Şimdi şöyle birşey var arkadaşlar flört ettigim çocuk iliski istemiyor sevmekten vazgeçtim sevgili olmak istemiyorum dedi. Ben de ilişki olmadan devam edebiliriz dedim. Birlikte olduk uyuduk falan herşey çok güzeldi. Sonra yine bitirmek istedi. Yaşadığımız şey sonuç olarak bir ilişki ve nereye kadar daha böyle birlikte olacağız dedi. Hislerim var dedi. Yanyanayken onun hislerini de hissediyordum zaten.
Bu çocuk ısrarla ilişkiden kaçiyor sevgili olmak istemiyor. Sevgili olalım da demedim. Benle birlikte olmak (yatmk) varken bir insan bunu neden ters teper ki bunu
Bu çocuk ısrarla ilişkiden kaçiyor sevgili olmak istemiyor. Sevgili olalım da demedim. Benle birlikte olmak (yatmk) varken bir insan bunu neden ters teper ki bunu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla kafayı yemiş ben olsam kucağımdan indirmem seni 😂
Ya biri var ya da ilişkiye doymuş
İşte ben onun kaldığı yere de gittim herkes gördü bizi ordan biri olsa riske atamazdı heralde
O zaman ilişkiye doymuş bazen oluyor erkeklerde öyle
Şöyle bişey olabilirmi. Baktı bana bağlanmaya başlıyor hisleri var sevgili olmadan kendimi kaptirmayım diye bitirmek istemiş olabilir
Of ya ben onu çok istiyorum bunu da söyledim bir insan nasıl ters teper seks yapmayı...
Evet öyle olabilir dediğin gibi
Yani bende anlamış değilim nasıl istemiyor ilginç tuhaf gerçekten
Biz hep sekstimg yapıyorduk Şu an mesela konusmamız bitti gibi bişey. Ben ona eskisi gibi yine foto atsam sence yine yapar mı benle seksting
Boşver bırak bence kıymet bilmeyenlere değer verince tepeye çıkıyorlar
Onla yapmaya ihtiyacim var yani yanlış anlama kimseyi istemiyorum başka
Bilmem belki kendimi tatmin etmek için yapabilir
Yok yanlış anlamıyorum da yani istemiyorsa birsürü erkek var çok rahat bulursun
Yani bence ille de o diye diretme
Ya bişey soracam bu benim ilkim oldu ve baglandım onla yatmak istiyorum mesela bizim aramizda hep cinsel muhabbet olurdu seksting yapardik. şu an bitirmek istedi bitti gibi bişey. Ben ona desemki ilişkimiz olmicak ama bu sevişmemize engel mi desem çok mu yanlış anlaşılır sence.
Yani evet yanlış anlaşılır biraz fuckbody olalım gibi birşey söylemiş olursun
O kadar mı istemiyor seni
Ya bişey soracam bu benim ilkim oldu ve baglandım onla yatmak istiyorum mesela bizim aramizda hep cinsel muhabbet olurdu seksting yapardik. şu an bitirmek istedi bitti gibi bişey. Ben ona desemki ilişkimiz olmicak ama bu sevişmemize engel mi desem çok mu yanlış anlaşılır sence.
İstediğin buysa yanlış anlamaz söyle bence
Bak emin misin sonra demesin bana sen beni sirf seks için kullanmak mi. istiyorsun diye
Bunu kızlar der erkek demez merak etme 😂
Başkası var demek
Emin misin nasıl anladın bunu
Ayrıca ben onun kaldığı yere gittim arkadaslari bizi hep gördü ordan biri olsaydı bunu göze alamazdı bence ya
Oraya götürmez ben bile tenhalara götürürüm
Neden yanlış anlaşılsın her sevişmeden ilişki aranmaz bence kabulde eder
Sanalda çok kadınla tanıştım ve duygusal bağ yokken sadece seks için birlikte olduk ve olsa hayır demem istediği şartlarda onla olurum
Hayır yani emin misin bak sonra demesin sen beni sırf seks için kullanmak mi istedin diye
Demez hangi erkek böyle bişey der sende biliyorsun desede gel beni sik valla senin gibi kadın canıma minnet kendi kaybeder bida zor bulur senin gibi kadınj
Ama o sırf seks için birlikte olmak bana göre değil demisti hislerinin olduğunu da söylüyor aslinda bilmiyorum
Ne söylediğine bakma bazen insanlar senin görmek istediğin gibi gözükür oda biliyor kimle istesen verip seks yapacağını özelliği olmasa bana neden desin der
Zaten ters bi tepki verirse sen kaybettin beni başkalarına ittin bak gör de seve seve çağır beni nispet yapar gibi ne kaybettiğini ona gösteririz
Ama şöyle bişey de var istese beni yine yataga atardı benle yatardı böyle devam edip ama o uzaklaşmayi seçti
Ciddiyetten kaçmış gecelik koynuna al beni sen ne zaman istersen hep senin olurum sen istemeden seni aramamusöz de hayır demez
Ne diyom eğer o bunlardan sonra hayır desin gel sen bana hayır dedi ben seni bi becerdim de söz yasaklardan sonra ne zaman nereye istersen
İnsanlarda ne şans var ba
Yaş kaçtı senin
24 yasindayim neden. Ya bişey soracam bu benim ilkim oldu ve baglandım onla yatmak istiyorum mesela bizim aramizda hep cinsel muhabbet olurdu seksting yapardik. şu an bitirmek istedi bitti gibi bişey. Ben ona desemki ilişkimiz olmicak ama bu sevişmemize engel mi desem çok mu yanlış anlaşılır sence.
seks yapıyorsan yap tadı harika olur seviyorken