Sizce aklina geliyor muyumdur, detaya bakar mısınız?

1,5 yıl kadar önce sanaldan tanıştığım ve arkadaşlık ettiğim biri vardı. Son zamanlar görüntülü konuşurduk aramız baya iyiydi. Son zamanki o yakınlık sebebiyle acaba diye düşünüp yakınlık hissetmeye ve hoşlanmaya başlamıştım. Ondan gelen somut bir sey yoktu fakat onunda beni tam anlamıyla arkadaş olarak görmediğini düşünsem de herhangi bir adım da göremiyordum. Bir gün başka biriyle tanıştırıldığından ve hoslandığından bahsetti ve kız da ondan uzakta başka bir ilde yaşıyormuş. Her neyse bende başkasını deyince şaşırdım, aklımı iyice meşgul etti ve açılmaya en azindan aklimdakini demeye konusmayi noktalamaya karar verdim ve duygularımdan bahsedip konuşmayı bitirdim. Kendisinin de açılma anında benim duygularımı fark ettiğini anladim vs. İletişimimiz bitti şu an kendisi devam ettirmek istediğini de dile getirdi ama ben istemedim. O da ben buradayım dedi bir sey demedim kapattım telefonu. Bunlar 1,5 ay önce oldu.

Bazen merak ediyorum acaba aklina geliyor muyum diye. Sizce aklina geliyor muyumdur erkekler için durum nedir?
Sizce aklina geliyor muyumdur, detaya bakar mısınız?