Genel olarak çevrenizden veya kendinizden yola çıkarak sert yapili ağır erkekler nasıl kızlardan hoşlanır
Saf, iyi niyetli , uyusal, sakin kızlar
Konuşkan, hareketli, sert yapılı kızlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çevremde gördüğüm kadarıyla saf iyi niyetli uysal sakin kızlardan hoşlanırlar
Evet oyle
Senin sonunu pek iyi görmüyorum,
sert ağır erkeğin ilerleyen zamanlarda,
sevdiğine zarar vermeyeceği ne malûm.
Bu oyle birisi degil yapi olarak agir takilan biri ama genel olarak kibar bence ve buyuklerine gayet saygili davraniyo sadece mizacı sert bence
Yakindan tanimiyorum pek ama boyle birisi
İnşallah öyledir ve umarım bu görünümünün ardından farklı bir kişilik ortaya çıkmaz
Umarim
sert erkekler genelde daha sakin kızlari tercih ediyor
Dimi ya
Bende oyle biliyorum
yani ALDÖSC FMKVGFCSLÖXS sert erkekler genelde enayi seviyor
Enayi derken
sey yani sözünü dinleyeck bir dedigini iki etmeyecek istedigini vercek öyyle
Hmm
Uysal söz dinleyen ağır başlı kızlar
Öyle m. l erkeklerde kız buluyor ya ne diyim
Ya sert yapili ama gayet saygili ve kibar oyle kanka degil
B a r z o değil diyecektim
Ben sevmiyorum knk maço erkekleri bunlar çoğunlukla Ankara konya ya da doğulu oluyor
Evet doğulu bu da ama tam dogu degil doguda bir il
Benden sana uyarı ilerde bu dediğimi aklına getirir pişman olursun doğululardan falan uzak dur şimdi sana karşı iyi olur ama evlendikten sonra hapis hayatı yaşarsın benden söylemesi
Bende doğuluyum 😂😂😂
İşte bak kendin diyorsun bak sana benim erkek arkadaşımın cümlesini söyleyim demişti ki kanka benim doğulu çok erkek arkadaşım var hepsi iyiler ama bir kızla da arasını yapıp o vebale girmem
O yüzden bul batıdan birisini kurtul oralardan güzel bir hayatın olsun
Doğu ama cok da dogu degil yani sehri soylemek istemiyorum ama dogu diye bilinen klasik sehirlerden degil diyeyim van diyarbakir hakkari gibi bi sehir degil yani
Daha cok sivas kirsehir tarzi 😂😂 sehri soylemicem diye nasil anlatiyorum😂
Olsun kanka boş ver gerçekten git başka taraflardan birilerini bul o riske girmeye değmez bir defa evleneceksin sonuçta
Yasim daha 18 evlilik kadar dusunmuyorum ya 🙄
O da 21 yasinda ama daha buyuk duruyo hareketleri vs arabasi var
Saf, iyi niyetli, hareketli, sert yapılı kızlar
Sert yapili nasil mesela
Ekerim bicerim de her türlü işe erkek gibi kuvvet getirebilirim tarzında olanlar
Sanmıyorum oyle kizlardan hoslanacaklarini cunku kendileri agir ve sert oldugu icin yanindaki kadinin daha kızsal olmasini ister bence
Sanmam. Daha kadınsal olanları alttan alma huyu olan erkekler kabul eder. Senin tarif ettiğin tam olarak yazdığım gibi birini ister evlilik anlamında, gönül eğlendirme anlamındaysa fark yapmaz der zaten. İspatı da şöyle, evlenecek kadının hakikisini köylerden bulursun derler delikanlılık çeken abilerimiz.
E tamam iste kendi soylediginle çelişiyosun koylerdeki kizlarin nersi sert yapili gayet uyusal ve sakinler o yuzden bu cumle kurulmus agir erkeklerde bence uyusal sakin ılımlı kizlrdan hoslanir erkeksi sert dedigim dedikler onlra hos gelmez bence cunku kendilerinin dedikleri olsun isterler ya da kendileri sahiplenici olsun vs isterler
Köy kadınlarının hepsi ona uyar anlamında demedim, insanlar her yerde farklı farklı zaten. Ama Köylerde uysal olmayan tarla ekip biçen hayvanlara bakan hareketli kadınlar çok var. Kendine kafa tutana kafa tutar v. s. Onlar için hatta kadının çalışkanını delikanlısını köylerde ara bulursan oralarda bulursun deyip dururlar birbirlerine.
Şimdi anladım ama sonuçta biz köyde değiliz ekip biçemem yani, genel olarak uysal ve sakin durursam bence benden hoşlancağını düşünüyorum çünkü hareketli konuşkan her şey atılan birinden hoşlancağını düşünmüyorum
Delikancılar sınır tanımaz, onlar için akraba da olsa olur, uzak bir yerden bulacak isteyecek olsa da olur. Gördüklerimle yetineyim demezler, hatta her yere aşk için dağları taşları aşmaktan bahsederler. Bence aşık olma kriterleri yazdıklarım.
İki cambaz bir ipte oynamaz.
Bende öyle düşünüyorum ama emin de olamiyorum
Emin ol
Otur dedi mi oturacak kalk dedi mi kalkacaksın 😂
Ahahaha 😂😂😂
Senden hoslanmayacagi kesin
Sebep
Konuşkan
Buyrun benim
Sen nasil tercih edersin mesela
Bu boyle cok agir bi tip yasitlari falan da abi der hep oyle dusun
Fazla konuşmayan, her lafa atılmayan, hanım hanımcık birisini