Kabullenen böyle kabullenir. Siz dert etmeyin
Evlendiğimde eşimi GPS ile takip etmek istiyorum, bu yanlış mı?
Kabullenen böyle kabullenir. Siz dert etmeyin

Güven sorunu varsa zaten o evlilikten hayır gelmez. Paranoyaklık sürekli eşini sıkar ve bunaltır ayrıca ona güvenmediğini hissederse bu durum onu çok üzer ve sana karşı soğur. Güvenmediğiniz kişilerle evliliğe adım atmayın ve böylelikle güven sorunu yaşamazsınız.. güvensizlik bir ilişkinin en büyük katilidir..
Bence saçma. Gps de taksan kesinlikle yapacak olan kafasına koyduğunu mutlaka yapar. Yani karşı tarafa güven duyuyorum ama kadınlara güvenmiyorum diyorsun ya yine olay senin eşin olacak insan da biter.. Herkes bi takım haltları yiyor sonra topu şeytana atıyor. Neymiş şeytana uydummuş.. Bu ona benziyor. Yani hayatında ki adama ya da kadına ya güvenirsin ya güvenmezsin bu bu kadardır net.. Güven problemi olan bir ilişki asla yürümez. Keyifli günler..
yanlış birşey bence kuzum 😕
Ama ben çok kıskanırım 🥺
eşinin de sana böyle yapmasını ister misin? 😕
Yapsın ne olacak ki 🙄
güven konusu ama bunlar 🙄
Tamam yapmıcam anlaştık 🙄
şimdi oldu işte, anlaştık 😄🌸💜
🤭🥰
💜🌸
Bileklik olanları var ama pahalı oluyorlar. Haritalı olanları falan 10 bin bandında. Az evvel baktım ben de meraktan. :D
Yani yanlış mı desem bence yanlış. Hem evlenme noktasına geldiğin bir insana zaten güven duyacaksındır, gerek kalmayacak böyle bir duruma. Ama bu erkek için biraz gurur yıkıcı çünkü ona hep sapık ya da aldatmaya meyilli muamelesi yapmış olacaksın. Bir arkadaşı onu GPS'i görse alay konusu hâline gelir kocan.
Vazgeç demedim kesinlikle kıskançlığını yadırgamıyorum, aldatmaya meyilli birisi olacaksa zaten bir şekilde ''GPS bozuldu'' ya da ''düşürdüm'' gibi bahanelerle gelip de aldatabilir. Ya da hiç aldatmasa hatta aklının ucundan bile geçmese ama GPS gerçekten bozulsa bu sefer ''Acaba bana yalan mı söylüyor?'' diye düşünüp ikilemde kalabilirsin emin ol arada kalmak çok daha zordur. :)
Kızmadın dimi :D
peki o zaman :D
teşekkürler :)
Cevap
116Cevap
O zaman hiç evlenme güven olmadaj evlilik olmaz
Eşime güvensem hemcinslerime güvenmem diyosun da eşine güvendiğin sürece nerede olduğunun bi önemi yok. İsterse rusyaya ukraynaya falan gitsin zaten güven duygusu olan bi evlilikte nereye gittiğini naptığını bilirsin, kızlar ne yaparsa yapsın onun yüz vermiceğini muhattap bile olmayacağını bilirsin. Herkes sevdiği insanın nerde olduğunu bilmek ister ama bunun nedeni aldatacağı ihtimalinden dolayı değil, merak ettiği ve başına bişe gelse hemen gidebilmek içindir. Kendini kandırma bence sen eşine güvenmiyorsun.
Tamam bende manyak gibi kıskanırım ama bu kadar da değil ona psikolojik baski olur bu sorun olur.
Gerek yok o kadarına yapacak olan her türlü yapar.
