Benden hoşlanan ve arzulayan biri vardı. Beni rehberden silmemiş. Whatsapta kayıtliym. O kadar güzel resimlerimi koydum şarkılar sözler... ama hala bana yazmıyor aylar oldu. Ben o yazmadan yazmam daha ne yapabilirim bir selam vermek bu kadarmi zor
Bu adam sana üzüntüden başka bişey veremez zaten geleceginiz olamaz hadi en iyi yönden varsayalım buluştunuz sebgili oldunuz senin yanında nekadar olabilir her gece omsuz uyuyup uyanmak ona baglandın bide kendini kulanılıyor hissetmek alaleme rezil olmak onun yuvası yıkılabilir bu durumların bitanesi bile senin pskolojin bozar olan sana olur kimseye bişe olmaz cevrende yaşanmış örneklere bak
Aslında o kadar haklısın ki zaten oda aynını dedi baglaniriz dedi. Sanirim korktu sonra ama seni istemesem bunu söylerdim dedi. Peki tamam sevgili olmam. Zaten farklı sehirdeyiz dedi ama neden beni hala silmiyor göndermeler yapıyor bak ben mutsuzum sen mutlu yazdım oda neler cektigimi ne bilceksnz yazmis neden böyle yapıyor arkadaşım neden silmiyor hala beni
Silemedim arkadasim:((silemiyorum elim gitmiyor.2 kez blof yaptı hat kapancakk beni bida göremezsiniz yazdı yinede ona yazmadım yeminliyim ama o silsin istiyorum sence o neden silmiyor?
Söyle o sana yazarak seni daha fazla etkiliycek ve dayanamayıp buluşup cinsel ve duuygusallıklar paylaşıcanız ilk başlarda güzel gelcek sana sonra onunla daha fazla bereber olmak isteyip daha fazla zamann ayırmasını isteyip baskı yapıcan oda birazdahazaman ayırınca karısı şüpelencek eve gec gelmeler bazen gelmemeler sende ona cok baglanıp kopamıycan onun evliligi riske girince seni bırakacak sen peşine düşüp bıramaması için zorluycan oda cirkefleşip seni sevmedigini sadece zaman gerdigini söylüycek senden kurtulmak için sana hakaret edicek sende kullanılmış hisedip yıkılcan oda yuvasını kurtarcak olan sana olacak
Danırım tahminimiz dogru bişeylerden eşi şüphelendi onu takine aldı oda eski güveni kazanmak için göze batmamaya calışıp eski sakinligi bekliyor kendini evli yapması seni diger yerlerden silmesi bunu gösteriyor
Son zaman beni düşünüyormusun dedim yok dedi ama bence yalan düşünmeyen biri nedne bu kadar tutsun teli. En son aradığımda seni istemesem söylerdim dedi bence oda kaçtığını bilmiyor düşman değiliz neden sileyim dedi ama yazmıyorda 2 kere blof yaptı. Hat kapandı dedi ama whats açık bunu neden duruma yazsın herkese gönderebilirdi bana bildiriyor
Peki ben böyle resim şarkı atıyorum onun bu hoşuna gidip daha mi çok bağlanır aslında istemiyor um evli bir adam istemeden yuvasını yıkmak cunkunnizim sonumuz yok givenmiyom ona
Belkide.. zaten ikonların bir adam olmaz diye paylaşım yaptım arkasına böyle yaptı bende diyorumki o zaman numaramida silebilirdi ona neden cesaret edemedi
Evet var ama bu duygusal anlamınada gelmez bak inan bana erkekler okadar iyi rol yaparlarki o duyguları duygusalıgı okadar iyi kullanırlarki pes dersin yani bu olasılıgı da herzaman düşün
Ufak kırıntılar beklemekte oldugun koca hayatın sana getirceklerine engel olur cünkü sansı düşük olasılıktır yine sen kaybeder üzülürsün unutma herkez mutlu olacak hayatın yoluna girip cabalar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İliskinizi tam olarak nasıl olduğunu şu söylermisin
Sevgili olmak istedi sonra vazgeçti evli sil dedim numaramı silmiyor
Hayatında birileri vardır eminimki aklına bile gelmiyosundur sen beklemeye devam et mım gibi
Iyideevli zaten
Ayrıca seni durumlardan takip ediyom demisti
Iyide silsin o halde numaram 'nden tutuyor hadi tutuyor durumları takipte
Hımm baksen evli yani sana yazsın istiyon. Kızlar bu birinin kocasını syartmış belkide sizinkidir bunu yolun sacını
Buksdar bekar varken tesüf ederiz cok darıldık
Ama Napiym çok hoşlandım oda benden
Peki sen bana kızıon da o evli o neden tutuyor hala rehbwrde
Ben veda şarkısı atıyorum o dur gitme sarkisi
Tamam işte karısını boşuycak seni alıcak
Ay sacmalmaa onu isteyen yok yazsın yeter ona dcekleim var
Allahım iyiki beni kadın yaratmadın beyinsiz napardımm ben
Kızım nediyceksinki
Beni bırak yuvanamı bak diceksin
Faceden sildin numaramı neden tutuyon dcem
Ya allah askina evli adam beni neden hala tutsun numaramı bekar olsa düşman değiliz der adam evli evli
Ya allah aşkına evli bir adam senden ne ister tek bi cevabı var onu bil hadi
Anladim ne demek istediğini. Ama neden ben mutsuzum sen mutlu yazınca ne cektigimi ne bileceksiniz yazıyor. Uzaktan sev beni şarkılar şarkılar..
