Güncellemeler
+1 yıl
Ciddi cevaplar lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Salak salak cevaplar vermeyin
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Birini sevmem için benim için bir şeyler yapması lazım. Platonik ilişki bana göre saçma o yüzden.
Saçma ama elimizde değil. Ayrıca ilişki değil bu. Tek taraflı bomb. k bir şey
Onların birkikte yattiğını hayal etmeyi keserek başlayabilirsin
Bu en son düşündüğüm şey bile değil. Daha çok aynı evde yaşadıklarını, beraber kahvaltı yaptıklarını, arabayla seyahat ettiklerini falan düşünüyorum mavi
Ah elmalı kurabiye onlar birlikte simdi sevişerek yemek bile hazırkıyirdur değil mi düşünsene evi biri viladalarken biri kaldirıp koparıyor. İmm güzel bir filmi pike altında sarılarak uyuyorlar fakat bilmeni isterim ki bu kadar tatlış iliskiyle birlikte kavgalarda olmuyor değil bizimki sevişmekle son bukuyor baska çiftlerin nasıl bilmiyorum. Sen aşırı yalnızsın dogru kişiyi bulamadığından takıntılık haline getirmişsin bal yeni ufuklara yelken açmaya korkma
Aşırı yalnızım. Bu çok doğru işte. Son cümlelerin çok doğru. Bütün sebep bu aslında. Ama yeni ufuklara yelken açmak pek mümkün değil şu anki koşullarda.
Daha önce ciddi iliskin olmadığı icin belki öyle geliyor olabilir ama öyle oluyor aşk
Yeni insanlarla tanış tek kişiyle değil çok kişiyle konuş en iyisiyle ilişki yaşa
İş yerimde erkek yok ve şu an kırsal bir alanda yaşıyorum. Sence bu ne kadar mümkün
Sanaldan konuş ileriye gitmese bile
Sende yeni aşklara yelken aç unutursun.
Yeni aşklar da beni bekliyordu zaten
Ne isedini soyle onunla olmak mi onu unutmak mi
Unutmak tabii ki. Evlenmiş bir kere.
sende evlen
Hemen evleniyorum şimdi
aferım sana
iyi artik yeni bak
Keşke acilsaydin
Biz onunla bu kadar birbirimizi görmüyorduk bile ne güzel. Pandemi daha çok görmeme neden oldu. Ayrıca ben sorunları olan bir insandım. Açılmayı bırak konuşamazdım bile onunla ki zaten başkasını seviyormuş açılmak neye yarar
Belki de oda seni seviyodu ve acilamiyidu evlendiği kişi aile baskısı ile evlendi belkide
Hiç sanmam.
Görüşümü egi seçersin artık
Yeni birini bul.
Kolay mı nasıl bulayım
O kadar yanlız insan var ben dahil onlar da bir gün birini bulacaklar, ama biri ilk adımı atacak, o değil ilk adımı at, kolay bana göre, muhabbet aç, olmazsa da olmasın yani. 😏