Yazik onaa bunaltmayalim🙄
Oyy🙄 şüpheye düşürenle işimiz olmaz
Hayatı olağan akışına bırakmak varken neden zorlastiriyorsunuz ki. Ne gerek var böyle absurd biseye hem eşiniz GPS yüzünden kısıtlanmış hissedebilir buda ilerde aranizda sorun yaratabilir. Şahsen her anımı takip edilmesinden rahatsızlık duyarım. Her ne kadar güvenle alakası yok desenizde aslında tam olarak güvenle sorununuz var. Umarım GPS takmak zorunda olmadigjniz biriyle evlenirsiniz.
Sellam,
Hayır saçmalık değil. Bende düşünüyorum. Sonuçta amacım kocisim eve gelmeden yaklaşınca yemekleri ısıtmak her şey kocisim için sbdjjdjd
manyaklık, evcil hayvan mı aldın her türlü istediğin gibi hareket etsin. oraya gitmesin buraya gitmesin gözümün önünde olsun? sana bu fırsatı vermez umarım. hemcinslerine de güvenmiyorsan hiç evlenme böyle bir risk altında yaşamazsın. sen aşırı saçmalıyorsun, umarım yaptığın hatayı görürsün bir an önce
Merhaba 🌸
Eğer güvenmiyorsan ne kendini oyala nede o kişiyi. Güvensizliğin karşındaki insanıda aşırı üzer ve hayal kırıklığına uğratır.
Evlilik bu kadar sıradan birşey deyil. Güven en önde gelir..
Yok canım fbi ajanı kirala takip etsin gps bozulur falan allah korusun
Bence boşuna yaa abartıyorsun gibi geliyorr
Valla arada şerefsizler vardırda sende anlicaksın yanii
Senin burcun boğa kesin başakta olabilir ama ben eski kiz arkadaşımdan aliyom bazen münasip olmayan yerime çip mi takti diyorum
Kaprisli insanlar olabilir
Kıyamam sana ben sevdiğimden baskasi gözümü görmez
güvenmiyorsan neden evleniyorsun ayrıca etrafa güvenmiyorum demişsin ama üzgünüm adamın içinde varsa yapar yani yapacağını ruhun bile duymaz neler gördüm duydum etrafımda, karısına deli gibi aşık, karıcım, hayatım, ilgi gösteriyor ama işyerinde, müşterisiyle veya stajyeriyle aşk yaşayan kaçamak yapan adam çok. ve bunun bir kısmında kadınlar adamın evli olup olmadığını bile bilmiyor. Sen karşındaki adama güven etrafı salla gitsin
Ahh be kankiş bu kadar mı güvensizsin sen.
Uhhh ben birini takip etmekten de kayıtsız şartsız nefret ediyorum.
Bence güvenmeni hak edecek birini. Unutma ki güvensiz olmaktansa yanlız olmak daha iyidir.
Olur kankiş🙄🙄
Güvenmiyorsan evlenme. Baktın yanlış bir hareketini gördün kafanda soru işareti kaldıysa yap ama durduk yere böyle bir şey yapman mantıklı değil. Sen yoruluyorsun öyle bir ilişki içinde başka bir şey olmaz.
Aldatacak olsa her türlü aldatır eğer haberi varsa en kötü telefonunu evde veya arkadaşının yanında falan bırakır ama haberi yoksa illaki fark edecektir ve bu da eşinin sana olan güvenini sarsacaktır bu durumda güvenilmemesi gereken kişi sen olursun ve ilişkiniz bitebilir sana tavsiyem güvenmediğin biriyle evlenmemen zaten aldatmaya niyeti varsa aldatması önemli değil aldatmaya niyetlenmesi güvenilmez birisi olması için yeterlidir zorla tutmaya gerek yoktur diye düşünüyorum
kişiye güvenmiyorsan evlenme
güvendiğin kişi ile evlen
lakin hiç bir şekilde güvenmiyorum diyorsan hiç evlenme evde kal birinin başını yakma
sana yazık değil evlendiğin adama yazık boşansa o adama daha yazık
bu vebali taşıyamazsın
huyunsa bu güvenmemek evlenme
etsin yani hatta kamera taksin benim icin sorun yok.. yani cekinecegim durum yok
o yuzden farketmez
biraz eglenceli olur ve zamanla sıkılabilirsin
not boyle birsey yaparsan da eve kamera koymak ister erkek karsilikli yani
rahat edebilceksen benim icin sorun yok
Evlilik karşılıklı güvenmeye dayalıdır. Güvensizlikten dolayı da hiçbir eş takip edilemez. Güvensizliğin sonucu daha ağır olacaksa evlilikte boşanmaya varılır. Örneğin; eşinizin sizi aldatacağını düşünüyorsanız takip etmek yerine boşanmak daha iyi olacaktır. Takip ederseniz eşiniz sizin moralinizi bozabilir.