Sen mahatap olmakla yüz beriyon ona
Semden hoşlanıyom dicek seviyomdicek bu neyi degiştircek
Valla hiçbirşeyi değiştirmez çünkü boşanmada evlenmem onla
Ay muhatap olmadimki yazmiom
Gelsene özele
Yok ya gelmim buraya yaz Napiym peki atmayimmk resim ondanmi silmiyor umutmu aliyor yani benden
Bisey dcem ben buna yazmiom ya dahamı çekici bulur beni
Bu adam sana üzüntüden başka bişey veremez zaten geleceginiz olamaz hadi en iyi yönden varsayalım buluştunuz sebgili oldunuz senin yanında nekadar olabilir her gece omsuz uyuyup uyanmak ona baglandın bide kendini kulanılıyor hissetmek alaleme rezil olmak onun yuvası yıkılabilir bu durumların bitanesi bile senin pskolojin bozar olan sana olur kimseye bişe olmaz cevrende yaşanmış örneklere bak
Aslında o kadar haklısın ki zaten oda aynını dedi baglaniriz dedi. Sanirim korktu sonra ama seni istemesem bunu söylerdim dedi. Peki tamam sevgili olmam. Zaten farklı sehirdeyiz dedi ama neden beni hala silmiyor göndermeler yapıyor bak ben mutsuzum sen mutlu yazdım oda neler cektigimi ne bilceksnz yazmis neden böyle yapıyor arkadaşım neden silmiyor hala beni
Sen sil yasakla en iyisi hem onun için hem senin içn en doğrusu
Silemedim arkadasim:((silemiyorum elim gitmiyor.2 kez blof yaptı hat kapancakk beni bida göremezsiniz yazdı yinede ona yazmadım yeminliyim ama o silsin istiyorum sence o neden silmiyor?
Sen çevrende hiç gördünmü şahit oldun mu biraz bahset belki benimde aklım basima gelir
Sen vazgecmek istemiyorsun yazık illa kötü sonuçları yaşadıktan sonra aklın başına gelece ozamanda cok gec olacak nediyim sen bilirsin
Sence onu silmedik en fazla ne olur?
Söyle o sana yazarak seni daha fazla etkiliycek ve dayanamayıp buluşup cinsel ve duuygusallıklar paylaşıcanız ilk başlarda güzel gelcek sana sonra onunla daha fazla bereber olmak isteyip daha fazla zamann ayırmasını isteyip baskı yapıcan oda birazdahazaman ayırınca karısı şüpelencek eve gec gelmeler bazen gelmemeler sende ona cok baglanıp kopamıycan onun evliligi riske girince seni bırakacak sen peşine düşüp bıramaması için zorluycan oda cirkefleşip seni sevmedigini sadece zaman gerdigini söylüycek senden kurtulmak için sana hakaret edicek sende kullanılmış hisedip yıkılcan oda yuvasını kurtarcak olan sana olacak
Bu dediklerimi unutma nikimide unutma bu kişi gelecegi görüyormuş diycen
Aynen herşey böyle olcak yaşarkende söylediklerimi hstırlıycan inanmak istemiycen ama bir bir yaşanacak
Haklısın birde ben ne yaparsam onu yapıyor dışarda resim attım oda atıyor neden böyle yapıyor anlamoyorumki
Aylardır yazmayan sence yazarmi?
