Arkadaşımı sevgilisinden nasıl ayırırım?

Benim yakın bi kız arkadaşım var, çocukluktan beri arkadaşız. Lisenin başlarında 2 yıllık bi ilişkisi oldu, çocuğu çok seviyordu. Ayrıldıktan sonra da sevmeye devam etti. 1 yıl önce arkadaşım blind indirdi ve oradan birisiyle tanıştı, ve tanıştığı kişiyle 1 yıldır sevgililer ama sorun şu ki çocuk bulgaristanda, arkadaşım lise 3 çocuk da bundan 3 yaş büyük. Arkadaşım gerçekten güzel bir kız ama çocuğun tipine bakılmıyor o derece. Daha hiç buluşmadılar, arkadaşım diyor ki lise bitince buraya gelecek ve buluşacağız. Ama o çocukla sevgili olduğundan beri o kadar değişti ki anlatamam. Eskisi gibi yazmamaya başladı, herkesten, benden uzaklaşmaya başladı. Sosyal medyaya bir şey atmamaya başladı. Çocuğun da instagramı yok bizimkininkini kullanıyor saçmalığa bak. Arkadaşım geçen gün değiştirmiş şifresini sonra çocuk ver diyince geri vermiş hemen. Ben nefret ediyorum çocuktan. Ya düşünüyorum acaba arkadaşım buna nude falan attı da çocuk da bunu tehdit mi ediyor ailene atarım diye (kızın hesabını kullanıyo herkesi tanıyo). Ben arkadasimla bu çocuğu nasıl ayırabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilisini yokladık ama onun da sevgilisi var :( Aslında adım gibi eminim eski sevgilisi buna dönse ve bunu sevdiğini hissettirse bizimki bulgaristandakini anında bırakır ama işte
Arkadaşımı sevgilisinden nasıl ayırırım?