istersin. Statü güç önem verdiklerin arasında olabilir
Yüzeysel değerlendirme 😋 ama doğru sağol kanks
tabiki yüzeysel olur genelde bu etkileri veriyor söylediğin burçlara göre. Haritanın bütünü hangi evlerde bunların etkisi de var
Zalımın kızı beni ikizleri yorumlar gibi yorumladın.
Şaka bir yana iyi geldi gece gece bakman sağol tekrardan tesekkürler.
neden öyle dedin ki 😂
Ne mal olduğumu görmek hoşuma gidiyor. 😋
değişiksin gerçekten
Sosyolog olmak isteyen birisiyle konuşuyorsun ne bekliyorsun ki.
bende bir eşitağırlıkçıyım çokta uzak bir bölüm değil bana😂
Alanın mı astroloji genelde sayısal istemiyorlar mıydı? 🤔
hayır alanım değil sadece hobi olarak ilgileniyorum. İlgimi çekiyor araştırıyorum :)
Vakit öldürmek için oldukça keyifli ama bu alanda uzmanlaşan onca insan var ki gerçi biliyorsun kime anlatıyorum ki. Ay tutulma zaman takvimleri ıvırları zıvırları.
Baska nelerle ugrasırsın mutfakla aran iyise kafamsın itirazsız ekliyorsun arkadaşa ihtiyacim vardı.
İyidir yengeç burcu olduğum için 😄
Biara sağlıklı beslenmeye takmıştım ordan da bi hobi edindim 😄
Guneş burçları gerceği yansıtmaz
Seninki neydi ki
Balık
Anladım normalde erkekler pek ilgilenmez burçlarla
Merak.
İyi o halde
😂 kısa cevap sevmiyorsun sanırım. Fakat merak duydum biraz ilgilendim. Bunun erkeği kadını mı oluyormuş. Temelde insanız sadece organlarımız farklı diye midir bu ayrımcılık. Garip her iki cinsinde arzu istekleri aynı oysa.
Bi sosyolog olarak farklı yaklaşıyorsun konuya😄 ama güzel ilgilenmen bizim toplumda burç olaylarına bu şekilde bakıyorlar özellikle erkekler. Ne gerek var yalan yanlış diye bakıldığını düşünüyorum. Aksine ben de merak duyuyorum hobi gibi geliyor bana
Daha dur bakalim kazanması var sosyolog gözüyle bakma sınava hazırlanmakla geçiyor süreç
Daha üniversiteye geçmedin galiba
Olayı değerlendirmeden kendi bildiğin doğruları değiştirmek istemiyorsa birey. Emin ol korkuyordur yeniliklere kapalıdır. Yani pek tartışmamak gerek ögretilen eğitin seviyesi ne olursa olsun. Gerçek eğitim olmadığı sürece ne kendimizi tanıyabileceğiz. Ne de başka yaşam tarzlarını kabulleneceğiz. Toplumsal cahiliz bu geeçeği değiştirmez.
Yerinde olsam tartişırdım neden böyle düşündüğünü. Bilgisi olmayan korkan insan değil midir gerceklerden kaçıp kendini gizleyen.
Yep geçen yıl hazırlandım ama istediğim alanı seçme listesinde görmeyince yazmadım çalışıyorun şimdi tekrar gireceğim. En azındna üzerimdeki stresi atmış oldum.
İyi bakalım
Kız ben normali zor öğrendim bir bunlar eksikti 😂😂
Hemen söylüyorummm
Venüs başak.
Mars aslan.
Başka bilgiye gerek var mı
venüs başak mükemmelleyitçidir karşısındaki iyi konuşsun zeki olsun isteyebilir. Eleştirilmeyi pek sevmezsin karşındaki insanı hep bi kontrol etme huyun olabilir. Aynı zamanda bakımlı gösterişli özgüvenli birini isteyebilirsin
Hepsi yanlış diyebilirim sdhsjhsf
haritanda farklı etkiler vardır çünkü bu burçlar böyle etkiler verir. açılar ve evlerin etkisi de vardır.
Hııımm anladım. Benim burcum yengeç yükselenim akrep sadece bunu yorumlayabilir misin
bende yengeç burcuyum venüsüm de yengeçtir duygusalsındır ama dışarıya bunu çok yansıtmak istemeyebilirsin. gizemli bir havan olabilir. Dışardan soğuk duruyor olabilirsin yani birine zor güvenebilirsin. aile senin için önemlidir. aşk ilişkileri de önemlidir. ilişkilerde fedakar olabilirsin ama değişebiliyor akrep çok da fedakar değildir. intikamcı bir burçtur yapılan hataları unutmaz sildi mi bir daha dönmez. karşındaki kişinin tutkulu gizemli akıllı biri olmasını bekleyebilirsin
Pek intikamcı biri değilim ama onun dışındakiler doğru. Teşekkür ederim 🌸
bilmiyorum merak da etmiyorum
tamam ablacım
Güneş, Venüs ve Mars Aslan
Mars başak yanlış yazmışım