Yazsa farkedermi
Mutlaka Ailevi bi sıkıntısı var belki eşi sıkı tutuyor bişeylerden şüphhelendi başka ilişkisi vardı patladı ortalık sakinleşmesini bekliyor olabilir
Aklımda geldi ha
Çünkü evli yaptı durumunu facede
Bu arada durumlara bakmaya devam ediyor bu çocuk beni deli edecek
Danırım tahminimiz dogru bişeylerden eşi şüphelendi onu takine aldı oda eski güveni kazanmak için göze batmamaya calışıp eski sakinligi bekliyor kendini evli yapması seni diger yerlerden silmesi bunu gösteriyor
Ama bu seven erkek hareketi degil bu eşini seven erkek hareketi
Bi erkek kimi kaybetmek isterse onun yanında olur
Bu eşinin yanında ama senide cepte tutuyor uzaktan
Ortalık sakinleşinve yanaşır
Ben zaten istemiyorum onu yani bizim gelecek yok ama yanımda olsun istiyorum dün gece dediklerini düşündüm iş çıkmaza girer
Ve şunda hemfikiriz demi benide atmıyor il dışındayım gelme imkanı çok az ama hala beni tutuyor
Zaten ilerde görüşelim demişti. Benim ona duygum olduğunu biliyor silmesi lazımdı ama silmedi
Evet kesinlikle seni cepte tutuyor
Peki neden amaç ne yani bir sürü kız bulabiir
Aynı şehirde olsaydi sevgili olmak için can atıyordu. Ve hep şu şarkıları atıyor sonu yoktu ayrılacaktık gönlüm yanıyor uzaktan sev beni
Bir erkek her bayanı cıkmaya heleki evl biriyle bişeyler yaşamaya ikna etmesi zordur bu güvene ve kendine baglama zamsn ister
Çok bozuldum biliyormsn bana açıklama yapmamasına faceden cikarirken
Her bayana ben evliyim ama senle bişeyler yaşamak istiyom denilirmi
Beni durumlardan takip ettiğini soyledi
Basta sevgili olalım dedi sonra ben senin hayatını engelleyemem dedi baglaniriz dedi:(
Ba şimdi koparma daha iyi buluşup yakınlaşdaydınız ayrılamazdın o kolayca faceden sildi gibi bırakırdı sen acı cekerdin
Simdi prtsda bişey yokken enmsntıklısı simdi bırakman
Evet ya farkındayım zaten bence bana kıyamadı çünkü sonra gt dedi mutlu ol dedi ama keşke beni o silseydi inan bu kadar üzülmezdim
Belki biraz üzülücen ama emin olki 1 2 hafta sonra daha sağlıklı düşüncen 2 3 ay sonra nekadarda safmışım dicen emin ol
Son zaman beni düşünüyormusun dedim yok dedi ama bence yalan düşünmeyen biri nedne bu kadar tutsun teli. En son aradığımda seni istemesem söylerdim dedi bence oda kaçtığını bilmiyor düşman değiliz neden sileyim dedi ama yazmıyorda 2 kere blof yaptı. Hat kapandı dedi ama whats açık bunu neden duruma yazsın herkese gönderebilirdi bana bildiriyor
Ben biseyler yaşamadık doye içimde kaldı ondan böyle ama sen haklsın yaşadıkça daha kötü olacaz
O sana gelmeyip durması gereken yeri belli etmiş sen sadece gitcen yürücegin uolda ilerle
Durup kensrda geride bekleme yol alamassın
Oda beni beklemiyormuu
Son konuşmamızda buluşuruz dedi ilerde dedi
Ama yazmıyor en son ben mutsuzum sen mutlu yazdım duruma neler cektigimi ne bilceksnz yazmis
Boş değil demi ama bana karşı ufakta olsa
Aklın yolu birdir dogruds birdir iki dogru olmaz iki yol olur yanloş dogru sen gitcen yola karar ver ikisinin arası 3 bi yol yok
Belkide dehil ama bu bişeyi degiştirmez
Belki boş deği sma bu hiç bişeyi degiştirmez
En başta sonu olursa olsun sevgili olalım diyen adam sonra düşünmüş farklı ildeyiz görüşemeyiz çok diye vazgeçmiş keşke ayart masaydı beni
Gece bile kalkıp durumlara bakiyor
İçinde kopan fırtınalar ve buyuk boşluk hüsran hayal kırıklıgnı biliyorum
İnan ben defalarca yaşadım