Evliliği ne sanıyorsunuz anlamıyorum. O senin malın değil ne yazık ki. Hemcinslerime güvenmiyorum diyorsun da, diyelim ki bir kadın eşine geldi bir şeyler söyledi, flörtöz davrandı. Eşin eğer seni gerçekten seviyorsa zaten yüz vermez. Aslında sen eşine güvenmiyorsun gibime geliyor da neyse. Neyin takıntısı bu anlayamıyorum. Aynı şey erkekler için de geçerli tabii ki. Kimsenin kimseyi GPS ile veya herhangi bir şeyle takip etmeye hakkı yok diye düşünüyorum.
Kimse böyle birşey kabul etmez. Evleniyorsun.. İşine çalışan personel almıyorsun. GPS ile takip etcekmiş. Takip etmeyeceğin kadar güvendiğin bir eş al. Hemcinslerime güvenmiyorum lafı da klişe. Adamın donuna sahip çıkarsa kimse uçkuruna el atamaz.
Evliliklerde kişiler birbirlerinin hayat arkadaşı, can yoldaşı olmak yerine, birbirlerinin gardiyanı olmaya kalktıklarında kurulan yuva kısa sürede bir zindana dönüşür.
Onu genelde boşanmaya yakın yapıyorlar
Dikkat et evlenmeden boşamna
Madem güven yok evlenmeye gerek yok
Merhaba şüpheci davranmak suç değil bizi bu hale getirenler utansın tracviev casus kamera ile konumunu öğrenebilir, o farkında olmadan konuştuklarını telefonda karşı tarafın söyledikleri dahil duyabilirsin, ekran kapalıyken kamerasını açıp ne yaptığını izleyebilir, kayıt alabilirsin ama fark ederse oda aynı şeyi sana yapabilir farkına bile varamazsın... Aklına şüphe tohumları eken biriyle yola çıkma o tohumlar büyüdüğü zaman senden geriye bişey kalmıyo..
Evliliğin temel taşı güven ve sadakattir. Bunlar yoksa evlenme derim.
Teşekkürler 🙏 fakat siteden kimseyle arkadaşlık kurma gibi bir niyetim yok.
Knk sen direkt mit ile anlaş mobese kamerası çip GPS hepsini onlar inceler sen kendini yorma sjfjfj
Ben de olsam gülerdim. Ayrıca 20 yaşında düşüncen bu mu? Şüpheleniyorsan takip eder ayrılırsın, sürekli her dakikasından haberdar olmak bence kişilik haklarına bir nevi saldırı.
Sen saçmalıyorsun tabiki bir de ciddi ciddi soruyor musun bunu. Güvenmiyorsan evlenmeyeceksin. Hemcinslerime güvenmiyorum demissin gram alakası yok. Zaten eşine güveniyorsan onun başka insanlarla olabilecek olan munasebetıni de bilirsin. Saçmalamışsın. Böyle ancak kendini ve ilişkini insanlara karsi rezil edersin. Hiç normal değil düşüncelerin.
Yani eğer güveniyorsan onu takip etmezsin. Başkasına guvenmemekle alakası yok
o güven problemi yaşatır, bir süreden sonra kendine de güvenmemektir.
Merhaba hanım efendi.. bunu yapmak yerine eşinize sorsanız daha mantıklı olur. eğer yalandığını düşünüyorsanız ondan sonra yapabilirsiniz.
