Benden hoşlanıyor mu nefret mi ediyor?

anlamadığım ve anlam vermek istediğim bir konuyu anlatmak istiyorum. ben yaklaşık 1 yıl önce bir çocuktan aşırı hoşlandım. her gün yazdım, cevap vermedi. ona daha sonra hoşlandığımı dedim. gene cevap vermedi. gene ve gene. ben bir şey yazmadım derken çocuğun abisi bana yazmış? :d tehdit etti çocuktan uzak dur seni istemiyo falan diye ama çocukta ben haberim olmadan sırf ben kıskanayım diye kankası ile sevgili olup bana durumdan göndermeler yapmaya başladı. ben tabi hala anlamıyorum. çocuğa bir ay yakın süredir hiçbir şekilde yazmadım. çocuk bana gönderme yapmaya devam ediyor. ben bir şey demiyorum derken bir hesabın onun benim ağzımı aramak için gönderdiğini anladım, kişi kızdı. bu zaten daha önce bana artistlik taslayıp bir kaç kankasını kavga amaçlı göndermişti :D nyse konuya dönelim. daha sonra çocukla bu kız sevgili oldu. beni kudurtmaya çalıştılar. sonra igden bir baktım bu benim yazdığım her şeyi storysine atıyormuş. ondan bir sürü kız ulaştı. beni kudurtmak için bana o kızla bir resim yapıp bana fare şeyi koyup benim nickimi etiketlemiş. herkeste random atmış bende sinirlendim baya. dedim bu ne falan sil diye. mal ya bu zaten hep bana fare diye hitap ediyor. bunun kankası gene beni tehdit etti. ben sinirlendim artık baya yeter diye. kızın igde takipçisi var diye linç yermişim. bende yersem yerim derim. bir şey ypmad daha sonra o zamanlar igden bir takipçim bana ulaşmıştı. beni baya destekleyen falan. ben normalde hiç kindar birisi değilimdir. gram nefret tutmam. bu kız gelip bana intikam al olmaz böyle falan dedi. bende tamam dedim safım çünkü. buda bir çocuk gnderdi anıl diye bunun sana yaptğını bizde ona yapcaz dedi tamam dedim. bu anıl o çocuğa yazdı. ben kombinlerimi falan atıyorum bana yavşıyor mal çok güzelsin falan diye? :D sonra ben öğrendimki bu çocuk o kız hesabı falan onunmuş. beni oyuna getirdi saf olduğum için. dalga geçti kankaları ile igde paylaştı. bende çok üzüldüm derken anıl geldi bana destek çıktı falan. biz bi ara bu anılla küstük bana editler, yazılar, fotoğraflar falan her şeyi yaptı. sesimi duynca sesli aramıştı. durumuna bile yazdı. ben tabi sonra knkmlaöğrendim o çocuk olduğunu.
çocuğa hayatıma girme dedim kankamla çok üzülüp hesabını kapattı ve bana sürekli aşk mesajları kalpler falan gönderirdi. hala sırf sevmediği birisi ile sevgiliydi beni kıskandırmak için. bende bi şey demedim durup durup gönderme yapmaya devam etti. sonra bu dalga geçtiği kankasına benim ppmi ve yazılarını önermiş oda pp yaptı? bir dizi gibi bişey çekmiş. benim adım pek bilinmez. birde bana adın çirkin deyip sinir eder. adıma benzer bir ad koymuş baş karakter kızına ve benim anlattığım hikaye tarz bir son koymuş. ben hikaye yazmayı severim oda yazar zaten. neyse daha sonra bu bana gene yazmaya başladı bana sürekli gzl olmş falan yazmış hikayelerime. bende dedim amacın ne diye bir kaç kere kötü şeyler demeye çalışıp batırdı. sonra güzel dedi? sonra ben igi bıraktım oda bıraktı ben gidince. gerçekten çok fazla anı yaşamıştık napmalıyım?
Benden hoşlanıyor mu nefret mi ediyor?