Ha bir de ıssîz adam severler. Duygusuz, umursuz, sadakatsiz, böyle kadına peçete muamelesi yapan cool erkekleri severler. Yani bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Sevmişsin, yok fedakarlık yapmışsın... püff kimsenin umrunda olmaz. İyi adamın ne hakkını verirler ne kadrini bilirler. İşte kadınların hayran olduğu erkek tipleri
Her kadının seveceği erkek kriterleri farklıdır bu yüzden “kadınlar şu erkekleri sever, kadınlar şöyle erkeklerden etkilenir” diyemeyiz. Lakin her insan biraz olsun romantiklik sever. Ve ağır başlı olmak güzel bir avantajdır.
Romantik olmasın sorun değil. Devamlı iltifat etmesine de gerek yok. Fedakarlık yapsın, dürüst olsun yeter. Sözleriyle değil, davranışlarıyla sevsin. Herkese ağır olsun, kapalı olsun. Bana açık olsun sadece..
Romantizmden ne anladığımıza bağlı. Öyle mıçmıç hareketleri seven bi kadın değilim daha cool takılmalı karşımda ki.. Yani yerine göre ağır olmalı yerine göre eğlenceli.. Tek düze hayat çekilmez.. Keyifli geceler..
Ağır Adamları . Yanliz şu bir gerçek Söylemek istedim sizi seven Dürüst Düzgün Güvenilir İnançlı Biri ile Yuva kurun . Yoksa Romantik Çekici ve zengin görüntüsü veren erkeklere koşsunlar onlarla Olsunlar . Sonra . Yok öyle yaptı bana yok böyle yaptı bana diye dert yansınlar Bu Kadınların hiç birine Acımıyorum inanın hemde hiç birine hakediyorlar bunları
Ağır adam ve romantik erkek zıt değil ki. Hem ağır hem romantik de olabilir. Ağırdan kastın daha mesafeli, daha öz konuşan, hareketleri daha sakin olan diye anladım ben tabi. Bence romantik erkek çok tatlıdır gerisini bilmiyorum.
Ağır başlı değil de yerine göre davranmayı bilen erkekleri severler şeklinde düzeltmek gerekir. Erkek dediğin yeri gelince gülmesini-güldürmesini, eğlenmesini-eğlendirmesini, yeri gelince de ağır olup, cıvıtmadan tartışmasını bilmelidir...
İkisinde de uç noktaları sevmem. Çok romantik biri olduğum söylenemez, daha doğrusu genel romantiklik anlayışı bana hitap etmiyor. Çok ağır olunması da gerer, yerine göre oturup beraber kahkaha atarak saçmalayabilmem lazım.
Argo küfürlü konuşan sinirli aksi sert sesini yükselten ‘maço’ boş boş kıskanınca adam olduğunu sanan erkekler mümkün olduğunca uzak dursun. Naifliğin kibarlığın saygının sevginin köpeğiyiz ✌️
Arkadaş çevremiz ve dışarıda romantik olsun bana arada jest yapsın. Ama normalde pek farketmez. Bazen entellektüel severim bazen ağır adam bazen sessiz vs. Ama ağıradamlar genelde şiddet meyilli olma olasılığı yüksek kişiler. Tabi ağırdan kastınız maço ise?
Yerine göre, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen her insan için doğru bir istektir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızlar;ağır adam olsan romantik erkek sever. Romantik erkek olsan ağır adam sever. Cok sevsen, ilgilensen fazla gelir çeker gider. Az ilgilensen sevmiyorsun diyip trip atar seni manyak eder. Vel hasıl hiç tatmin olanını görmedim. Fazla kasmamak gerek 😅😆
Akıllı bir kadın kendisine değer verecek, çocuklarına güzel bir babalık yapabilecek, yerine göre davranabilen, hayatta ne için varım şuuru ile yaşayan bir erkek ister. Akılsız bir kadın ise sadece bugunünü ve nefsini düşünür.(Bu arada akılsız kısmı erkekler için de geçerli.)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nerde nasıl davranması gerektiğini bilen bir erkek ister
Bence her ikiside olmalı bi erkekte hem ağır olup kendini taşımalı karsi cinse hemde sevdiği beğendiği ya da hayatındaki kadına o mutluluğu yaşatıp sevgisini belli etmeli
Ortamlarda ciddi kizla basbasa olunca hafif komij olanlari severiz ortamda asiri komiklik yapip kendini soyatirya çevirmeyen aksine ciddi takilan agir abiler ❣biizz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başbaşayken romantik, dışarıdayken ağırbaşlı erkek tercih ediyorlar.