Türkiye neden her konuda zayif?

En son işe girdiğim yerde çok çaliştiriyorlardi hafta içi saat 8 den 7'ye kadardi cumartesi günüde 7'den 4'e kadardi normalde bu kadar çaliştirmamalari gerek verdikleri ücret ise asgari ücretti üstelik sigortami yapmadilar hep oyaladilar beni ben patrona sordum bu kadar çaliştirmanin cezasi var dedim belli bi saatti geçmemesi lazim ama geçiyordu o da dediki yoo biz avrupa standartlarina göre çalişiyoruz sonra dedim avrupa standartlarina göre sigorta yapmiyolarmi patronumda yapicaz merak etme sabirli ol dedi neyse bekledim bekledim baktim hala yapacaklari yok ben sizi şikayet edicem dedim işten çiktim zaten ama çiktiktan sonra sigortami yapmislar... Türkiye insanlari canım yerine koymayi çok seviyor birde avrupa standartlariymis djsjjs ben avrupa standartlarini gayet biliyorum ve yalan söyledikleri o kadar belliki bide patronun oğlu var o da çalişanlarina hakaret ediyor mesela bi kiza beyinsiz demisti beveriksiz anlamiyon dediği oluyor... Türkiyede patronlar neden g*tü havada oluyor? Patron olunca hakaret edebileceği anlaminami geliyor bunlar iş ahlakından anlamiyormu ders vermemişlermi? Adam olamamişlar bizim insanlarimiz
Türkiye neden her konuda zayif?