Aşk ilk heyecandır ilk tutku ilk arzu ama elde edildiğinde iki seçenek vardır, ya doyuma ulaşmak ya da sevgiye ve saygıya hali ile doyumsuzluğu ulaşmaktır Her aşk bir gün biter ama onun yerini dolduracak çok daha güzel duygular olur!
Sorunsuz ilişkiler de aşkın ömrü bir yıldan fazla olmuyor. Kendimden örnek vermem gerekirse benim heyecanım hiç bitmiyor fakat bu kadın milletinin kafa sürekli git gel şeklinde olduğundan sürekli kendilerine bir problem arıyorlar ve bulmaları çok zor olmuyor. Kendilerini gaza getirip soğuyorlar. Sevgi devam ediyor fakat aşk en fazla bir yıl sürüyor.
Ömür biçmiyorum ya ben aşka.. Uzun da süren var biten de.. O işler hiç belli olmuyor fakat bi konuya değinmek isterim ki şehveti aşkla karıştırmasın kimse. Bu dönemler de en sık yapılan hata farklı duygu ve arzuları aşk olarak nitelendirmek. Gerçek aşk öyle kolay kolay bitmez. Keyifli günler..
Ben geldim, uzmanları sallayın. Aşkın yanında sevgi varsa, zamanla aşk azalsa da sevgi sayesinde ve tutkuyla aşkı da ömür boyu sürdürmek mümkün diye düşünüyorum. Tabi karşılıklı olarak gerçekten sevip aşık olunan ilişkilerde mümkün bu sadece.
bence kimse bu konu hakkında yorum yapmamalı yok 2 sene yok 3 sene çok saçma geldi. aşık olduğumuz insandan gün geçtikçe sıkılmak yerine her gün tekrardan aşık olmalıyız ✨ her zaman iki tarafta birbirine tazelenen aşk dolu gözlerle bakar eğer işin içinde AŞK kelimesi varsa. 💖
işte herkes için o olmuyor öyle olsaydı kimse evlenmek istemezdi ilk heyecanlandığı zamanda kalırdı heyecanı ve heves olduğunu anlayınca da bırakırdı ama aşık olduğun insanla evlenirsen öyle değil bence
Diyelim aşık olduğun adam sana şiddet uyguluyor, seni aldatıyor hâlâ o kişiye aşık olmaya sevmeye devam edecek misin? Her şeyi bu kadar abartıp romantize etmeseniz her şey daha güzel olacak
Siz farklı yerlere çekiyorsunuz ama olayı şiddet ayrı bir şey aldatma ayrı bir şey aşık olan bir adam aldatmaz ben birisine de tek taraflı aşık olmam zaten şiddet uygulayan birisine de boyun eymem
Aşk dediğin şey heyecandan ibarettir saygı, sevgi, sadakat bi ömür sürer sahte sevgilere aldanmayın sevipte başkalarıyla görüşen dısarda gözü olanlar falan sahte sevgiler