GPS kesmez, bence direkt tasma tak. Hatta evde zincire bağla, zaruri ihtiyaçları dışında evden dışarı çıkamasın.
İstediğin kadar gps ile takip et gittiği yerde yapacak olan yine yapar sende o gps ile hiçbirşey göremezsin herşey adamda bitiyor adam gibi adamsa zaten yapmaz
Dip not dip not
Hemcimsim kalkmayan sıkı zorla sokamaz girmez
22 yaşındayım bilerek öyle yaptım
Canım istedi yaptım
Buna geren yok ki onu olduğu gibi yut , için daha güvenli adsfgdshg
Yok canım, hatta ayağına takip için bileklik taktır. Dışarıdayken de tasmasını unutma mazallah kadınların hepsi kaka, seninki de malum beyinsiz olduğu için her kuyruk sallayana gitmesin. 😄
Seni bi ben anlarim aşırı kıskanç ve şüpheciyim bunu bende düşündüm valla
Arkadaşlar iPhone kullanıyorsanız bul özelliği var bilginiz olsun 😂😂
Ücretli evet biliyorum ama öyle durur hiç biri üstünde denemedim sjdjd
Ücretsiz ya biz arkadaşlarla kullanıyoruz 😂😂
Gps demiomusun ücretli o işte app storedn indiriliyor sadece anroid sürümü yok
Hayır iPhone kullananlar kendi aralarında bul diye bir uygulamayla iki taraf da kabul ederse birbirini görebiliyor
Tamam işte o uygulama ücretli senelik 449 tl
Valla yıllardır kullanıyorum hiç bir ücret ödemedim
Ben ücret ödedim ama takip edeceğin numarayı giriyorsun her saniye nerelere gittiğini görebiliosun
Aynı şeyden bahsetmiyoruz
Fark ettim iyi günler
seni kabul edeninde aklı yoktur zaten takip edicekmiş akılsıza bak kjfsakfjhlaskf sanki skcekler kocanı
insanın yaşam alanı ve özgürlükleri vardır sevgilin diye herşeyine özgürce karışamazsın bu bir süre sonra onuda içten içe psikolojisini bitirecektir hem aldatan öylede aldatır merak etme sen
İlişkilerde güven çok önemli ama artık aldatmak da çok basit bilmiyorum o güveni sağlayacak biri olması lazım sağlamada senin ruh sağlığın da kötü etkilenir sürekli tetikte olursun ne yapıyor falan gibisinden
Yok artık böyle hayat mı geçer kendine eziyet dedektif gibi yapacağı varsa yapıyorlar engel olamazsın
Yani şöyle düşün kendine yapılsa hoşuna gidermiydi şahsen ben kabul etmezdim. Karşındaki insanın sana güvenmediğini gösterir bu ne olursa olsun. Kızlara güvenmiyorum demişsin kızlar gel gel yapınca gidecek bi erkeğede ihtiyacın olmamalı.
Eşinin pipisine zincirde vur bebeğem 😏. Ne olur ne olmaz 😏
Elon Musk'a söyleyelim bilek altından çip taksın. Güvenmeyen evlenmeyecek bu kadar basit.
Erkek etmeli ama kızlar rahat bırakmalı erkekleri bence
nihahaha olum bunu bende düşünüyorum lan :D ama ben hemcinslerime güvenmiyor değilim direk karı milletine güvenmiyorum, ama hemcinslerime de güvenmiyorum
Karı milleti ne kadar iğrenç bi tabir. Her insan bir değildir artık bu tür meseleleri cinsiyetle bağdaşmayın. Güvenmediginiz insanla bir ilişki içinde olmazsınız olur biter.
@belamisindunya kimseye güvenmiyorum :D o zaman ağaçlarlamı ilişki içinde olmalıyım reyiz
Bu ne yaman çelişki? Hem güvenmiyosun hem sevgilinin olmasını istiyorsun. Sevgilin olmadan da nefes almaya devam edebilirsin merak etme. İlla sevgili istiyorum diyosan ağaç iyi fikirmiş senin gibi bi oduna :)) İyi günler dilerim.
