1,5 yıl kadar önce sanaldan tanıştığım ve arkadaşlık ettiğim biri vardı. Son zamanlar görüntülü konuşurduk aramız baya iyiydi. Son zamanki o yakınlık sebebiyle acaba diye düşünüp yakınlık hissetmeye ve hoşlanmaya başlamıştım. Ondan gelen somut bir sey yoktu fakat onunda beni tam anlamıyla arkadaş olarak görmediğini düşünsem de herhangi bir adım da göremiyordum. Bir gün başka biriyle tanıştırıldığından ve hoslandığından bahsetti ve kız da ondan uzakta başka bir ilde yaşıyormuş. Her neyse bende başkasını deyince şaşırdım, aklımı iyice meşgul etti ve açılmaya en azindan aklimdakini demeye konusmayi noktalamaya karar verdim ve duygularımdan bahsedip konuşmayı bitirdim. Kendisinin de açılma anında benim duygularımı fark ettiğini anladim vs. İletişimimiz bitti şu an kendisi devam ettirmek istediğini de dile getirdi ama ben istemedim. O da ben buradayım dedi bir sey demedim kapattım telefonu. Bunlar 1,5 ay önce oldu.
Bazen merak ediyorum acaba aklina geliyor muyum diye. Sizce aklina geliyor muyumdur erkekler için durum nedir?
Bazen merak ediyorum acaba aklina geliyor muyum diye. Sizce aklina geliyor muyumdur erkekler için durum nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim ne sanal arkadaşlıklarım ne sanal ilişkilerim bitti bunlarda ne
Uzun süreli bitti mi? Baya şey paylaşmıştık.
Evet 1 yıllık tı her haltımızı birbirimize anlatıyoduk falan sonra o soğudu kızdı bu arada bende kestim muhabbeti
2 yıllık belki daha uzun var şu an onunla hâlâ devam ediyo
Ya benimkisi de bitti ama asıl merak ettiğim aklina geliyor muyum
Mesela senin aklına 1 yıllık konustugun ve biten kişi geliyor mu bazen
Yo hayır tamamen köprü
Koptu
Reddettiysen neden merak ediyorsun ki?
+1
Alışkanlık uzun zaman geçirdik paylaşımda bulunduk ama son olaylar neticesinde bitmesi gerekiyordu
Ara ara aklıma acaba ne düşündü o zaman ya da aklina geliyor muyum diye merak ediyorum
Valla bence artık kendisini reddeden bir kızsındır yani. Onun da aklına geliyorsundur ama açık kapı kalmayınca başka şeylerle ilgilenip unutmaya çalışıyordur. Ya da unutmuştur...
mkç gördüğüm en haklı insan
@mustutu11 Eyvallah sdlfmskn
adamsıın kardeşim benim
Evet olabilir
Ya kızlar gerçekten bir nedenleri olduğunda erkeklere söylememeyi tercih edip bahane üreterek ayrıldıklarında erkeklerin gözünde salak yerine düşmeyi göze alıyorlar. Gördüm biliyorum umarım öyle olmamıştır. Eğer öyle olmadıysa da git konuş yani tekrar beraber olma ihtimaliniz olur.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!