Acılar nasıl biter?

Selam herkese 26 yaşındayım ama ne gündüzüm belli ne gecem babamı çok genç yaşta kaybettim annem de babasını kaybetti ona yük olmak istemiyorum ama gidecek yerim yok burada kalıyorum.. Acım sürekli ağlıyorum. Kötü kötü rüyalar görüyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Bir üniversite kazandım orda da başıma gelmeyen kalmadı sürekli kullanıldım, satıldım, esir alındım, aç kaldım, susuz kaldım, yalnız kaldım çok zorlandım. şu an son sınıftayım ama almam gereken dersleri de alamıyorum hep müfredat dışından ilerliyorum. Gençliğime güzelliğime güvendim orda sevgili yaptım sürekli aldatıldım vb vb. Ölen babam rüyama girdi sürekli yanına çağırdı beni bu durum gerçekten beni çok etkiledi, yıprattı. Yataktan çıkmıyor ve kendime güvenmiyorum. Bi annem var bana yakın olan onu da çok üzüyorum. Annem kötü bir kadın değil ama bilmiyorum işte. Dua edin bundan sonra her şey düzeldin. Annem çok şeyler kaybetti daha fazla kaybetmesin. Ne ben ne de annem, amin /, ne de geride kalanlar. Allah acı verince sabrını da veriyor diyorlar umarım sabrımızı daha verir ve bundan sonra iyi bir şekilde yaşamımızı devam ettirir, sağlıklı ve mutlu oluruz yarabbi Amin
Acılar nasıl biter?