Avrupa da böyle değil Avrupa da kültürüne iyi olduğuna bakıyor bunları etkiledin mi tip otomatik kayboluyor kendi arkadaşlarımından biliyorum onlarda Avrupa da yaşadı Türkiye de böyle değil tam tersi direk tipe bakıyorlar tip yakışıklı güzel değilse direk red etme moduna geçiyor diğer şeylerin var mı yok mu umursanmıyor Türkiye de cahilik algısı var bunu açmamız lazım aşk sevgi ilişkiler tipte tek olmayacağını
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben demiyorum aşırı çirkine bakın ben diyorum orta tipli oldu mu zaten tam çirkine Avrupa Kızları da bakmaz
Türkiye de neden bu kadar tipe önem veriyor sizce?
Çok saçma ya kaçıncı yüz yılında yaşıyoruz o kişi kendini geliştirmişse arkadaşlğı güzelse neden tipine göre dışlansın cahil inançlı Ailelerin suçu öğretmiyorlar hiç bir şeyş
Onları görünce kendimden utanyorum bir Kız olarak herşey tip mi ya bunlar yüzünden insanlar çekiniyor arkadaşlık kurmaya acaba diyor tipe önem veriyor mu ya beni dışlarsa alay etse düşünceleri var bu hem Kızda hem Erkekte oluyor
avrupada insanlar dışlanma, ceza alma korkularıyla gerçek düşüncelerini söyleyemeyebiliyor. mesela ırkçı ama ırkçılık yaparsam işimden atılırım diye düşünüyor gizli ırkçı oluyor falan. veya çirkin birisine iltifat olarak bugün güzelsinde diyebilirler ama öylesinedir. dünyanın her yerinde türkiyedeki durum farklı tonlarda geçerli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Türkiye de herkes benim için iç güzellik önemli der ama kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez
Onlar hep yalan ya herkesin ağzında klişe olmuş
altına imzamı atasım geldi bir de düzeltsek şu durumuu
Herkes kendi dengine olur genelde. Avrupada da pek farklı sanma orda da yakışıklılar ve güzeller her zaman ön planda
Tamam da ben demiyorum tabi ki yakışıklı güzel ön planda da ama Türkiye kadar fazla değil oran olarak ben kendim orda yaşadım gördüm
Ben de gördüm ve biliyorum, evet Türkiye kadar fazla değil ama aradaki fark önemsenmeyecek bi fark
Bence bizde kompleks cahilliği var her Ailede çocuğuna yakışıklı oğlum güzel Kızım derse böyle olur
Evet o konuda haklısın bizde normal arkadaşlıkta bile tipine göre dışlanabiliyor insanlar
Çok saçma ya kaçıncı yüz yılında yaşıyoruz o kişi kendini geliştirmişse arkadaşlğı güzelse neden tipine göre dışlansın cahil inançlı Ailelerin suçu öğretmiyorlar hiç bir şeyş
Düğünde gelenlere güzel gözüksün ne kadar yakışıklı veya güzel damat/gelinimiz var denilsin istiyor cahil kafası işte
Onları görünce kendimden utanyorum bir Kız olarak herşey tip mi ya bunlar yüzünden insanlar çekiniyor arkadaşlık kurmaya acaba diyor tipe önem veriyor mu ya beni dışlarsa alay etse düşünceleri var bu hem Kızda hem Erkekte oluyor
Maalesef öyle ve bu gittikçe artacak
Çok üzücü umarım Türkiye bu konularda kendini geliştirir
avrupada insanlar dışlanma, ceza alma korkularıyla gerçek düşüncelerini söyleyemeyebiliyor. mesela ırkçı ama ırkçılık yaparsam işimden atılırım diye düşünüyor gizli ırkçı oluyor falan. veya çirkin birisine iltifat olarak bugün güzelsinde diyebilirler ama öylesinedir. dünyanın her yerinde türkiyedeki durum farklı tonlarda geçerli.
Avrupa vatandasi olmaliymisim
Avrupa da yaşadım çok güzel
Çünkü aptallık ve cahillikten öteye geçemiyor çoğu insan
Yoz insanlar olduğumuz için.
Çok geride kalmışız bu aşk ilişki konusunda
Z kuşağı açığı kapatacak gibi ama en azından bu ilişkiler mevzusunda. Ümitliyim 😌👍
tipleri dışında övünecek bir şeyleri yok çoğunlukla ondandır
Süper cevap 👍
Çok haklısın ama işte nerde
İşte neden 30 yıldır yalnız sorusunun cevabı djkdd
Ülkede ego var ego tip değil.
Aynen çok haklısın
Yav sana ne isteyen istediği şeye bakar
İşte cahillik paçalarından akıyor ya ben dedim mi kimse bunla çıkmasın şunla çıksın kimseye müdaha ettim mi soruda
Lafını da yapma
Kasa önemli
Saçmalik