Spor hocam aklımı karıştırıyor ve çok mutlu bir ilişkim var ne yapabilirim?

Spora gidiyorum ve kursta ki hocama karşı ilgi duymaya başladım. Ve çok mutlu ciddi süren bir ilişkim var fakat son zamanlar da sevgilimin işleri yoğunluğu nedeniyle bana pek vakit ayiramiyor belki boşluk hissettiğim için boyle. oldu bilmiyorum çünkü başta asla böyle bir şey yoktu onu rüyam da 2 kez gördüm ilk rüyama aldırış etmedim sevgili olmuştuk ama ikinci rüyamda her şey gerçek gibiydi rüyayı gördükten sonra bu duygular başladı. Herkese karşı ilgili biliyorum bana karşı bir duygusu yok olsa zaten yazar eder. Yazmıyor sormuyor sadece kursta görüşüyoruz. Ama ben rüyamda gördükten sonra her hareketine dikkat etmeye başladım mesela bazen bana sarılıyor yanaklarımı sıkıyor ne bileyim bana lakaplar takıyor kiyamam sana seni yerim başaracaksın diyor benimle ilgileniyor bir şeyleri başaramadigim da direk motive ediyor kısacası benimle ilgilenmesi benim hoşuma gidiyor fakat bazen bu hareketleri acaba mı dedirtmiyorda değil? Ne yapacağım bilmiyorum sevgilimi seviyorum ama aklım karışıyor bu düşünceden arınmak için ya da onun bana hisleri var mı yok mu bilmek için ne yapabilirim?
Spor hocam aklımı karıştırıyor ve çok mutlu bir ilişkim var ne yapabilirim?