Seni çok iyi hisetiklerini bilip anlayabiliyorum
Bende cok yaşadım piştm tecubem ve bilgim artti baş etmeyi ögrendim
Ama inan bana zaman en sevip deger verdiklerimizin acısını yarasını kapatıyor
Nolur az anlat anlatta aklık basima gelsin
Insanın başına geliyormuş dedi benden etkilendiğini aoylerken
Buna emin ol 2 3 ay sonra eski sen daha güçlü birkadın olup hayata daha ciddi bakıyon
Bak söylenen sözlere takılmak seni kuyunun karanlık derinliklerine ceker orda kötü hisedersin
Peki ben böyle resim şarkı atıyorum onun bu hoşuna gidip daha mi çok bağlanır aslında istemiyor um evli bir adam istemeden yuvasını yıkmak cunkunnizim sonumuz yok givenmiyom ona
Her insan yalan söyler tıpkı eşine onun söyledigi gibi
Her insan durustlügünden cıkıp hatalar yapar tıpkı onun eşine sedakatsız oldugu gibi
Bu bi macera gibi gör sonu ayrılık er gec o secimini yapmış zaten
Evet haklsiin yazmıyoruz zaten ben yeminliyim. Ama oda yazmio silmiyordsa
Attigim resimler hoşuna gidiyormudr
Sen görmek istemiyorsun o defalarca yolu göstermiş sana sen ilerleyip gitmemişin ufak ayrıntılara takılıp beklemişin
Sana git benim yuvamı yıkma benden uzaklaş benim yerim eşmin yanı yuvam burası demek istemiş acıkca söylememiş
Sen üzülürsündiye scıkca söylemeyip ima edip yolu göstermiş
Sen dogru olanı yap sayfayı cevir temiz sayfa acılsın kendini topla şarkı resim olaylarınıda bırak yeni sayfaya başla
Belkide.. zaten ikonların bir adam olmaz diye paylaşım yaptım arkasına böyle yaptı bende diyorumki o zaman numaramida silebilirdi ona neden cesaret edemedi
Benide atmıyor ve ben mutsuzum sen mutlu yazınca neler cektigimi bilemezsiniz yaziyor
Veda şarkısı atıyorum gitme atıyor taman sonu yok kabulum ama
Yürücegin yolda hiç geriye bakma hızını düşürür bu içinde bulundugun duygusal boşluk cık o durumdan sirkelen kendine gel
Tamam sadce son olarak sunubsorcam herşeyi anlattım neden beni silmiyor hadi silmiyor takip ediyor gönderme yapıyor
Bunlara takılma dogru kararı ver yap
Bılundugun durumdan cıkamassın
Farzet telin bozuldu bilgiler silindi iltibat kesildi silmedsen hep orda bekliyor olcan
Sen sildiye bekliyor bensilersem canını yakmış olurum diye düşünüyordur öyle degilmi
Bence değil face yi silerken birde üstüne karısıyla ilişki durumu yaparken canim daha çok yandı. Hadi diyelim silmedi sona alabilir durumlari
Sana son bir soru konuyu kapatacagim. Herseye ama herşeye rağmen içinde bana karşı ufakta olsa bise var mı
Evet var ama bu duygusal anlamınada gelmez bak inan bana erkekler okadar iyi rol yaparlarki o duyguları duygusalıgı okadar iyi kullanırlarki pes dersin yani bu olasılıgı da herzaman düşün
Bak duygulsrını katmadan mantıgınla düşün hareket et
Mantık yolunu izle dogru yoldur
Ufak kırıntılar beklemekte oldugun koca hayatın sana getirceklerine engel olur cünkü sansı düşük olasılıktır yine sen kaybeder üzülürsün unutma herkez mutlu olacak hayatın yoluna girip cabalar
Onun secip girmiş oldugu yol yuvası eş dogru yolu bulup karar vermiş
Sen sadece böyle hareket edersen hem onun yolunu hem kendi yolunu bozar engeller oluşturursun
Bu sayfaya caok ileti yazdık tlfon kastı
Eger cıkmaza düşersen nikimi ekle takip at yazarsan yardımcı olurum ok
Tamam çok teşekkür ederim bulurum seni
Ok by
ben olsam bende yazmam asla
Peki neden
kadınlara değer vermek yaramıyor maalesef
Neden yaramadın herkes birmi