İlk gün sevinçten uyuyamamak, son gün ağlamaktan... Gerçekten her aşkın sonu acı ile mi bitiyor? Neden sevdiğimize kavuşamıyoruz? Gönül 1 kere severmiş öyle derler. Şimdi ben kimseyi sevemez miyim? Ne zaman döner? Hiç dönmez mi?Kim olursa olsun gönül onu istiyor ama o bizi istemiyor... en acısıda bu ya... Tek taraflı AŞK...😔😔
Bilmiyom ki valla pek oyle asik falan olmadi henuz ama sanirim bir kere hoslanti olmustu gecen sene 8 ay kadar once onu da benim cekingenligim ve yanlis anlamasin diyereken soyleyemedim sonunda da kaptirdim... (1 sene arkadas dost gibi cok samimi olarak yazisiyorduk, o yuzden de cekindim biraz)
Saygı duyacaksın saygı... Aşk dediginiz şey sizinle doğar sizinle söner... Önemli olan sevebilmektir herşeye rağmen...
Karşılıklı sevgi olduğunda zaten mutlu olur insan... O ilişkinin heyecanı, neşesi, enerjisi de aşktır... Hislerin gücü, zevklerin zirveleri aşktır bunlar... Bu hisler, bu zevkler azalıyor bitiyorsa zamanla ilgi de azalır... İlgi olmazsa zaten sevgi de terk eder bedeni...
Taa ki ne zaman doğru kişi karşına gelir ne zaman ruh eşine rastlarsin işte o zaman uzadıkça uzar bu mutluluk...
Bu zaman içerisinde bı hislere saygı da saitlik etmeli her daim...
Çünkü sevgi bir taraflı olmaz... Tek taraf olmayacağını kabullenip gitmeyi seçerse, kalan taraf saygı duymalı kabul etmeli...
Ve en önemlisi de şudur benim için... Bu duygular gerçek olmalı... Biri seviyorken gitmemeli... Diğeri sevmiyorken "seviyorum" dememeli...