@belamisindunya tavsiye için sağol kanka :D gideyimde biraz ağaçlarla fingirdeşeyim
Rica ederim, iyi fingirdeşmeler.
@belamisindunya reyiz ağaçla oynaşırken elimi arı soktu, kıskandı heralde. ne yapmalıyım?
Yahu kardeşim şimdi küfür edicem olmayacak. Ne yaparsan yap ben napayım arı soktuysa seni. Sanki zorla ağaçla sevgili yaptık.
@belamisindunya sen dedin kim dedi 😄 neyse yeter bu kadar trol sana git hadi izin veriyorum
Sanırım okuma yazman da yok. Yazdıklarımı iyi oku, kafanda algıla ondan sonra cevap ver. Sen izin verdin diye gelip gitmem. Canım istemese en başta cevap vermezdim. Çok önemseme kendini.
@belamisindunya ponçik kalbimi kırdın böyle diyerek :(
Peki, özür dilerim kırdığım için.
Bu soruyu gördükten sonra dahada kimse evlenmez zaten seninle muhtemelen jxjxhxyzhyxyztxh
Güzel fikir farkettirmeden takip et
Bakalım nerelere gidicek 🙂
Ben sana katılmıyorum arkadaşım. Teknolojinin hayatimizin heryerinde olmasına karşıyım.
Sen direk tasma tak ipini de 3 metreden kisa tut ki yolun karsisindakilere falan atlamasin.
gerek yok iphone telefonun kimseye çatırmadan takıp edebilirsin
Et abi, et.
Hem de çok iyi edersin.
Sonra bir bakarsın o GPS e rağmen boynuzlanmışsın kendine de o boynuzları takarsın artık?
Yapan her türlü yapıyor valla çok da kasmamak lazım.
Üff asla öyle bir şey yapmam. Aldatacak olan her türlü aldatır bu kadar boğmaya gerek yok. Güvenmesem zaten evlenmem.
Sen böyle söyleyerek aslında "hiç kimseye guvenmiyorsun" ne sevdigine ne de hemcinslerine kimseye guvenmiyorsun.. kendinle celişmiş oluyorsun bu sekilde mutlu olamazsın
Yapmak isteyen bir şekilde yapar zaten. Bu yüzden güvendiğin biriyle yola devam etmeni öneririm. İçinde hep bir şüpheyle yaşamak içini kemirir çünkü. Hayat, ikinize de zindan olur.
Allah'tan benim gibi bir eşin yok ozaman 😂 çünkü bir bakıyorsun. Eve yakınım bir bakıyorsun başka başka şehirlerde
Hüç evlenme daha iyi sen evlenmeden ona güvenmen lazım sonra evlenmen lazım saçmalık senin yaptığın güvenmiyorsan evlenme ya.

.
Watsap konum takibi. sınırsuz bi şekilde yapabilirsin. her nereye giderse gitsin anında görüntü. anlatabilirim. bende sevgilimi takip ediyorum
Güvensizlik ve ilişki sonlandırma sebebi olduğunu düşünüyorum
Bana göre sadece bir insan güvenmediği birini takip eder. Güven olduktan sonra onun yanlış bir şey yapacağına asla inanmazsin
dinleyici falanda yerlestir uzerine şok tasmasi falanda tak işe gidicem diyip başka yola dönerse ver elektrigi
yani simdiden gecmis olsun adama :( sana diyecegimde yazik kafana tasma falanda tak gsp cekmez falan sinyal gider cekersin ipini gelir hemen
Isır sıklam asıksın gayet normal bence akşam eve geldiginde onu kapıda çıplak karsılayabilirsin yap güzel sürprizler ikinizinde ihtiyacı 💜
tabiki yanlış eger aranızda güven sorunu varsa zaten olmaz bu iş aynı şeyi size yaptığını ve sürekli takip ettğini düşünürseniz hak verirsiniz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?